QUOTE(marselina @ 2013 01 01, 21:52)
Planuojam kazkada vasarą, nes labai supykę ant LT vasarų.
Labiausiai domintų viešbučiai su Al arba bent jau pusryčiai/vakarienė.
Bet kažin ar 3 suaugę (paauglys 16m tame tarpe) ir mažiukė 5m įsitektume su kokiais 6000 lt
Buvę Kose, Rode tai kažkaip užtaikę su tokia suma į 5* ir 4* viešbučius.
Jaučiu į Sardiniją nelabai?
Per savaitę atostogų porai dienų būtinai skiriam apsižvalgymui, nes kitaip gryžti ir nežinai kur buvai
As nesugebejau kol kas Sardinijoje rasti viesbuciu, su HB maitinimu (apie AI isvis nekalbu) uz normalia kaina . Uz Kosa ir Roda tikrai brangiau. Mes dabar ieskomes apartamentu arba vilaites netoli papludimio (2 seimos vaziuosim ). Keliausim spalio pirma savaite.Pietineje puseje apgyvendinimas brangesnis (bent jau mano akimis).Turiu kelis variantus, savaites kaina apie 600-700lt seimai (su patalyne ir ranksluosciais, galutiniu isvalymu). Aisku, joks maitinimas i sia kaina neieina.
Bilietai mums kainavo 1140 lt., automobilio nuoma savaitei kazkur 510lt. Dar kuras, maistas, lankytini objektai.I 4200-4500lt su viskuo turetume tilpti (2 suauge, 8 ir 2 metu vaikai).
O Malta ir Kipras vasarai man butu per karstos salys...Kipre buvom spalio pabaigoje- diena apie +28 laipsniu, nakti +20, vanduo +26.Liepa , rugpjuti ir gerokai +40 perkopia.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 01 01, 21:59)
Kalbu uz save, zinoma, kas man labiausiai patiktu is pacios esmes, be jokiu kainu lyginimu, sezonu ir tt. Renkantis geriausia varianta
Nes jokiu kriteriju nepasake
Tokiu atveju ir as siulyciau Sardinija.
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2013 01 01, 21:58)
Kaip aš laukiau sausio 1d, nes pasikabinau didelį kalendorių atsivežtą iš Sardinijos
Dabar kasdien žiūrėsiu ir svajosiu vėl ten atsidurti