o kaip jie užsitvirtina?
paskutine siltu spalvu pagalve-nerealaus grozio...tikrai traukia aki noreciau tokia isigyti
Sveikos, ir as isbandziau dekupaza ant tekstiles,kaip patiko
Pirkiniu krepselis
kuprinyte
ir dar vienas krepselis,jau isskalbtas, tai toks nelabai gerai issilygines,nes ant radiatoriaus dziuvo
Pirkiniu krepselis
kuprinyte
ir dar vienas krepselis,jau isskalbtas, tai toks nelabai gerai issilygines,nes ant radiatoriaus dziuvo
oi kokie linksmi maišeliai taip nuotaika pakelia
O sakykit, kur jūs perkate tokius medvilninius maišelius?
Beje, pamiršau pagirti, labai gražu
Beje, pamiršau pagirti, labai gražu
nuostabu , man irgi reikia išmėginti , jau nagiukai niežti, tik va priemonių laukiu
Deimushka, labai gražūs maišiukai
O kaip darei ta paskutinį, kur daug krengelių
O kaip darei ta paskutinį, kur daug krengelių
Aciu visoms
daiva_z,tie kringeliai piesti tekstiliniu flomasteriu, o "blyniukai"-servetele
Norsman su tuo flomasteriu nelabai patiko, nes ir atrodo kaip flomasteriu ispaisyta,tas kur su suniukais kringeliukai piesti tekstiliniais dazais,tai graziau atrodo,bet i krapstymosi daugiau
daiva_z,tie kringeliai piesti tekstiliniu flomasteriu, o "blyniukai"-servetele
Norsman su tuo flomasteriu nelabai patiko, nes ir atrodo kaip flomasteriu ispaisyta,tas kur su suniukais kringeliukai piesti tekstiliniais dazais,tai graziau atrodo,bet i krapstymosi daugiau
Deimushka, šaunūs maišeliukai, paskutinis su burbulais pats pačiausias
Skaitinėjau, žiūrinėjau kaip jūs čia gražiai darbuojatės ir nusprendžiau pati pabandyti. Tai turiu pasakyti, kad dar šis "sportas" ne man . Šiaip viskas puiku, patinka ir rezultatas, bet kol aš tas servetėles užklijavau. Reikėjo jas sutalpinti į apibrėžtą plotą, o jos betepant klijais ėmė ir išplero, padidėjo ir į rėmus netilpo. Pradėjo raukšlėtis. Esu labai reikli kokybei, todėl ir nepatiko man. Mezgant ar siuvinėjant tai klaidas gali ištaisyti, o čia neperklijuosi gi kitos (be to su kita servetka tas pats nutiktų). O kaip nutinka jums? Ar padidėja servetėlės klijuojant? O gal plotą didesnį reikia palikti?
Deimushkos maiselius " gyvai " apziurejau ir pagyriau Net ir panesti teko
LT Sauleles striukyte buvau jau senai macius ,pamenu tada dar buvau net nebandzius dirbt su tekstile ,tai likau suzaveta
Daiva_z ,fainuolis ,tikrai mintis puiki .As dar pripiesciau su markeriuku natu ,smuiko raktu pametyciau .
O cia mano Rytoj keliaus i darzelio spintele atsarginiams rubeliams susideti
LT Sauleles striukyte buvau jau senai macius ,pamenu tada dar buvau net nebandzius dirbt su tekstile ,tai likau suzaveta
Daiva_z ,fainuolis ,tikrai mintis puiki .As dar pripiesciau su markeriuku natu ,smuiko raktu pametyciau .
O cia mano Rytoj keliaus i darzelio spintele atsarginiams rubeliams susideti
kaip grazu 88888888 kaip fainai perliukus uzdejai cia su tekstiliniu konturu?