88888888, jau greit galesim tave vadinti maiseliu feja saunuole cia abi maiselio puses? ar du maiseliai?
QUOTE(efauto @ 2009 11 01, 17:45)
88888888, jau greit galesim tave vadinti maiseliu feja saunuole cia abi maiselio puses? ar du maiseliai?
cia abi puses
aciu
Labai smagu su tekstile dirbti .Turiu visa ritini lino ,galeciau tiek pridaryt maiseliu ,bet gi ner kada ju pasisiuti O tai dabar feja su trim maiseliais
Astunke,sveikute tai maisiukus kepi kaip blynukus mazosiom
Graziai ziurisi tie perliukai...kaip privertei juos stoveti
QUOTE(PACIOS @ 2009 11 01, 18:11)
Astunke,sveikute tai maisiukus kepi kaip blynukus mazosiom
Ta su gelytem ,paskutini ,sau pasidariau
Matai ,kai juos dedu ant serveteles jie neturi kur susigerti ,uz tai ir stovi taip graziai .Dabar tik galvoju ,kad vaikai darzelyje nesugalvotu ju nukrapstyti
QUOTE(88888888 @ 2009 11 01, 17:03)
Labai mieli maišeliai Kokią priemonę naudojat tekstilei ? Mano kažkokia labai tiršta... sunku dailiai užtepti ir gaunasi po to it koks storas guminis lipdukas
astunke,
fainuciai tie tavo maiseliai, bet ziuriu dar nepasiduodi Kalediniai nuotaikai super butu iteikti kam dekupazuota Kaledine dovana dar dekupazuotame maiselyje
fainuciai tie tavo maiseliai, bet ziuriu dar nepasiduodi Kalediniai nuotaikai super butu iteikti kam dekupazuota Kaledine dovana dar dekupazuotame maiselyje
deimushka, 88888888, aussrrina darbeliai
Jei nesunku,prašykite su kokia priemone-klijais darytas darbelis Prašymas skirtas visoms dekupažinančioms ant tekstikės
Jei nesunku,prašykite su kokia priemone-klijais darytas darbelis Prašymas skirtas visoms dekupažinančioms ant tekstikės
QUOTE(zappy @ 2009 11 02, 14:34)
ir dar kur perkat , nes klp nerandu klijų tekstilei reiktų siųstis
QUOTE(dajne @ 2009 11 02, 00:22)
QUOTE(88888888 @ 2009 11 01, 17:03)
Labai mieli maišeliai Kokią priemonę naudojat tekstilei ?
Sios temos antrame puslapyje yra tie klijai - su drambliuku .
QUOTE(biriusa @ 2009 11 02, 00:55)
astunke,
fainuciai tie tavo maiseliai, bet ziuriu dar nepasiduodi Kalediniai nuotaikai
fainuciai tie tavo maiseliai, bet ziuriu dar nepasiduodi Kalediniai nuotaikai
Butu grazu ,bet tas maiselis gaunasi kaip ir vienkartinis ,tik tai sventei skirtas .Noretusi ,kad jis dar ir praktiskas butu Na ,cia mano nuomone ,nelabai man patinka daryti su sventiniais motyvais
QUOTE(zappy @ 2009 11 02, 15:34)
QUOTE(Naktibalda @ 2009 11 02, 15:53)
ir dar kur perkat , nes klp nerandu klijų tekstilei reiktų siųstis
Pirkau dailininku prekese Cvirkos gatveje ,cia tuos su drambliuku ,o kitu firmu yra visose rankdarbiu prekiu parduotuvese.
QUOTE(88888888 @ 2009 11 02, 19:49)
Pirkau dailininku prekese Cvirkos gatveje ,cia tuos su drambliuku ,o kitu firmu yra visose rankdarbiu prekiu parduotuvese.
o jie turi internetinę parduotuvę , nes man niekaip iki tos parduotuvės papult neišeis
QUOTE(Naktibalda @ 2009 11 02, 21:24)
o jie turi internetinę parduotuvę , nes man niekaip iki tos parduotuvės papult neišeis
nemanau
taigi pas jus Artmanija yra ,negi daugiau nera parduotuviu ?
Silver City nera pas jus ?
yra HOBBY LINE serijos klijai .Na man rodos dabar tikrai sociai tu prekiu Jei ka tai gelbesiu ,nupirksiu ir issiusiu