QUOTE(simike @ 2010 07 30, 15:36)
Tiesa galiu ir savo receptu pasidalinti, jei kam idomu (pagal ji ruose mociute, mama, ruosiu dabar ir as):
1 litrui marinato:
3 saukstai druskos
3 saukstai cukraus
3 saukstai acto (paprasto)
ir aisku i stiklainius prisideti megiamu prieskoniu (as neperku tu gatavu, visada cesnakas naminis, krapai, pipirai kvapieji ir juodieji, lauro lapas. viskas. tikrai nebus nei per suru, nei per rugstu.
Agurkeliai skanus tikrai buna, kas ragavo sake, kad skaniau nei Uspaskicho
Marinavau agurkus siandien, kuriuos vakar parsiveziau is sodo (gerai , kad puse sesuo pasieme, tai buciau uzsivakavus pati negyvai), ir kelis stiklainius pabandziau pagal jusu recepta, paragavau marinata ir man jis pasirode surus. ar taip turi butu? ar agurkai nebuna per surus? ar tikrai visko dedasi po tris saukstus, o ne saukstelius?
paprastas actas tai tas 9 %.
vat kiek kalusimu, tiesiog domiuosi todel, kad poryt vel varysiu skinti agurkus, tai galvoju marinuoti vel, tai noreciau suizinoti kas kur ie kaip.
Nu ir primaliau cia
, bet tikiuosi sulaukti atsakymo
Papildyta:
QUOTE(lillit @ 2010 08 02, 14:14)
Sveikutės. Neskaičiau visos temos, tai noriu paklausti, o ką darote su peraugusiais agurkais??? Auginu mažių, tai nespėju nuskinti, kol dar mažiukai
, o mesti lauk gaila.
sioje temoje visai neseniai mergaites aptare kur sunaudoti peraugusius agurkus, na ka is ju galima padaryti. paskaitykit cia, siam puslapi yra pora recepteliu.
http://www.supermama...?...83776&st=84