stlauryna, toks tikras country stilius gavosi , man patiko , vasarą prie džinsų ir skrybėlės mielai nešiočiau
QUOTE(LT saulele @ 2009 11 09, 22:47)
stlauryna, toks tikras country stilius gavosi , man patiko , vasarą prie džinsų ir skrybėlės mielai nešiočiau
Aciu Cia mano tashiukas aprangai i zirgyna.
Cia mano tashiukas aprangai i zirgyna.
man irgi toks "oridžinal" tašiukas o jei dar į žirgyną... pradės pavydėd kitos jojikės
man irgi toks "oridžinal" tašiukas o jei dar į žirgyną... pradės pavydėd kitos jojikės
QUOTE(88888888 @ 2009 10 31, 18:08)
Pirkti as maciau irgi tik SN ,dar yra DECOTEX(prie ERMITAZO) ,bet maziukai .As tai siunciausi is http://www.cchobby.com/
O kiek tau siuntimas kainavo is sios internetines parduotuves?
QUOTE(sirenute @ 2009 11 13, 15:22)
O kiek tau siuntimas kainavo is sios internetines parduotuves?
Nieko nekainavo Uzsakymus organizuoja Artmanija
O man visgi labai įdomu - ar kas bandė tekstilės dekoravimui šilkinį popierių su spausdintu paveikslėliu?
Servetėlės ir ryžinis popierius kad naudojamas tai mačiau - viskas ok, o kaip su tokiu?
Servetėlės ir ryžinis popierius kad naudojamas tai mačiau - viskas ok, o kaip su tokiu?
su tokius viskas taip pat
Teks ir šią temą man kelt į viršų
88888888 super kaip gražu , aš jau visas priemones susipirkau, ieškau gal laiką kas pardavinėja, laukia nesulaukia manęs ši sritis , ir aš kaip noriu išmėginti ne tas žodis
Jungiuosi ir as prie diskusiju.
As bandziau priklijuoti ryziu popieriaus fragmenta ant trikotazo su specialiais klijais tekstilei ( nezinau, kaip vadinasi tiksliai), bet man ne visi krastai prilipo, taip saziningai istepiau tais "klijais" ir kai isdziuvo ziuriu yra neprilipusiu vietu.
Gal as negerai dariau, kad ant sauso audinio uzdejau fragmenta ir ant virsaus tepiau tol kol persigere ir suslapo?
Gal neteisinga kryptim tepiau?
Po to bandziau lygint, tai man pagelto krastai aplink ta piesini?
As bandziau priklijuoti ryziu popieriaus fragmenta ant trikotazo su specialiais klijais tekstilei ( nezinau, kaip vadinasi tiksliai), bet man ne visi krastai prilipo, taip saziningai istepiau tais "klijais" ir kai isdziuvo ziuriu yra neprilipusiu vietu.
Gal as negerai dariau, kad ant sauso audinio uzdejau fragmenta ir ant virsaus tepiau tol kol persigere ir suslapo?
QUOTE(Naktibalda @ 2009 12 20, 21:24)
88888888 super kaip gražu , aš jau visas priemones susipirkau, ieškau gal laiką kas pardavinėja, laukia nesulaukia manęs ši sritis , ir aš kaip noriu išmėginti ne tas žodis
QUOTE(Gabileta @ 2010 01 31, 14:10)
Jungiuosi ir as prie diskusiju.
Ryzinis gan standus , o trikotazas per skystas jam ,todel ir neprilipo .Geriausia klijuoti serveteles .Isvis ant trikotazo sunkiau klijuot .As klijuojant ant trikotazo uztempiu ant ko nors ,kad jis issitempes butu ,tada lengviau klijuojasi . O pagelsta ,pastebejau ne visi klijai ,bent is tu kuriuos as bandziau ,tris skirtingus . Nereikia fiksuoti labai karstu lygintuvu ir per ilgai nebruzinkit ,tada ir pagelsta .