argutiene labai labai gražu
pagalvėlės nerealios
aš irgi galvoju pradėsiu nuo sūneliui skirtos pagalvėlės , tik va turiu blondinišką klausimą
ar tinka tos servetėlės popierinės , kur ant stalo dedam šluostytis ar jos tik specialios
eisiu greit pirkti klijų
aš irgi galvoju pradėsiu nuo sūneliui skirtos pagalvėlės , tik va turiu blondinišką klausimą
ar tinka tos servetėlės popierinės , kur ant stalo dedam šluostytis ar jos tik specialios
eisiu greit pirkti klijų
[quote=Kid_Smyle,2009 09 30, 13:15]
pagalvėlės nerealios
Tos kur ant stalo dedam...
pagalvėlės nerealios
Tos kur ant stalo dedam...
argutiene koks grozis pagalveliu su meskiais,superines uztat dukryte nepaleidzia is ranku
Dėkui , hm idomu su mašinuku rasiu , o gal ką nors kito
QUOTE(argutiene @ 2009 09 30, 10:21)
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio.
labai labai labai
QUOTE(argutiene @ 2009 09 30, 10:21)
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio. Žinoma, daugiausiai čia darbo pareikalavo- siuvimas.
P.S. Ilgai teko derėtis, su savo darbų "įvertintoja"- dukryte, kad leistų nufotografuot, nes nepaleidžia iš rankų dabar tų pagalvyčių.
P.S. Ilgai teko derėtis, su savo darbų "įvertintoja"- dukryte, kad leistų nufotografuot, nes nepaleidžia iš rankų dabar tų pagalvyčių.
Tiesiog super
Labai labai ačiū visoms, nepagailėjusioms pagyrų mano pagalviukams.
argutiene,nu kaip grazu ,reikia ir man jau ka nors daryti...
QUOTE(PACIOS @ 2009 10 01, 07:46)
,reikia ir man jau ka nors daryti...
nu tikrai...
QUOTE(PACIOS @ 2009 10 01, 07:46)
argutiene,nu kaip grazu ,reikia ir man jau ka nors daryti...
Ačiukas Būtinai
sveikos, na žinokit atlipinau savo maikutę, bet jei taip lengvai atlipo nenusilups man tas paveikslėlis ir kiek kartų reikia tepti tuos klijus ar pakanka vieno karto?