[quote=Kid_Smyle,2009 09 29, 12:39]
Sveikutės norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų , tik dar perskaičiau kaip naujokė visiška apie medžiagas , tai manau reiks išbandyti artimu metu berods netaip brangiai kainuoja , kaip kitos dekupažo technikos , o ir artima man būtų
tad tikiuosi patarimais dalinsites , o aš prie pirmos progos irgi prisidėsiu su darbeliais , nes jau nagai niežti , kaip noriu
Smagu, kad gausėja gretos, pirmyn!
QUOTE(abc12355 @ 2009 09 28, 16:19)
labai grazus darbai Omaiselius pati siuviesi
[quote=Paul@,2009 09 29, 14:28]
Pati. Turiu ,,iš tarybinių laikų,, ruloną perkaliuko....
Pati. Turiu ,,iš tarybinių laikų,, ruloną perkaliuko....
merginos išbandžiau ir aš ta daikta nu patiko ale man klausimas iškilo atkibs manao maikutė aš i vidų nieko neįkišau prieš tepdama? nu žiopla aišku ir aišku dabar atrodo ten sukibo jaučiu viskas sugadinau?
QUOTE(gugile @ 2009 09 29, 20:41)
merginos išbandžiau ir aš ta daikta nu patiko ale man klausimas iškilo atkibs manao maikutė aš i vidų nieko neįkišau prieš tepdama? nu žiopla aišku ir aišku dabar atrodo ten sukibo jaučiu viskas sugadinau?
neatkibs o jei atkibs tai negraziai
nu tai ka būsiu pasimokius... turėsiu pavyzdį oi turėsiu.... o ka jūs į vidų įkišat?
As dedu ka nors plastikinio .Geras variantas imaute .Tik paskui pries lyginant reik ja istraukt ,nes ir ji prilips .O kai lyginu ,po apacia padedu popieriaus lapa .
[quote=gugile,2009 09 30, 08:35]
nu tai ka būsiu pasimokius... turėsiu pavyzdį oi turėsiu.... o ka jūs į vidų įkišat?
Aš visur naudoju sviestinį ar sumuštinių popierių. Gaila, kad taip tip gavosi...
Aš visur naudoju sviestinį ar sumuštinių popierių. Gaila, kad taip tip gavosi...
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio. Žinoma, daugiausiai čia darbo pareikalavo- siuvimas.
P.S. Ilgai teko derėtis, su savo darbų "įvertintoja"- dukryte, kad leistų nufotografuot, nes nepaleidžia iš rankų dabar tų pagalvyčių.
P.S. Ilgai teko derėtis, su savo darbų "įvertintoja"- dukryte, kad leistų nufotografuot, nes nepaleidžia iš rankų dabar tų pagalvyčių.
QUOTE(argutiene @ 2009 09 30, 10:21)
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio. Žinoma, daugiausiai čia darbo pareikalavo- siuvimas.
Nu nerealiai grazu ,kaip man tokie dalykai patinka,bet,va su siuvimu,tai as nedraugauju O gaila.....
kaip gražu tos pagalvytės....
ačiū merginos už patarimus, na nieko baisaus, vistiek patiko nerealiai tai vakare lyginsiu ir dar bandysiu atplėšti....
ačiū merginos už patarimus, na nieko baisaus, vistiek patiko nerealiai tai vakare lyginsiu ir dar bandysiu atplėšti....
[quote=argutiene,2009 09 30, 10:21]
Labai dailiai atrodo.Gražu!
Labai dailiai atrodo.Gražu!