QUOTE(sann @ 2010 08 09, 17:41)
Sveikutės, iš peraugusių agurkų darau AGURKLĘ:
5 kg nuluptų agurkų
0,5 kg svogūnų
2 arbatiniai šaukšteliai citrinos rūgštelės
3 šaukštai druskos
100 gr.petražolių lapelių
Agurkus, svogūnus supjaustome kubeliais, susmulkiname petražolių lapelius, sudedame rūgštelę, druską, palaikome apie 2 val, sudedame i stiklainius ir pasterizuojame.
Tinka prie mėsos, o ypač sriubai. Skanaus
5 kg nuluptų agurkų
0,5 kg svogūnų
2 arbatiniai šaukšteliai citrinos rūgštelės
3 šaukštai druskos
100 gr.petražolių lapelių
Agurkus, svogūnus supjaustome kubeliais, susmulkiname petražolių lapelius, sudedame rūgštelę, druską, palaikome apie 2 val, sudedame i stiklainius ir pasterizuojame.
Tinka prie mėsos, o ypač sriubai. Skanaus
Tiesiog palaikyti?
O pasterizuoti reiketu orkaiteje 110 laipsiu apie 15 min, ar as kazka supainiojau, tiek daug info galvoje