Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas ant tekstilės

dėkui dar bandysiu ir kelis kartus , nors su artmanijos klijais ir sendintoju esu labai patenkinta , tik va pirmas blynas , po kolkas neesu nusprendus kur panaudosiu , bet greičiausiai nemažą segė , gal bus smile.gif , nes yra viena vieta kur man patiko
labai nepykit , geresnių dabar nepavyko , bet gal matysis , ryt bandysiu dienos šviesoje
doh.gif
user posted image
user posted image
ten kur mėlinos linijos būti , tai sendinimas
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Kid_Smyle, tik labai priartinus matosi skilimas smile.gif as kai sendinau medziaga, pirmiausia nusidaziau ja dazais, paskui dejau serveteles ir kitus dalykus, o paskui sendinima smile.gif man atrodo, kad tau reikia tvirtesnio pagrindo sendinimui g.gif nebent cia laabai didele gele ir labai mazas sendinimas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, ar kas nors bandėte dekupažuoti ant Odos. Sugalvojau rankinuką pagražint, bet bijau sugadint blush2.gif
Atsakyti
As bandziau ,ant pinigines ,bet ji toj vietoj nesilanksto ,tai viskas ok .O jei rankinukas minkstos odos tai bijau ,kad gali buti neilgam .
Atsakyti
jo rožė didelė apie dešimt cm. o skilimai smulkūs ir dar plius blizgėsys lako ir uždėto blizgančio rezervo , kuris po sendinimo ant viršaus taip gražiai nusėdo ,dabar bandysiu keliu sluoksnių daryti sendinimą , čia tik bandimai , tai ,kad po kolkas praktiškai jų nepanaudojau , nors turiu minčių kur tokiu būdu panaudosiu smile.gif
Atsakyti
Kid_Smyle, tai igyvendink ir greiciau pasirodyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2009 10 01, 12:29)
taip ntepiau prieš tai ant medžiagos po to ant viso motyvo.... pareisu namo parodysiu kas gavos.... nieko ypatinga bet kaip pirmas  bandymas wub.gif

na pagalaiau įgyvendinu pažadus, kaip sakoma geriau vėliau nei niekad wink.gif
pirmas bandymas
user posted image

dar ant maikučiu irgi pirmi blynai, bet vaikams patiko
user posted image

user posted image

user posted image

na o ta kur su mike tai bandžiau pasižymėt vietą ale nepavyko, reiks įsigyti ta išplaunamą markerį(kur spec būna) ot tai vis dar neturiu...

QUOTE(88888888 @ 2009 10 11, 08:52)
aciuks.gif

Dabar dar ant naujesnių pripiešinėju su spec. rašikliais ar konturiūku apvedu  rolleyes.gif
aciuks.gif
Visų pirma ,noriu padėkoti už tai ,kad suteikei tokią galimybę pasirodyti tavo kuriamoje knygoje  wub.gif
Ir antra ,ačiū už įvertinimą  blush2.gif  wub.gif

koks tas kontūriukas? gal gali plačiau? 4u.gif
Atsakyti
Super idėja su tai triusikyčiais thumbup.gif Ir pagalvėlės su meškinais labai simpatiškos wub.gif
Gal ir aš susiruošiu pratęsti audinio dekoravimą, tiek grožių prisižiūrėjusi g.gif Bandžiau kartą dekoruoti maišiuką, bet nešiojamas išsiterliojo ir bijau skalbti, kad visas grožis nenusinertų. Apklijavau visą paviršių servetėle, tai pakraščiuose truputį atsiraitė servetėlė blush2.gif Gal kad aš dar nepatyrusi, o gal geriau klijuoti ne ištisą servetėlę, o fragmentus ax.gif
Atsakyti
Gugile kokie smagūs tavo darbeliai bigsmile.gif wub.gif
beje kontūras yra tekstilinis , šiaip kiek pamenu kainuoja apie dešimt litų , jie tinka ir šilkui tapant su kontūrais
sisi gal tiesiog kraštelyje pasitaikė per mažai klijų g.gif , ir beje juos galima skalbti . aš tai net iškart po sendinimo ir užpylus dažus ryškinimui , nuėjau plauti ir dar gerokai patryniau ir nieko biggrin.gif beje su sendinimu , man tai lankstosi gal ,kad medžiaga , o pojūtis ,kaip lipdukas ant trikotažo taip pat ax.gif
beje vyras rytoj pažadėjo padaryti pagrindus medinius sagėms , biggrin.gif čia taip sumąsčiau pritaikysiu pirmus bandymus praktiškai , ale tokios nemenkutės bus biggrin.gif beje dabar sendinu antrą su storesniu kai kur sluoksniu , tai gal skils skirtingiau , tad rytoj pabaigsiu , nes vis dar laukiu pirmo sluoksnio išdžiovimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kid_Smyle: 13 spalio 2009 - 18:12
ačiu apie ta patį kontūra tada aš galvojau, aš manau kad gal darbai būtų labiau užbaigti.... 4u.gif
Atsakyti
Kažkada kažkurioj dekupažo temoje rodžiau šitą darbelį smile.gif , striukelę reikėjo arba išmest, nes dėmės neatsiskalbė, arba dar atgaivint vienam sezonui. Tai mašinytės iš servetėlių, o kita su tekstilės flomasteriais nupiešta, pagal mažiuko pageidavimus biggrin.gif ..

Įkeliu tam, kad parodyt, kaip užfiksavau servetėlės kraštus, kad taip greit neatsiklijuotų, neatsiluptų - apsiuvinėjau derančiais karoliukais, tai ir įdomiau mažuliui buvo, o ir, palyginus su kitais darbeliais ant tekstilės, atsparesnis tikrai buvo drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti