Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas ant tekstilės

o kaip jie užsitvirtina?
4u.gif
Atsakyti
paskutine siltu spalvu pagalve-nerealaus grozio...tikrai traukia aki smile.gif noreciau tokia isigyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as isbandziau dekupaza ant tekstiles,kaip patiko thumbup.gif

Pirkiniu krepselis
user posted image
user posted image
kuprinyte
user posted image
user posted image

ir dar vienas krepselis,jau isskalbtas, tai toks nelabai gerai issilygines,nes ant radiatoriaus dziuvo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 31 spalio 2009 - 18:17
oi kokie linksmi maišeliai thumbup.gif taip nuotaika pakelia
Atsakyti
O sakykit, kur jūs perkate tokius medvilninius maišelius? ax.gif
Beje, pamiršau pagirti, labai gražu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
nuostabu thumbup.gif , man irgi reikia išmėginti blush2.gif, jau nagiukai niežti, tik va priemonių laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 18 spalio 2009 - 23:19
Deimushka, labai gražūs maišiukai thumbup.gif
O kaip darei ta paskutinį, kur daug krengelių g.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif
daiva_z,tie kringeliai piesti tekstiliniu flomasteriu, o "blyniukai"-servetele 4u.gif
Norsman su tuo flomasteriu nelabai patiko, nes ir atrodo kaip flomasteriu ispaisyta,tas kur su suniukais kringeliukai piesti tekstiliniais dazais,tai graziau atrodo,bet i krapstymosi daugiau ax.gif
Atsakyti
Deimushka, šaunūs maišeliukai, paskutinis su burbulais pats pačiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitinėjau, žiūrinėjau kaip jūs čia gražiai darbuojatės ir nusprendžiau pati pabandyti. Tai turiu pasakyti, kad dar šis "sportas" ne man . Šiaip viskas puiku, patinka ir rezultatas, bet kol aš tas servetėles užklijavau. Reikėjo jas sutalpinti į apibrėžtą plotą, o jos betepant klijais ėmė ir išplero, padidėjo ir į rėmus netilpo. Pradėjo raukšlėtis. Esu labai reikli kokybei, todėl ir nepatiko man. Mezgant ar siuvinėjant tai klaidas gali ištaisyti, o čia neperklijuosi gi kitos (be to su kita servetka tas pats nutiktų). O kaip nutinka jums? Ar padidėja servetėlės klijuojant? O gal plotą didesnį reikia palikti? blush2.gif
Atsakyti
Deimushkos maiselius " gyvai " apziurejau ir pagyriau friends.gif wub.gif Net ir panesti teko lotuliukas.gif
LT Sauleles striukyte buvau jau senai macius ,pamenu tada dar buvau net nebandzius dirbt su tekstile ,tai likau suzaveta wub.gif
Daiva_z ,fainuolis ,tikrai mintis puiki .As dar pripiesciau su markeriuku natu ,smuiko raktu pametyciau .

O cia mano blush2.gif Rytoj keliaus i darzelio spintele atsarginiams rubeliams susideti ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 25 spalio 2009 - 14:07
kaip grazu 88888888 smile.gif kaip fainai perliukus uzdejai smile.gif cia su tekstiliniu konturu?
Atsakyti