Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

QUOTE(Greta77 @ 2009 08 28, 14:16)
Aš ir tris kartus užpilu, nes pasterizavimas man - mistika  lotuliukas.gif

Man tai visiskai nepatinka nupilinejimo metotas schmoll.gif byra agukai karsti is stiklainio , didele tikimybe atsiplikyti karstu vandeniu unsure.gif 20 metu vsuomet sterilizuoju ir agurkus, ir grybus, ir visokias darzovienes bigsmile.gif todel nezinau nei kaip atrodo pabale ar "nusove" rolleyes.gif idedi stikaini i puoda su vandeliu po keliolikos min. isimi ir viskas cool.gif Kol sterilizuojasi gali kitais darbais uzsiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=dziunka,2009 08 26, 20:37]
Geriausias budas tris kartus uzpilti thumbup.gif stovi.

Pritariu thumbup.gif
Is pirmo uzpylimo suzinoma kiek reikes marinato, galima konservuoti bet koki kieki. O tai i pasterizavimo katila man telpa tik 8 litriniai vienu metu.
Aciu Dziunkai uz marinuotu agurku recepta - tikrai gardus agurkeliai 4u.gif
Seima ivertino puikiai dar agurkus- uspaskicho, bulgariski Nr.2, su garstyciomis ir agurku kose pagal Mintibute.
Mintibute- tau 4u.gif

Atsakyti
aš šiandien jau užsukau agurkus su svogunais kur para palaikyt reikia tai labai skaniai gavos. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, o as vakar prisimarinavau agurkiuku ax.gif 35 stiklainiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte# @ 2009 08 28, 22:11)
Sveikos, o as vakar prisimarinavau agurkiuku  ax.gif  35 stiklainiukus smile.gif

Na ir šaunuolė 4u.gif . Tokį kiekį per vieną kartą - tikrai didelis žygdarbis. Man daugiau kaip 10 stiklainių nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 08 29, 12:10)
Na ir šaunuolė 4u.gif . Tokį kiekį per vieną kartą - tikrai didelis žygdarbis. Man daugiau kaip 10 stiklainių nesigauna.

Nors tik antrus metus turiu reikala su agurkais, bet ranka jau pakankamai igudus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 08 24, 11:47)
Likusius bandykit dėti i šaldytuvą laikinai. gal per karšta pas jus.

Cia tiesa, viena kart pabalusius idejau, tokie ir liko, bet nenusaude. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 08 28, 21:40)
Man tai visiskai nepatinka nupilinejimo metotas  schmoll.gif byra agukai karsti is stiklainio , didele tikimybe atsiplikyti karstu vandeniu unsure.gif 20 metu vsuomet sterilizuoju ir agurkus, ir grybus, ir visokias darzovienes  bigsmile.gif todel nezinau nei kaip atrodo pabale ar "nusove"  rolleyes.gif  idedi stikaini i puoda su vandeliu po keliolikos min. isimi ir viskas  cool.gif  Kol sterilizuojasi gali kitais darbais uzsiimti  mirksiukas.gif

Uždedu ant stiklainio merliuka ir gumytę, tai agurkai ir norėdami neišbyra smile.gif Marinuoju didelį kiekį agurkų vienu metu, tai net neiįsivaizduoju kiek laiko turėčiau sugaišt pasterizuodama, kai į puodą kokie 6 stiklainiukai telpa schmoll.gif Man vienais metais trūko du stiklainiai bepasterizuojant, tai nuot to laiko tik užpylinėju. Aišku, kiekviena šeimininkė žino kas jai geriausia ir patogiausia. Valio, šiemet nė vienas stiklainis nepabalo thumbup.gif
Atsakyti
as tai turiu toki dalykeli ,kai nupilineju is trilitriniu stiklainiu net ne visi pipirai pabega,siulau pieskoti tarp baltarusu ,turgeliuose, gal dar ir imanoma nusipirkti
user posted image
beja kainavo 15 kapeiku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 30 rugpjūčio 2009 - 11:28
QUOTE(dziunka @ 2009 08 30, 11:58)
as tai turiu toki dalykeli ,kai nupilineju is trilitriniu stiklainiu net ne visi pipirai pabega,siulau pieskoti tarp baltarusu ,turgeliuose, gal dar ir imanoma nusipirkti
user posted image
beja kainavo 15 kapeiku lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Geras dalykėlis reiks paieškot thumbup.gif
Atsakyti
na mano vyras kaskada buvo padares toki is plasmasinio dangtelio 4u.gif paime ta kur sunkiai uzsidaro plasmasini dangteli ir pragreze skylutes su greztu. jis man tarnavo 15 metu, bet kraustant i kita buta as ji kazkur nukisau doh.gif bet dabar ismokau ir be jo nupilineti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2009 08 30, 20:16)
na mano vyras kaskada buvo padares toki is plasmasinio dangtelio 4u.gif paime ta kur sunkiai uzsidaro plasmasini dangteli ir pragreze skylutes su greztu. jis man tarnavo 15 metu, bet kraustant i kita buta as ji kazkur nukisau doh.gif bet dabar ismokau ir be jo nupilineti thumbup.gif

as visai neseniai pirkau toki plasmasini tik nepasakysiu tikskliai kur ,gal turguj ,
ir toki naudojau ,bet labiau patinka sis gelezinis
Atsakyti