Laba diena seimininkes
Naujoke esu agurku marinavime Prisiskaiciusi Jusu receptu, uzvakavau nemazai agurku. Taciau jau po dienos pamaciau, kad dauguma taip lyg susiraukslejo, atidarius viena stiklaini, pamaciau, kad agurkai suminksteje (na, ne tragiskai, bet vistiek ne taip, kaip turetu buti ).
Ka ne taip dariau, kad taip gavosi?
Uzpilinejau marinatu 3 kartus (uzpilu, palaikau, o kai atsala nupilu ir vel taip pat dar 2 kartus), poto uzsukau ir apverciau stiklainius..Na, zodziu, pilnai vadovavausi instrukcijomis Gal ka dar patartumete?
Aciu
QUOTE(rasyte_ @ 2010 07 29, 08:19)
Sakykit, mergaites, o marinuoti, vakuoti ir t.t. agurkai tinkami tik lauko MB vakar parveze 10 kg agurku, bet jie yra iss iltnamio, mama sake, kad jie man nelaikys iki ziemos Tai ka man su jais dabar daryti
Busiu dekinga uz atsakyma, nes snd zadejau marinuot
Busiu dekinga uz atsakyma, nes snd zadejau marinuot
As visada marinuoju is siltnamio ir laikosi kuo puikiausiai.Nezinau is kur cia zmones taip ismaste,kad siltnaminiai nesilaiko.
Sveikos agurku "myletojos",
noriu paklausti ar pas jus irgi susiraukshleja agurkai gavosi shiemet? gal zinot buda ka padaryt, kad nesiraukshletu?
noriu paklausti ar pas jus irgi susiraukshleja agurkai gavosi shiemet? gal zinot buda ka padaryt, kad nesiraukshletu?
QUOTE(*AMRI* @ 2010 07 29, 10:38)
As visada marinuoju is siltnamio ir laikosi kuo puikiausiai.Nezinau is kur cia zmones taip ismaste,kad siltnaminiai nesilaiko.
Aciu labai uz atsakyma, marinuosiu ir as
O gal galit patart koki skanu saldziarugsti marinavimo buda
Ir sakykit, neturiu jokiu prieskoniu marinavimui, na tu parduotuviniu ar be ju gautusi koks marinatas, nes tingiu vaziuot del ju i parduotuve
Darze galiu rasti krapu, spinteleje cesnaku, ar ju uztektu
QUOTE(rasyte_ @ 2010 07 29, 10:52)
Aciu labai uz atsakyma, marinuosiu ir as
O gal galit patart koki skanu saldziarugsti marinavimo buda
Ir sakykit, neturiu jokiu prieskoniu marinavimui, na tu parduotuviniu ar be ju gautusi koks marinatas, nes tingiu vaziuot del ju i parduotuve
Darze galiu rasti krapu, spinteleje cesnaku, ar ju uztektu
O gal galit patart koki skanu saldziarugsti marinavimo buda
Ir sakykit, neturiu jokiu prieskoniu marinavimui, na tu parduotuviniu ar be ju gautusi koks marinatas, nes tingiu vaziuot del ju i parduotuve
Darze galiu rasti krapu, spinteleje cesnaku, ar ju uztektu
manau turetu uztekti, as dar ipjaustyciau kokia morkyte, imesciau garstyciu seklu jei turi, kvapiuju pipiru, galima jei megsti dar kokio svoguno ipjaustyt mano mama taip ir daro, ji jokiu parduotuviniu prieskoniu nenaudoja
o as pati kadangi tingine, tai vakar prisipirkau prieskoniu marinavimui (dar kaip tik jiems akcija buvo) ir uzmarinavau 10 stiklainiuku pirma karta gyvenime marinavau pagal brolienes recepta, tai noreciau paragauti, kas gavosi... taigi klausimelis: kada galima atsidaryti paragavimui?
