Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas ant tekstilės

stlauryna, toks tikras country stilius gavosi bigsmile.gif , man patiko drinks_cheers.gif , vasarą prie džinsų ir skrybėlės mielai nešiočiau bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 11 09, 22:47)
stlauryna, toks tikras country stilius gavosi bigsmile.gif , man patiko  drinks_cheers.gif , vasarą prie džinsų ir skrybėlės mielai nešiočiau  bigsmile.gif  4u.gif

Aciu blush2.gif Cia mano tashiukas aprangai i zirgyna. biggrin.gif
Atsakyti
Cia mano tashiukas aprangai i zirgyna. biggrin.gif

man irgi toks "oridžinal" tašiukas thumbup.gif o jei dar į žirgyną... pradės pavydėd kitos jojikės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaKa: 10 lapkričio 2009 - 17:24
QUOTE(88888888 @ 2009 10 31, 18:08)
Pirkti as maciau irgi tik SN ,dar yra DECOTEX(prie ERMITAZO) ,bet maziukai .As tai siunciausi is http://www.cchobby.com/

O kiek tau siuntimas kainavo is sios internetines parduotuves?
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2009 11 13, 15:22)
O kiek tau siuntimas kainavo is sios internetines parduotuves?

Nieko nekainavo mirksiukas.gif Uzsakymus organizuoja Artmanija mirksiukas.gif
Atsakyti
O man visgi labai įdomu - ar kas bandė tekstilės dekoravimui šilkinį popierių su spausdintu paveikslėliu?
Servetėlės ir ryžinis popierius kad naudojamas tai mačiau - viskas ok, o kaip su tokiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 22 lapkričio 2009 - 12:02
su tokius viskas taip pat smile.gif
Atsakyti
Mano pirmas bandymas dekupažo ant audinio ax.gif Viskas sunkiau nei maniau biggrin.gif Čia nugaros dalis, todėl ir eina ta linija, dar neišdžiuvęs, tai blizga. Po to darysiu priekyje ax.gif
user posted image
Atsakyti
Teks ir šią temą man kelt į viršų smile.gif

user posted image
Atsakyti

88888888 super kaip gražu wub.gif , aš jau visas priemones susipirkau, ieškau gal laiką kas pardavinėja, laukia nesulaukia manęs ši sritis thumbup.gif , ir aš kaip noriu išmėginti ne tas žodis
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie diskusiju.

As bandziau priklijuoti ryziu popieriaus fragmenta ant trikotazo su specialiais klijais tekstilei ( nezinau, kaip vadinasi tiksliai), bet man ne visi krastai prilipo, taip saziningai istepiau tais "klijais" ir kai isdziuvo ziuriu yra neprilipusiu vietu.
Gal as negerai dariau, kad ant sauso audinio uzdejau fragmenta ir ant virsaus tepiau tol kol persigere ir suslapo?
Gal neteisinga kryptim tepiau?
Po to bandziau lygint, tai man pagelto krastai aplink ta piesini? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 12 20, 21:24)
88888888  super kaip gražu  wub.gif , aš jau visas priemones susipirkau, ieškau gal laiką kas pardavinėja, laukia nesulaukia manęs ši sritis  thumbup.gif , ir aš kaip noriu išmėginti ne tas žodis

aciuks.gif aciuks.gif
QUOTE(Gabileta @ 2010 01 31, 14:10)
Jungiuosi ir as prie diskusiju.

As bandziau priklijuoti ryziu popieriaus fragmenta ant trikotazo su specialiais klijais tekstilei ( nezinau, kaip vadinasi tiksliai), bet man ne visi krastai prilipo, taip saziningai istepiau tais "klijais" ir kai isdziuvo ziuriu yra neprilipusiu vietu.
Gal as negerai dariau, kad ant sauso audinio uzdejau fragmenta ir ant virsaus tepiau tol kol persigere ir suslapo?
Gal neteisinga kryptim tepiau?
Po to bandziau lygint, tai man pagelto krastai aplink ta piesini?  ax.gif

Ryzinis gan standus , o trikotazas per skystas jam ,todel ir neprilipo .Geriausia klijuoti serveteles .Isvis ant trikotazo sunkiau klijuot .As klijuojant ant trikotazo uztempiu ant ko nors ,kad jis issitempes butu ,tada lengviau klijuojasi . O pagelsta ,pastebejau ne visi klijai ,bent is tu kuriuos as bandziau ,tris skirtingus . Nereikia fiksuoti labai karstu lygintuvu ir per ilgai nebruzinkit ,tada ir pagelsta .
Atsakyti