Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas ant tekstilės

8888..., l@n@, gražūs maišiukai thumbup.gif
Atsakyti
kokie darbai wub.gif , labai gražu thumbup.gif

o mano viskas nusėdo dėžėse verysad.gif , nežinau kada prisiliesiu, kaip noriu viską turiu jau ir išmėginau, bet kad parodyt dar neturiu ką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2010 03 23, 20:58)
Ziuriu reikia tema pakelti  biggrin.gif ir ziuriu lygtais nesirodziau su situo  g.gif  doh.gif

Koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 03 29, 15:15)
Koks grožis wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Na, kaip nieks nenori dirbti su tekstile blink.gif g.gif O juk taip paprasta mirksiukas.gif
Teks vel man rodytis biggrin.gif

user posted image
TRUMPA PAGALVELES BIOGRAFIJA smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusiukas @ 2010 03 26, 22:18)
Tikrai labai įspūdingas darbelis  wub.gif  O su kuo padaryti kontūrai? g.gif

Jetau ,tik dabar pamaciau ,kad klauset apie konturus blush2.gif blush2.gif doh.gif
Yra pirkti tokie specialus konturiukai tekstilei ,buna perlamutriniu ,auksiniu ,metalic spalvyciu .Man jie labai patinka ,nes duoda toki gera akcenteli thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

nusprendziau ir as pabandyti dekupaza ant tekstiles, nusipirkau "Artmanijos" klijai - lakas dekupazui ant audinio ir pabandziau dekupuoti ant baltos linines medziagos... kadangi pati siuvu veliau galvoju ka nors pasisiusiu... tai va, viska rodos dariau pagal instrukcija ir visai neblogai gavosi, tik va nepatinka man kad tas paveiklsiukas taip blizga sad.gif o paziurejau jusu darbelius, tie paveiksliukai jum tiesiog susilieja su audiniu... o man taip nesigauna sad.gif gal galetumet ka nors patarti ax.gif ka daryti, kad ir man taip graziai gautusi smile.gif buciau labai dekinga
Atsakyti
g.gif nelabai supratau - kas blizga ? servetele priklijuota ? g.gif Na ,ji siek tiek blizga , tai dar priklauso ir nuo serveteles kokybes .
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2010 05 09, 18:31)
g.gif nelabai supratau - kas blizga ? servetele priklijuota ?  g.gif Na ,ji siek tiek blizga , tai dar priklauso ir nuo serveteles kokybes .

taip taip, servetele priklijuota... atrodo viska kruopsciai dariau...sakau, gal ne tokia ar nelabai kokybiska priemone klijavimui naudoju...
Atsakyti
QUOTE(Oncike @ 2010 05 09, 18:26)
taip taip, servetele priklijuota... atrodo viska kruopsciai dariau...sakau, gal ne tokia ar nelabai kokybiska priemone klijavimui naudoju...

Paprasčiausiai, manau, nereikia tikėtis, kad vieta, dekoruota paveikslėliu, užteptu klijais, būtų tokia matinė, kaip audinys. Daugiau mažiau blizgesio bus. Jis gal būt ir skirtingas, naudojant skirtingas priemones, tačiau visiško matiškumo tikrai nereikia tikėtis.
Atsakyti
galima gi pagudrauti,... jau užfiksavus lygintuvu tą vietą nutepti nestoru matinio lako sluoksniu.
Atsakyti
Dekui labai uz patarimus, siandien bandysiu kazka pakeisti ir pagudrauti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galit pasidalinti, kur jus perkat tuos drobinius maiselius? skaiciau, kad is senanauja, bet siek tiek brangoki, o kokia kaina siunciantis is uzsienio el. parduotuviu?

aciu 4u.gif
Atsakyti