QUOTE(rasyte_ @ 2010 07 29, 10:52)
Aciu labai uz atsakyma, marinuosiu ir as
O gal galit patart koki skanu saldziarugsti marinavimo buda
Ir sakykit, neturiu jokiu prieskoniu marinavimui, na tu parduotuviniu ar be ju gautusi koks marinatas, nes tingiu vaziuot del ju i parduotuve
Darze galiu rasti krapu, spinteleje cesnaku, ar ju uztektu
O gal galit patart koki skanu saldziarugsti marinavimo buda
Ir sakykit, neturiu jokiu prieskoniu marinavimui, na tu parduotuviniu ar be ju gautusi koks marinatas, nes tingiu vaziuot del ju i parduotuve
Darze galiu rasti krapu, spinteleje cesnaku, ar ju uztektu
Tai žinoma, kad užtektų, dėk kelias skilteles česnako, morkų, daug krapų, dar gali garstyčių lapų įdėti.
Dar gal auga kur salia kokia vysnia ar juodasis serbentas....ir gausis geriau nei parduotuviniai prieskoniai
QUOTE(*AMRI* @ 2010 07 29, 08:03)
Kur?
QUOTE(mamkaa @ 2010 07 29, 08:16)
nezinau is kur jus esat, bet kaunietem pasakysiu, kad bazeje apsimoka pirkti dangtelius, ten yra visokiu nuo 17 ct iki 30 ct, na tie brangesni su piesinukais ant dangtelio, bet kai to man nereikia tai pirkau tuos po 17 ct, o kadangi pirkau 50 vienetu tai pardave po 13 ct.
Papildyta:
kaip suprantu IKI parduotuvese
Papildyta:
kaip suprantu IKI parduotuvese
QUOTE(daivasen @ 2010 07 29, 08:17)
As suprantu kad IKI prekybos centruose...
IKI parduotuveje pirmas zodelis mano poste buvo
Papildyta:
QUOTE(*AMRI* @ 2010 07 29, 10:38)
As visada marinuoju is siltnamio ir laikosi kuo puikiausiai.Nezinau is kur cia zmones taip ismaste,kad siltnaminiai nesilaiko.
o as zinau
seniau zmones siltnaminiais agurkus vadindavo TIK tuos ilgavaisius agurkus. vat situ tai tikrai negaliama konservuot vat nuo to ir liko, kad siltnaminiai, tai ne konserrvavimui o jei rodnicioka ar libela auginsi siltnamyje, tai jo savybes nepasikeis
Aciu visoms atsakiusioms
Na jau sumarinavau uspaschiko agurkelius, apsidraudimui dar ir pakaitinau su stiklainiais Alia ziuriu cesnakai pamelynavo kodel????
Na jau sumarinavau uspaschiko agurkelius, apsidraudimui dar ir pakaitinau su stiklainiais Alia ziuriu cesnakai pamelynavo kodel????
QUOTE(rasyte_ @ 2010 07 29, 16:23)
Aciu visoms atsakiusioms
Na jau sumarinavau uspaschiko agurkelius, apsidraudimui dar ir pakaitinau su stiklainiais Alia ziuriu cesnakai pamelynavo kodel????
Na jau sumarinavau uspaschiko agurkelius, apsidraudimui dar ir pakaitinau su stiklainiais Alia ziuriu cesnakai pamelynavo kodel????
Man irgi buvo, kad pamelynuodavo gal nuo acto sakau
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 29, 16:26)
Man irgi buvo, kad pamelynuodavo gal nuo acto sakau
gal greičiau nuo karščio
oi esu tundra
marinuoju vel agurkelius, vel bulgariskai nr 2
paragauju marinata ne toks skanus kaip pirma karta kai marinavau, sudejau agurkus ir galvoju nu kodel tas skonis visai kitoks, atejau čia paskaityti ka ne taip apdariau, o gi vietoj stiklines cukraus idejau valgoma šaukšta
marinuoju vel agurkelius, vel bulgariskai nr 2
paragauju marinata ne toks skanus kaip pirma karta kai marinavau, sudejau agurkus ir galvoju nu kodel tas skonis visai kitoks, atejau čia paskaityti ka ne taip apdariau, o gi vietoj stiklines cukraus idejau valgoma šaukšta