Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 05, 15:31)
Peraugs agurkai biggrin.gif

Kad savo neturiu, perku turgelyje blush2.gif

As savo agurkus jau baigiu isdalinti ir suvalgyti blink.gif Dariau Bulgariskus Nr.2 (gavosi tokie saldziarugsciai, svelnus) ir su garstyciom, tik kaip jau pries tai kazkuri rase as irgi dejau ant 10 stikliniu vandens maza indeli garstyciu, tai pastarieji man skanesni, nes truputi astresni.
Bet vel darysiu pagal siuos dvejus receptukus, nes skonis tikrai geras, o dar kai pati dariau tai is vis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 05 rugpjūčio 2010 - 14:36
QUOTE(simike @ 2010 08 05, 14:07)
Gudriai čia, ale kiek tu jų prisispausi, pilną kamerą prigrūsi  lotuliukas.gif

sakai? g.gif Gal reik agurku sulciu vonias darytis pradet?
O vyras sake, padet gali labai greit - pereit per agurku lysves su kultivatorium. Jau pradedu gundytis siuo pasiulymu.
Gal kokiai vilnietei agurku reikia?..

Va Glacee bulgariski man per svelnus ir pasirode. Anie bulgariski siek tiek kitokie budavo. Nostalgija, matyt, uzejo. Turejau superini recepta kadaise, akurat senoviniai bulgariski agurkeliai budavo. Nu kazkur nudejau per remontus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 rugpjūčio 2010 - 14:53
siemet galvoju bandyti daryti agurkus su garstyciomis, gal patiks. biggrin.gif Gal apsviesit kokias garstycias perkat? nesu su megeja, tai net neisivaizduoju kaip jos ten atrodo. ju buna maxej ar kitame perkybos centre? kieno gamybos imti?
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2010 08 05, 16:43)
siemet galvoju bandyti daryti agurkus su garstyciomis, gal patiks. biggrin.gif  Gal apsviesit kokias garstycias perkat? nesu su megeja, tai net neisivaizduoju kaip jos ten atrodo. ju buna maxej ar kitame perkybos centre? kieno gamybos imti?

As suslaviciaus imu. Vadinasi astrios garstycios, 160 g indelis. Dar atsiminiau, reiks i saldikli isidet supjaustytu kubeliais agurku - ziema buna kaip sviezi saltibarsciams thumbup.gif
Atsakyti
Labas, norejau paklausti, ar tikrai galima saldyti supjaustytus agurkelius, ar jie atsileide neistis?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 05, 16:58)
As suslaviciaus imu. Vadinasi astrios garstycios, 160 g indelis. Dar atsiminiau, reiks i saldikli isidet supjaustytu kubeliais agurku - ziema buna kaip sviezi saltibarsciams  thumbup.gif

ir keliems litrams to indeliu dedat?
man nepatiko saldyti agurkai, na nebent saltibarsciams, bet siaip salotoms man kazkokie pateze buna kai atsileidzia.
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2010 08 05, 17:28)
Labas, norejau paklausti, ar tikrai galima saldyti supjaustytus agurkelius, ar jie atsileide neistis?

Na tikrai nebus tokie kaip šviežias pjaustytas , bet ir neištiž smarkiai jie mirksiukas.gif aš šaldau kai vietos kameroj turiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Kalbėjot apie žurnaliukus , aš tokį turiu , jei kam reikia siūskitės mirksiukas.gif
user posted image
Kadangi vasara dar nesibaigė, ir dar tik įsibėgėja derliaus nuėmimas daržuose ir soduose, ši knyga padės pasiruošti krizinei žiemai: vakuokite daržoves, vaisius, grybus ir gūdžiais, šaltais žiemos vakarais mėgaukitės vitaminais. Knyga aktuali ir tik dar besimokinantiems, ir jau patyrusiems "vakuotojams", "konservuotojams".
parsisiūsti
4u.gif
Atsakyti
sakykit agurkus raugiant ar butinai emaliuotas indas turi buti ? neturiu tokio gal paprastam puode galiu raugint? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leilla: 05 rugpjūčio 2010 - 17:24
QUOTE(Leilla @ 2010 08 05, 18:23)
sakykit agurkus raugiant ar butinai emaliuotas indas turi buti ? neturiu tokio gal paprastam puode galiu raugint? g.gif

Jeigu žadi ne emaliuotam raugt , dėk tvirtą plastmasinį maišą , o į maišą agurkus ir sėkmingai raug mirksiukas.gif
Atsakyti
maximinis maisas ar tiks?
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 08 05, 19:32)
maximinis maisas ar tiks?

Geriau jau be jokių užrašų ir dažų maišas , paprastas , peršviečiamas , tvirtas plastmasinis maišas mirksiukas.gif
Atsakyti
neturiu tokiu tvirtu, ka daryt pasiruosiau jau agurkus doh.gif
Atsakyti