Pabalsuojam: kurie agurkai bulgariski skanesni nr.1 ar nr.2? galvoju rytoj uzbaigti agurku vakavimo sezona, ir galvoju kokius daryti. nei vienu nesu darius.
kurie yra skanesni?
SVeikos merginos, norejau paklaust. Padariau agurkus pagal Glacee recepta "Bulgariski agurkeliai" Bet kazkodel visi agurkai gavosi susirauksleje ir minkstoki, skonis siaip geras tik patys agurkai minksti.Tikejausi kad bus kieti ir traskantys Gal zinot kodel taip atsitiko?Gal agurku rusis ne tokia?
Na cia mano agurkiukai jau beveik paskutiniai, na gal dar kokia viena partija bus.
http://s634.photobuc...nt=STA41528.jpg
http://s634.photobuc...nt=STA41528.jpg
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 09 01, 11:43)
Pabalsuojam: kurie agurkai bulgariski skanesni nr.1 ar nr.2? galvoju rytoj uzbaigti agurku vakavimo sezona, ir galvoju kokius daryti. nei vienu nesu darius.
kurie yra skanesni?
Nr.2 šįmet visus agurkus pavariau pagal šį receptą
QUOTE(one_fine_day @ 2009 09 01, 11:48)
SVeikos merginos, norejau paklaust. Padariau agurkus pagal Glacee recepta "Bulgariski agurkeliai" Bet kazkodel visi agurkai gavosi susirauksleje ir minkstoki, skonis siaip geras tik patys agurkai minksti.Tikejausi kad bus kieti ir traskantys Gal zinot kodel taip atsitiko?Gal agurku rusis ne tokia?
Pabandysiu ,tau atsakyti.
Gali būti netinkanti rūšis konservavimui.
Prieš ruošdama agurkus,juos mirkei šaltame vandenyje?
Daugiau priežasčių aš,neįžvelgiau,gal patyrusios atsakys.
QUOTE(regna @ 2009 09 02, 07:49)
Pabandysiu ,tau atsakyti.
Gali būti netinkanti rūšis konservavimui.
Prieš ruošdama agurkus,juos mirkei šaltame vandenyje?
Daugiau priežasčių aš,neįžvelgiau,gal patyrusios atsakys.
Gali būti netinkanti rūšis konservavimui.
Prieš ruošdama agurkus,juos mirkei šaltame vandenyje?
Daugiau priežasčių aš,neįžvelgiau,gal patyrusios atsakys.
Manau, kad pirmoji sąlyga konservuojant agurkus, tai būtina prieš tai juos pamirkyti apie 6val. šaltame vandenyje. Nebent, konservuojate agurkus tik ką nuskintus iš daržo, bet jei agurkai nuskinti anksčiau kaip prieš 3-4 val., ir nepalaikėte vandenyje, tai tikrai bus arba susiraukšlėję arba tuščiaviduriai ir minkšti.
QUOTE(Terra2 @ 2009 09 02, 08:49)
Manau, kad pirmoji sąlyga konservuojant agurkus, tai būtina prieš tai juos pamirkyti apie 6val. šaltame vandenyje. Nebent, konservuojate agurkus tik ką nuskintus iš daržo, bet jei agurkai nuskinti anksčiau kaip prieš 3-4 val., ir nepalaikėte vandenyje, tai tikrai bus arba susiraukšlėję arba tuščiaviduriai ir minkšti.
Niekada nelaikau jokiame vandenyje, net jei ir kita diena konservuoju. ir nebuna nei susirauksleje, nei tusciaviduriai.
QUOTE(regna @ 2009 09 02, 07:49)
Pabandysiu ,tau atsakyti.
Gali būti netinkanti rūšis konservavimui.
Prieš ruošdama agurkus,juos mirkei šaltame vandenyje?
Daugiau priežasčių aš,neįžvelgiau,gal patyrusios atsakys.
Gali būti netinkanti rūšis konservavimui.
Prieš ruošdama agurkus,juos mirkei šaltame vandenyje?
Daugiau priežasčių aš,neįžvelgiau,gal patyrusios atsakys.
Na zinokit viska dariau kaip parasyta ir palaikiau vandeny kaip reikejo ir agurkai siaip neatrodo kokie prasti ir ne tusciaviduriai... dar cia viena mintis kilo gal del to raukslejas gal per daug uzviriau juos
o jei agurkai užsukamais dangteliais uždaryti ir kažkas ne taip buvo padaryta,
jie juk iššaut negali -tai kas tada stiklainiuke vyksta?
jie juk iššaut negali -tai kas tada stiklainiuke vyksta?
QUOTE(Mantilė @ 2009 09 03, 00:02)
o jei agurkai užsukamais dangteliais uždaryti ir kažkas ne taip buvo padaryta,
jie juk iššaut negali -tai kas tada stiklainiuke vyksta?
jie juk iššaut negali -tai kas tada stiklainiuke vyksta?
Jeigu ,tu dariai užsukamais dangteliais ir,jauti ,kad kažką padariai negerai,užsukami dangteliai išsipūs.
Tokių produktų valgyti nerekomenduojama.