Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas ant tekstilės

argutiene labai labai gražu 4u.gif
Atsakyti
pagalvėlės nerealios wub.gif
aš irgi galvoju pradėsiu nuo sūneliui skirtos pagalvėlės , tik va turiu blondinišką klausimą blush2.gif
ar tinka tos servetėlės popierinės , kur ant stalo dedam šluostytis ar jos tik specialios g.gif
eisiu greit pirkti klijų biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Kid_Smyle,2009 09 30, 13:15]
pagalvėlės nerealios wub.gif
aš irgi galvoju pradėsiu nuo sūneliui skirtos pagalvėlės , tik va turiu blondinišką klausimą blush2.gif
ar tinka tos servetėlės popierinės , kur ant stalo dedam šluostytis ar jos tik specialios

Tos kur ant stalo dedam... rolleyes.gif
Atsakyti
argutiene koks grozis pagalveliu su meskiais,superines uztat dukryte nepaleidzia is ranku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui , hm idomu su mašinuku rasiu , o gal ką nors kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2009 09 30, 10:21)
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio.  ax.gif

bigsmile.gif labai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2009 09 30, 10:21)
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio.  ax.gif Žinoma, daugiausiai čia darbo pareikalavo- siuvimas.  tongue.gif

user posted image

P.S. Ilgai teko derėtis, su savo darbų "įvertintoja"- dukryte, kad leistų nufotografuot, nes nepaleidžia iš rankų dabar tų pagalvyčių.  hihihi.gif

Tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai labai ačiū visoms, nepagailėjusioms pagyrų mano pagalviukams. aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
argutiene,nu kaip grazu thumbup.gif ,reikia ir man jau ka nors daryti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 10 01, 07:46)
,reikia ir man jau ka nors daryti... biggrin.gif

nu tikrai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 10 01, 07:46)
argutiene,nu kaip grazu thumbup.gif ,reikia ir man jau ka nors daryti... biggrin.gif

Ačiukas ax.gif Būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, na žinokit atlipinau savo maikutę, bet jei taip lengvai atlipo nenusilups man tas paveikslėlis ir kiek kartų reikia tepti tuos klijus ar pakanka vieno karto? 4u.gif
Atsakyti