Neturiu kur agurku det, reik sumarinuot. O jau ir baiginejasi tos MMM
Tai va, kad auga kaip velniai, nespėjam suktis
Su garstyciom darau. Pas mus jie megiami. Tik as dedu ant 3 litru vandens maza indeli garstyciu.
QUOTE(regna @ 2010 08 05, 08:37)
kartais mes nenorime patikėti prietarais,bet dažnai jie suveikia,aš,tai patyriau ant savo kailio.
as tai is savo patirties sakyciau, kad visiska nesamone sitie prietarai
Sveikutes. Ar teisybe, kad per MM negalima nieko marinuoti?
QUOTE(saintlina @ 2010 08 05, 14:31)
as tai is savo patirties sakyciau, kad visiska nesamone sitie prietarai
O aš iš savo patirties sakyčiau, kad tikra tiesa
Papildyta:
Kristepala, nežinau ar visko, bet prie agurkų tada nelendu
QUOTE(simike @ 2010 08 05, 15:14)
O aš iš savo patirties sakyčiau, kad tikra tiesa
Papildyta:
Kristepala, nežinau ar visko, bet prie agurkų tada nelendu
Papildyta:
Kristepala, nežinau ar visko, bet prie agurkų tada nelendu
Tai teks atideti darbus kelioms dienoms
QUOTE(Kristepala @ 2010 08 05, 14:25)
Tai teks atideti darbus kelioms dienoms
Peraugs agurkai
mane diedas irgi vis grauzia, kad tom dienom negadinciau agurku, nes vistiek nestoves. Bet realiai nematau jokio skirtumo, ar tom dienom konservuoti, ar kitom. Visi stiklainiai graziausiai stovi.
Kaip sako Rugiagele - peraugs agurkai, jei tiek laukt
Mergickos, gal kas is patirties koki gera a-la bulgarisku agurkeliu recepta zinot? Pagal Glacee man pernai nelabai patiko (ar nesigavo kaip turi but).
Siemet prikonservavau jau turbut tris milijonus stiklainiu, jokio poilsio per tuos agurkus ner Dauguma dariau pagal Dziunkos recepta ir dali rauginau. Kadangi bjaurybes agurkai kaip pasiute vis auga, nutariau paieskoti dar kokiu receptuku. O ir stiklainiu jau reik uzsipirkt..
Kaip sako Rugiagele - peraugs agurkai, jei tiek laukt
Mergickos, gal kas is patirties koki gera a-la bulgarisku agurkeliu recepta zinot? Pagal Glacee man pernai nelabai patiko (ar nesigavo kaip turi but).
Siemet prikonservavau jau turbut tris milijonus stiklainiu, jokio poilsio per tuos agurkus ner Dauguma dariau pagal Dziunkos recepta ir dali rauginau. Kadangi bjaurybes agurkai kaip pasiute vis auga, nutariau paieskoti dar kokiu receptuku. O ir stiklainiu jau reik uzsipirkt..
Tuos, kur peraugs į mišrainę, o mažiukų dar prigaus
Saintlina, žinok ir man stovėjo agurkai, kuriuos dariau per mm, bet skonis buvo tragiškas, o konservavau kaip visada Tai kažkaip daugiau nelendu prie jų. O dėl peraugimo, šiemet gerai auga, priaugs dar. O dabartinius galima kam nors atiduot
Saintlina, žinok ir man stovėjo agurkai, kuriuos dariau per mm, bet skonis buvo tragiškas, o konservavau kaip visada Tai kažkaip daugiau nelendu prie jų. O dėl peraugimo, šiemet gerai auga, priaugs dar. O dabartinius galima kam nors atiduot
QUOTE(simike @ 2010 08 05, 13:44)
Tuos, kur peraugs į mišrainę, o mažiukų dar prigaus
Saintlina, žinok ir man stovėjo agurkai, kuriuos dariau per mm, bet skonis buvo tragiškas, o konservavau kaip visada Tai kažkaip daugiau nelendu prie jų. O dėl peraugimo, šiemet gerai auga, priaugs dar. O dabartinius galima kam nors atiduot
Saintlina, žinok ir man stovėjo agurkai, kuriuos dariau per mm, bet skonis buvo tragiškas, o konservavau kaip visada Tai kažkaip daugiau nelendu prie jų. O dėl peraugimo, šiemet gerai auga, priaugs dar. O dabartinius galima kam nors atiduot
aha, kas tos misraines tiek suvalgys??? Pas mane tokie kiekiai per diena priauga Kai turiu laiko, skinu dukart per diena, mazuliukus visai. Ir tai 10 kg per diena priskinu. O jei palikt per visa mmm laika Aplinkiniu kaimynu karves ir kiaules tiek nevaliotu suest turbut.
Nugis nepasizymejau stiklainiu, kuriuos anom dienom dariau, nebeatsirinksiu dabar Ai, manysiu, kad visi bus geri ir skanus.
Pamenu, vienais metais anyta buvo atvezus agurku konservuotu. Atidarom - valgyt neimanoma. Grynu vandeniu uzpilti buvo. Isvis be druskos ar acto. Neisivaizduoju, kaip jie isvis stovejo. Nu bet nepaklausiau, kokiom dienom dare
Dar viena ideja - peraugusius agurkus sultim paleist. Sudet i saldikli ir rytais praustis veliau agurku sultim. Va, kaip gudriai sugalvojau
Gudriai čia, ale kiek tu jų prisispausi, pilną kamerą prigrūsi Tai duok vyrui konservuot, pati vadovauk, o jis tegul ten viską daro