Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

QUOTE(Leilla @ 2010 08 05, 19:46)
neturiu tokiu tvirtu, ka daryt pasiruosiau jau agurkus  doh.gif

Žinok nežinau unsure.gif , niekad su maxsiminiais maišais nedariau unsure.gif , o tai gal kibirą emaliuotą turi g.gif
Atsakyti
neturiu nei kibiro, turiu didelius puoduspaparstus ir viskas ir plastikiniu kibiru, kazkada viska senoviska ismeciau nepamasciau kad gali kas prisigadyti, nu bandysiu gal su paprastu maisu nepatiks ka darysi, bet dar klausimukas o ka tas maisas duoda?
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 08 05, 19:54)
neturiu nei kibiro, turiu didelius puoduspaparstus ir viskas ir plastikiniu kibiru, kazkada viska senoviska ismeciau nepamasciau kad gali kas prisigadyti,  nu bandysiu gal su paprastu maisu nepatiks ka darysi, bet dar klausimukas o ka tas maisas duoda?

Na jei be maišo į paprastą puodą sudėsi , tai aliuminiu agurkai prasmirs , o per maišą neprasmirsta
Atsakyti
aciu Nerute bandysiu 4u.gif
Atsakyti
na butu gerai kad kas tikruoju Bulgarisku agurgu recepteliu pasidalintu 4u.gif
Atsakyti
Saldžiarūgščiai agurkai:
1 L vandens
1 stikline acto
1 stikline cukraus
2 šaukštai druskos
Atsakyti
Čia mano vakar vakaro darbas smile.gif

user posted image

Kalbėjot apie prietarus.. aš jais netikiu,darau agurkus, kada tik jų priauga ir visad laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2010 08 05, 20:29)
Saldžiarūgščiai agurkai:
1 L vandens
1 stikline acto
1 stikline cukraus
2 šaukštai druskos

eiga aprasykite ir kokius prieskonius dedate 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Vandenė @ 2010 08 05, 20:35)
Čia mano vakar vakaro darbas  smile.gif

user posted image

Kalbėjot apie prietarus.. aš jais netikiu,darau agurkus, kada tik jų priauga ir visad laiko  smile.gif

na daug agurkeli o pagal kuri recepteli darei? matau su morkytem, svoguniuko dejei?
Atsakyti
O čia mano uspaskichiniai mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2010 08 05, 20:29)
Saldžiarūgščiai agurkai:
1 L vandens
1 stikline acto
1 stikline cukraus
2 šaukštai druskos

Sudedame i stiklainius krapus, morkytes, česnakus, galima ir svogūnelių griežinelių.
Sudedame agurkelius, galima ir pjaustytus dėti ir viska užpilame verdančiu vandeniu. Palaikome apie 10 minučių, nupilame. Užviriname marinatą, užpilame, palaikome kol atvesta, nupilame i puodą, užviriname ir tada jau užpilame agurkėlius ir užsukame. Galima užpilti ir iškarto užsukti, bet man taip saugiau 4u.gif
Atsakyti
treciadieni buvau sode tai priskyniau agurku 5 kibirus, sau pasilikau tris, o 2 isprudinau kaimynei, nenorejo imti (tingine, tingi marinuoti), tai sakau ismesk tada, bet marinavo vakar ie mane keike lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tai as jai sakau, ziema aciu pasakysi.

Vakar dienos mano darbas (marinavau pagal simikes recepta)
user posted image
is didesniu agurku tingejau misraine daryti, tai uzmarinavau, va taip
user posted image
trodo taip saziningai nuskinu, ir vistiek tokiu didoku randu.
Na o cia ant meno patrauke, padariau va toki stiklaini viena, na tipo grazu 4u.gif
user posted image

ryt vel varaom i soda, ir vel agurkai, pomidorai, sparagines pupeles, ir vel marinavimai pirmadieni. o kur dar mazu morkyciu marinavimas doh.gif Bet uztat ziema is bado nemirsim.
Atsakyti
mamkaa-neblogai padirbejot thumbup.gif Is bado tikrai nemirsit lotuliukas.gif
Atsakyti