saulele koks grožis , o aš vis neprisiruošiu nukeliauti iki maxsimos paieškoti makvino sūneliui tai tik surastom rožėm žaidžiu
QUOTE(88888888 @ 2009 10 13, 10:58)
As bandziau ,ant pinigines ,bet ji toj vietoj nesilanksto ,tai viskas ok .O jei rankinukas minkstos odos tai bijau ,kad gali buti neilgam .
Supratau
LT saulele, gerai tą striukytę papuošei, niekas ir neįtars, kas ten paslėpta
Ačiū, Kid_Smyle, Sisi
dėmes užmaskavom, panešiojo sezoną dar, tik vat vaikai darželyje bandė vis pasiskolint , tai net pagalvojau tada, gal nelabai gerai buvo tekstilės flomasterius naudot, nes tokiems pypliams gali kilt mintis patiems pasidekoruot ..
QUOTE(Sisi @ 2009 10 14, 11:33)
niekas ir neįtars, kas ten paslėpta
dėmes užmaskavom, panešiojo sezoną dar, tik vat vaikai darželyje bandė vis pasiskolint , tai net pagalvojau tada, gal nelabai gerai buvo tekstilės flomasterius naudot, nes tokiems pypliams gali kilt mintis patiems pasidekoruot ..
Labas vakaras, na štai galiu pasirodyti nors su tokiu darbeliu
Jis skirtai Simutei į mokyklą neštis muzikai-dūdelė, natų sąsiuvinys, pratybos ir pan.
Pritrūkau vienos detalės , bet ją bus galima uždėti vėliau
Jis skirtai Simutei į mokyklą neštis muzikai-dūdelė, natų sąsiuvinys, pratybos ir pan.
oho kaip gražu....labai šaunus maišelis
Ačiū labai
QUOTE(daiva_z @ 2009 10 15, 18:28)
Labas vakaras, na štai galiu pasirodyti nors su tokiu darbeliu
labai grazus,manau dukrytei be galo patiko
kaip faina Net nuotaika man pakėlei Ačiū
puikus maišelis
aš tokio noriu vasarai , nes plsamasinių iš vis nemėgstu
aš tokio noriu vasarai , nes plsamasinių iš vis nemėgstu
O dabar as cia mastau,jeigu medziagele tamsi ir noriu deti servetele Jau aisku nepadazysiu gi baltai,telieka decu popierius
dazyk tekstiliniais arba silkografiniais dazais.