Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas ant tekstilės

Aš irgi ieškau, kur pigiau gauti tų drobinių maišelių ax.gif
Atsakyti
o tai kie ten kainuoja tas senas naujas g.gif , tai gal pačioms pasisiūti visai būtų gerai 4u.gif
Atsakyti
Jeigu mokėčiau siūti, tokių klausimų neužduočiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gražios dienelės
noriu konsultacijos: tai bus mano pirmas blynas ir tikiuosi pavyks smile.gif
pasisiuvau lininę suknytę ir kad ji nebūtų tokia nuobodi ir vienaspalvė nutariau išbandyt piešimą ant tekstilės. Nusipirkau dekupažo parduotuvei:spalva ir davė kažkokią masę, kurią turiu sumaišyt su spalva (butent tekstilei) ir užbaigimui kažkokį užtvirtinimą, kurį reikės tepti jau ant piešinio ir para palikti, kad išdžiūtų. Aš labai atsiprašau, dekupaže dar 'toks žalias", kad pavadinimus neisidemėjau 4u.gif
Man kilo tokių klausimų:
1. kiek laiko galima laikyti sumaišytus dažus su ta mase.
2. ar yra skirtumas kokiame inde maišysiu spalva su mase (plastmasinis ar keramikinis ir t.t)
3. ir aš galvoju daryti taip: nusipiešiu su paprastu pieštuku ornamentą ant medžiagos ir su teptuku kaip su akvarele piešiu a ne? ar su trafaretais gal lengviau?
4. gal yra dar kokių gudrybių apie kurias net nepagalvojau?

atrodo kad viskas taip paprasta, bet taip baisu pradėt, o jei ką praleidau ir nesigaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ElenaR: 19 liepos 2010 - 10:23
Ar kuri turite Marabu Textil-Medium?
user posted image
Kaip jais naudotis? Aš pirkau juos Vokietijoje, ant etiketės vokiškai parašyta kaip naudoti, bet ne viską supratau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gabriele-: 01 rugpjūčio 2010 - 19:14
QUOTE(Reska @ 2010 02 02, 20:09)
Aš papuošiau rankinę angeliukais

user posted image

Gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, norėsiu ir aš prisijungt biggrin.gif ar kas naudojat tokius klijus?user posted image
Dabar kaip tik turiu galimybę pigiau nusipirkt, tai norėčiau, kad geri būtų lotuliukas.gif Jei teisingai supratau tai juos reik tept ant medziagos ir iškart dėt servelėlę, ją dar priklijuot su tais klijais ir po kažkiek laiko išlygint, taip? O kokio karštumo lygintuvas? Tiktų šilko režimas? O kas būtų, jeigu kaikur servetėlė užsidėtų ant sausos, klijais nepateptos medžiagos? Nes jug tiksliai neužtepsi, plečias ta servetėlė... Ir paskutinis klausimas - pirkinių maišeliai lininiai? smile.gif
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 23, 22:25)
........................................
Ačiū už atsakymus  4u.gif

bigsmile.gif ))))

Jau kelintoj temoj apiberi forumietes mase klausimų lotuliukas.gif ))) Tai būtų gerai, jei klausimas nebūtų užduodamas 1001 kartą drinks_cheers.gif

Smagu, kad stengiesi, domiesi, mokaisi. Bet geriau būtų vieną kartą pabuvoti geruose dekupažo kursuose, nei bandyti praktikos mokytis virtualiai. Patikėk - geri kursai niekada neatstos to, ką bandai prisigraibyti interneto platybėse 4u.gif , nes ten ir paklausi, ir dirbsi realiai.

Sėkmės kuriant drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 08 24, 00:01)
bigsmile.gif ))))

Jau kelintoj temoj apiberi forumietes mase klausimų  lotuliukas.gif ))) Tai būtų gerai, jei klausimas nebūtų užduodamas 1001 kartą  drinks_cheers.gif

Smagu, kad stengiesi, domiesi, mokaisi. Bet geriau būtų vieną kartą pabuvoti geruose dekupažo kursuose, nei bandyti praktikos mokytis virtualiai. Patikėk - geri kursai niekada neatstos to, ką bandai prisigraibyti interneto platybėse  4u.gif , nes ten ir paklausi, ir dirbsi realiai.

Sėkmės kuriant  drinks_cheers.gif

Mano mieste tikrai niekas nerengia dekupažo kursų lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, stai ir as noriu parodyti kokiumaoseliu prigaminau sueliui i darzeli nestis
tik labai nepeikite tai pirmi mano darbai su dekupazo technika ax.gif
http://img230.images.../p1010351p.jpg/
http://img225.images...i/p1010355.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgosius26: 08 rugsėjo 2010 - 07:57
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 08 23, 23:01)
bigsmile.gif ))))
. Bet geriau būtų vieną kartą pabuvoti geruose dekupažo kursuose, nei bandyti praktikos mokytis virtualiai. Patikėk - geri kursai niekada neatstos to, ką bandai prisigraibyti interneto platybėse  4u.gif , nes ten ir paklausi, ir dirbsi realiai.

Nesutinku schmoll.gif
Zinau ne viena mergina ,kuri kursais yra nusivylusi ,nes "ant bangos" atsirado tokiu "mokytoju " ,kad .... verysad.gif
O virtualiai tikrai galima ismokti ,info daug ,video pamoku taip pat ,taigi jei rankos vietoj prisiutos ,tai tikrai viskas imanoma mirksiukas.gif

Atsakyti
Keliu tema i virsu 4u.gif

Visu pirma noriu pagirti super darbstuole 8niuke, neraliai grazus Jusu darbeliai thumbup.gif

Siuo metu darau savo pirmaji darbeli ant tekstiles, klijavau servetele ir daug maz viskas sekasi. O dabar gal atskysite i mano klausima g.gif Jei nerandu serveteles su tinkamu vaizdu, randu vaizdeli tik internete, ar butu imanoma kazkaip ji padaryt panasu i servetele ir klijuot ant tekstiles? Perverciau pora temu, tikslaus atsakymo neradau, kazkas lyg spausdinasi, kazkas t.t. priemones pagalba bando lyg perkelt paveiksleli/nuotrauka g.gif Bet kaip isgauti ta serveteles plonuma? 4u.gif
Atsakyti