Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas ant tekstilės

user posted imageuser posted image
Atsakyti
88888888, jau greit galesim tave vadinti maiseliu feja biggrin.gif saunuole wink.gif cia abi maiselio puses? ar du maiseliai?
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 11 01, 17:45)
88888888, jau greit galesim tave vadinti maiseliu feja biggrin.gif saunuole wink.gif cia abi maiselio puses? ar du maiseliai?

biggrin.gif
cia abi puses ax.gif

aciu 4u.gif

Labai smagu su tekstile dirbti .Turiu visa ritini lino ,galeciau tiek pridaryt maiseliu ,bet gi ner kada ju pasisiuti doh.gif O tai dabar feja su trim maiseliais lotuliukas.gif
Atsakyti
Astunke,sveikute 4u.gif tai maisiukus kepi kaip blynukus mazosiom biggrin.gif
Graziai ziurisi tie perliukai...kaip privertei juos stoveti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 11 01, 18:11)
Astunke,sveikute 4u.gif tai maisiukus kepi kaip blynukus mazosiom biggrin.gif
Graziai ziurisi tie perliukai...kaip privertei juos stoveti biggrin.gif

Ta su gelytem ,paskutini ,sau pasidariau biggrin.gif
Matai ,kai juos dedu ant serveteles jie neturi kur susigerti ,uz tai ir stovi taip graziai biggrin.gif .Dabar tik galvoju ,kad vaikai darzelyje nesugalvotu ju nukrapstyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2009 11 01, 17:03)

Labai mieli maišeliai 4u.gif Kokią priemonę naudojat tekstilei ? Mano kažkokia labai tiršta... sunku dailiai užtepti ir gaunasi po to it koks storas guminis lipdukas verysad.gif
Atsakyti
astunke,

fainuciai tie tavo maiseliai, bet ziuriu dar nepasiduodi Kalediniai nuotaikai tongue.gif super butu iteikti kam dekupazuota Kaledine dovana dar dekupazuotame maiselyje thumbup.gif
Atsakyti
deimushka, 88888888, aussrrina darbeliai wub.gif

Jei nesunku,prašykite su kokia priemone-klijais darytas darbelis 4u.gif Prašymas skirtas visoms dekupažinančioms ant tekstikės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zappy: 02 lapkričio 2009 - 14:39
QUOTE(zappy @ 2009 11 02, 14:34)
deimushka, 88888888, aussrrina darbeliai  wub.gif

Jei nesunku,prašykite su kokia priemone-klijais darytas darbelis   4u.gif  Prašymas skirtas visoms dekupažinančioms ant tekstikės  4u.gif

ir dar kur perkat ax.gif , nes klp nerandu klijų tekstilei reiktų siųstis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dajne @ 2009 11 02, 00:22)
QUOTE(88888888 @ 2009 11 01, 17:03)

Labai mieli maišeliai 4u.gif Kokią priemonę naudojat tekstilei ?

aciuks.gif
Sios temos antrame puslapyje yra tie klijai - su drambliuku .
QUOTE(biriusa @ 2009 11 02, 00:55)
astunke,
fainuciai tie tavo maiseliai, bet ziuriu dar nepasiduodi Kalediniai nuotaikai  tongue.gif 

aciuks.gif
Butu grazu ,bet tas maiselis gaunasi kaip ir vienkartinis ,tik tai sventei skirtas .Noretusi ,kad jis dar ir praktiskas butu blush2.gif Na ,cia mano nuomone ,nelabai man patinka daryti su sventiniais motyvais blush2.gif
QUOTE(zappy @ 2009 11 02, 15:34)
deimushka, 88888888, aussrrina darbeliai  wub.gif
Jei nesunku,prašykite su kokia priemone-klijais darytas darbelis   4u.gif  Prašymas skirtas visoms dekupažinančioms ant tekstikės  4u.gif

aciuks.gif
QUOTE(Naktibalda @ 2009 11 02, 15:53)
ir dar kur perkat  ax.gif , nes klp nerandu klijų tekstilei reiktų siųstis  doh.gif

Pirkau dailininku prekese Cvirkos gatveje ,cia tuos su drambliuku ,o kitu firmu yra visose rankdarbiu prekiu parduotuvese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 02 lapkričio 2009 - 19:54
QUOTE(88888888 @ 2009 11 02, 19:49)

Pirkau dailininku prekese Cvirkos gatveje ,cia tuos su drambliuku ,o kitu firmu yra visose rankdarbiu prekiu parduotuvese.

o jie turi internetinę parduotuvę g.gif , nes man niekaip iki tos parduotuvės papult neišeis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 11 02, 21:24)
o jie turi internetinę parduotuvę  g.gif , nes man niekaip iki tos parduotuvės papult neišeis  blush2.gif

nemanau g.gif
taigi pas jus Artmanija yra ,negi daugiau nera parduotuviu ?
Silver City nera pas jus ?
yra HOBBY LINE serijos klijai .Na man rodos dabar tikrai sociai tu prekiu g.gif Jei ka tai gelbesiu ,nupirksiu ir issiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti