Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas ant tekstilės

[quote=Kid_Smyle,2009 09 29, 12:39]
Sveikutės 4u.gif norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų blush2.gif , tik dar perskaičiau kaip naujokė visiška apie medžiagas , tai manau reiks išbandyti artimu metu berods netaip brangiai kainuoja , kaip kitos dekupažo technikos , o ir artima man būtų bigsmile.gif
tad tikiuosi patarimais dalinsites , o aš prie pirmos progos irgi prisidėsiu su darbeliais , nes jau nagai niežti , kaip noriu biggrin.gif

Smagu, kad gausėja gretos, pirmyn!
Atsakyti
QUOTE(abc12355 @ 2009 09 28, 16:19)
Laba,
Labai smagu dirbti ant medžiagėlės!

labai grazus darbai bigsmile.gif Omaiselius pati siuviesi g.gif
Atsakyti
[quote=Paul@,2009 09 29, 14:28]
labai grazus darbai bigsmile.gif Omaiselius pati siuviesi g.gif

Pati. Turiu ,,iš tarybinių laikų,, ruloną perkaliuko....
Atsakyti
merginos išbandžiau ir aš ta daikta nu patiko ale man klausimas iškilo atkibs manao maikutė aš i vidų nieko neįkišau prieš tepdama? nu žiopla aišku ir aišku dabar atrodo ten sukibo jaučiu viskas sugadinau? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2009 09 29, 20:41)
merginos išbandžiau ir aš ta daikta nu patiko ale man klausimas iškilo atkibs manao maikutė aš i vidų nieko neįkišau prieš tepdama? nu žiopla aišku ir aišku dabar atrodo ten sukibo jaučiu viskas sugadinau? blush2.gif  4u.gif

schmoll.gif neatkibs verysad.gif o jei atkibs tai negraziai verysad.gif
Atsakyti
nu tai ka būsiu pasimokius... turėsiu pavyzdį oi turėsiu.... doh.gif o ka jūs į vidų įkišat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 30 rugsėjo 2009 - 07:36
As dedu ka nors plastikinio .Geras variantas imaute .Tik paskui pries lyginant reik ja istraukt ,nes ir ji prilips .O kai lyginu ,po apacia padedu popieriaus lapa .
Atsakyti
[quote=gugile,2009 09 30, 08:35]
nu tai ka būsiu pasimokius... turėsiu pavyzdį oi turėsiu.... doh.gif o ka jūs į vidų įkišat?

Aš visur naudoju sviestinį ar sumuštinių popierių. Gaila, kad taip tip gavosi... verysad.gif
Atsakyti
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio. ax.gif Žinoma, daugiausiai čia darbo pareikalavo- siuvimas. tongue.gif

user posted image

P.S. Ilgai teko derėtis, su savo darbų "įvertintoja"- dukryte, kad leistų nufotografuot, nes nepaleidžia iš rankų dabar tų pagalvyčių. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2009 09 30, 10:21)
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio.  ax.gif Žinoma, daugiausiai čia darbo pareikalavo- siuvimas.  tongue.gif
P.S. Ilgai teko derėtis, su savo darbų "įvertintoja"- dukryte, kad leistų nufotografuot, nes nepaleidžia iš rankų dabar tų pagalvyčių.  hihihi.gif

Nu nerealiai grazu blink.gif wub.gif ,kaip man tokie dalykai patinka,bet,va su siuvimu,tai as nedraugauju verysad.gif O gaila.....
Atsakyti
kaip gražu tos pagalvytės....

ačiū merginos už patarimus, na nieko baisaus, vistiek patiko nerealiai tai vakare lyginsiu ir dar bandysiu atplėšti.... blush2.gif
Atsakyti
[quote=argutiene,2009 09 30, 10:21]
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio. ax.gif Žinoma, daugiausiai čia darbo pareikalavo- siuvimas. tongue.gif

Labai dailiai atrodo.Gražu!
Atsakyti