Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 27, 10:49)
Jei kam aktualu, tai sita viesbuti kai kuriom datom (geguze ir rugseji ziurejau) AI meta gan pigiai, kiek pasidomejau ant grecio.  10 naktu vienam zmogui 189 eu.

http://www.tripadvis...o_Sardinia.html

bet sitam psl tik atsiliepimai, ar ne? o uzsakineti jau tiesiogiai to viesbucio psl reiketu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raiboji peleda: 27 gruodžio 2012 - 13:43
QUOTE(raiboji peleda @ 2012 12 27, 14:42)
bet sitam psl tik atsiliepimai, ar ne? o uzsakineti jau tiesiogiai to viesbucio psl reiketu?

Jo, cia tik siaip imeciau ji, kaip apie viesbuti.
Bet tai kur rasiau kaina 189, tai svarais, ne eurais ir jau pigu man nebeatrodo, bet pigiausiai, ka radau, bet kokiu atveju.
Aisku, nedaug ieskojau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 27, 14:47)
Jo, cia tik siaip imeciau ji, kaip apie viesbuti.
Bet tai kur rasiau kaina 189, tai svarais, ne eurais ir jau pigu man nebeatrodo, bet pigiausiai, ka radau, bet kokiu atveju.
Aisku, nedaug ieskojau..  blush2.gif

o jus kokio ieskot viebutuko? su AI? Nes mes ziurinejam tik su pusryciais ir dar nezinau, ar 7 ar 10 dienu vaziusim, nes turim tik atgalinius bilietus. Kadangi i prieki bilietai pabrango, lauksimatpigimo, o atgal kaina isliko ta pati.
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2012 12 27, 16:25)
o jus kokio ieskot viebutuko? su AI? Nes mes ziurinejam tik su pusryciais ir dar nezinau, ar 7 ar 10 dienu vaziusim, nes turim tik atgalinius bilietus. Kadangi i prieki bilietai pabrango, lauksimatpigimo, o atgal kaina isliko ta pati.

As noriu 11 dienu rugsejo paciai pradziai su HB. Bet nezinau, kaip bus su tais norais, nes bijau, kad kai paskaiciuosiu visa suma (bilietai, viesbutis, masina visam laikotarpiui), iseis gan brangu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 27, 16:40)
As noriu 11 dienu rugsejo paciai pradziai su HB. Bet nezinau, kaip bus su tais norais, nes bijau, kad kai paskaiciuosiu visa suma (bilietai, viesbutis, masina visam laikotarpiui), iseis gan brangu  unsure.gif

mes planuojam rugsejo 21-spalio 1. Atgal bilietai 5 zmonem kainavo 850 Lt. Beliko tik i prieki uz panasia kaina nusipirkti. Masina kiek ziurejau, ten geguzes me. nepigi, bet kol kas rugsejo men jie dar pasiulymu neturi, tai neaisku, kiek mums kainuos.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 27, 11:01)
O kokios benzino kainos, gal kad domejotes? ax.gif

siuo metu ivairios kainos nuo 1,68€- 1,78€
Atsakyti
Sardinija prabangi sala..viskas ten brangu..geriau Sicilija pagal finansus..bet noreciau ir i Sardinija kada nors nuvykti wub.gif
Atsakyti
O gal kas buvot ir Sardinijoj ir Siilijoj ir galetu palyginti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2012 12 28, 22:15)
Sardinija prabangi sala..viskas ten brangu..geriau Sicilija pagal finansus..bet noreciau ir i Sardinija kada nors nuvykti wub.gif

prabangi kuom? kol kas ka lyginu, mazdaug panasiom kainom. Maistas visur mazdaug ES kaip LT tik eurais, masinu nuoma panasiai kaip Kretoj. Tik viesbuciai brangesni, kol kas kiek ziuriu.
Atsakyti
Labai priklauso, kokio tipo kelione planuotumetes.
As buvau Sicilijoje Palerme pas sese, tai viesbuciu negaliu palyginti ax.gif Bet mums ta salis pasirode ganetinai pigi..maistas, masinos nuoma tikrai nebrangu. Bet yra kurortiniai regionai, kuriuose ir maistas brangus, ir viesbuciai nepigus (kaip ir visoje Italijoje)...
Mano sese ismaise visa Sicilija skersai isilgai, buvo ir Sardinijoje, tai Sardinijoje jai pasirode viskas brangiau nei Sicilijoje (sake, ten turciu atostogu sala biggrin.gif ).

Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2012 12 29, 23:19)
Labai priklauso, kokio tipo kelione planuotumetes.
As buvau Sicilijoje Palerme pas sese, tai viesbuciu negaliu palyginti ax.gif Bet mums ta salis pasirode ganetinai pigi..maistas, masinos nuoma tikrai nebrangu. Bet yra kurortiniai regionai, kuriuose ir maistas brangus, ir viesbuciai nepigus (kaip ir visoje Italijoje)...
Mano sese ismaise visa Sicilija skersai isilgai, buvo ir Sardinijoje, tai Sardinijoje jai pasirode viskas brangiau nei Sicilijoje (sake, ten turciu atostogu sala biggrin.gif ).

Viskas priklauso nuo konkreciu poreikiu.vienas be 5zv nevaziuoja, o kitas ir 2 dziaugiasi. Taip ir su masinu nuoma,ir su maistu. Kai grisim,parasysiu,kaip man pasirode,nes nemazai kur esam buve,bus su kuo palyginti.
Atsakyti
Sveiki,

Su Naujaisiais visus! 000059.gif

Ar Ryanair'as iš Kauno į Sardiniją skraidina?

Ačiū.
Atsakyti