Kaip suprantu su prieskoniais verdi vandenį, o druska, cukrus, actas laukia stiklainyje kol užpilsi tuo vandenuku?
Jus pabandykit agurkus marinuot pagal mano recepta pirmam puslapy. Ten kur parasyta, kad galima ir su kitom darzovem. Nu nerealus agurkai, visad gaunasi saldziarugsciai as dar dedu pomidoru, papriku, ar sparaginiu, zodziu ka turiu tuo momentu
QUOTE(Kristepala @ 2010 07 27, 16:55)
Keista, nuo ko tos drumzles . O receptui su grastyciom turbut normalu, kad yra drumzliu, nes pas mane ju labai daug ir po kolkas vaizdas ne koks . O bulgariski, tai liuks atrodo
Cia su garstyciom. Norejau dar paklausti kodel visi agurkai stiklainiuose sukilo i pavirsiu, o dugnas tuscias, bet tik su garstyciom.
Ar jie taip ir turi atrodyti?
Cia bulgariski
Pagal bulgariska recepta kaitinant agurkus marinate, juose pasirode tokios baltos demeles. Ar taip turi but, o gal as juos perkaitinau
Va kaip atrodo
Bijau, kad busiu persistengus ir visas darbas bus nuejes velniop.
Cia su garstyciom. Norejau dar paklausti kodel visi agurkai stiklainiuose sukilo i pavirsiu, o dugnas tuscias, bet tik su garstyciom.
Ar jie taip ir turi atrodyti?
Cia bulgariski
Pagal bulgariska recepta kaitinant agurkus marinate, juose pasirode tokios baltos demeles. Ar taip turi but, o gal as juos perkaitinau
Va kaip atrodo
Bijau, kad busiu persistengus ir visas darbas bus nuejes velniop.
As ka tik paziurejau savuosius agurkelius,marinuotus pagal bulgariska Nr.2 recepta,tai jie ir gi truputi apsinese tokiu baltu sluoksniu,vietomis.Bet as manau,kad nieko baisaus.As tik vos uzvire marinatas su agurkeliais is karto nukeliau nuo plytos ir dejau juos i stiklainiukus.Ziuresim ziema,kas gausis.as pagal si recepta marinavau pirma karta.Ryt vel zadu kartoti visa procesa.
jatau, man siemet turbut krito renku mazukus ir koncervuoju labai ivairiai, tik bijau kad Jusu nikus uzdesiu ir po to ziema nukris...tai nerasiu kas kur... bet bent jau rasau ant lipnios juostos, na toji, kur dazant pamacija
QUOTE(Kalnietė @ 2010 07 27, 22:49)
As ka tik paziurejau savuosius agurkelius,marinuotus pagal bulgariska Nr.2 recepta,tai jie ir gi truputi apsinese tokiu baltu sluoksniu,vietomis.Bet as manau,kad nieko baisaus.As tik vos uzvire marinatas su agurkeliais is karto nukeliau nuo plytos ir dejau juos i stiklainiukus.Ziuresim ziema,kas gausis.as pagal si recepta marinavau pirma karta.Ryt vel zadu kartoti visa procesa.
Na va ir pas mane ne visi pabale . As palauksiu dar kokia savaite, tada ragausiu , ziuresiu kokie labiau patiks, tada dar kokius 10 kg marinuosiu .
Dar galvoju, gal nereikia agurkams galu nupjaustyti. Tada nesimatytu jokiu pabalusiu vietu
QUOTE(Kristepala @ 2010 07 27, 21:53)
Na va ir pas mane ne visi pabale . As palauksiu dar kokia savaite, tada ragausiu , ziuresiu kokie labiau patiks, tada dar kokius 10 kg marinuosiu .
Dar galvoju, gal nereikia agurkams galu nupjaustyti. Tada nesimatytu jokiu pabalusiu vietu
Dar galvoju, gal nereikia agurkams galu nupjaustyti. Tada nesimatytu jokiu pabalusiu vietu
As konservuojant agurkelius,visada nupjaunu galiukus,nes man taip graziau ir estetiskiau atrodo.
QUOTE(hilin @ 2010 07 27, 19:28)
Kaip suprantu su prieskoniais verdi vandenį, o druska, cukrus, actas laukia stiklainyje kol užpilsi tuo vandenuku?
taip vandeni verdu su prieskoniais, o druska, cukru ir acta jau bunu sudejus i stiklainius ant agurku
Aš kątik užsiraugiau 12kg agurkų, anksčiau marinuodavau, bet dabar Kažkaip man tas actas nelabai... Užraugti
O raugiau taip - į trilitrinius stiklainius sugrūdu agurkus su žolėm, 3 be kaupo šaukštus rupios druskos patirpinu šiltame vandenyje, po to pilu šalto, sumaišau, kad druska susimaišytu ir pilu ant agurkų. Svarbu, kad neliktų vandens, nes truks druskos.
Po 3 parų nukošiu per sietą sunką, žoles išmetu, užkaitinu. Į mažesnius stiklainius sugrūdų agurkus su šviežiu česnakėliu ir pilu sunką. Palaikau, nupilu, dar kart pakaitinu, užpilu ir uždarau. kaitinti nereikia.
Čia žinoma receptas toms, kad gyvena bute ir neturi šalto rūsio.
Šių agurkų skonis žiemą, kaip kaime ištrauktų iš bačkos, o patogumas, kad stiklainius galima laikyti ir šiltoje patalpoje.
O raugiau taip - į trilitrinius stiklainius sugrūdu agurkus su žolėm, 3 be kaupo šaukštus rupios druskos patirpinu šiltame vandenyje, po to pilu šalto, sumaišau, kad druska susimaišytu ir pilu ant agurkų. Svarbu, kad neliktų vandens, nes truks druskos.
Po 3 parų nukošiu per sietą sunką, žoles išmetu, užkaitinu. Į mažesnius stiklainius sugrūdų agurkus su šviežiu česnakėliu ir pilu sunką. Palaikau, nupilu, dar kart pakaitinu, užpilu ir uždarau. kaitinti nereikia.
Čia žinoma receptas toms, kad gyvena bute ir neturi šalto rūsio.
Šių agurkų skonis žiemą, kaip kaime ištrauktų iš bačkos, o patogumas, kad stiklainius galima laikyti ir šiltoje patalpoje.
QUOTE(drugelis. @ 2010 07 27, 22:22)
Aš kątik užsiraugiau 12kg agurkų, anksčiau marinuodavau, bet dabar Kažkaip man tas actas nelabai... Užraugti
O raugiau taip - į trilitrinius stiklainius sugrūdu agurkus su žolėm, 3 be kaupo šaukštus rupios druskos patirpinu šiltame vandenyje, po to pilu šalto, sumaišau, kad druska susimaišytu ir pilu ant agurkų. Svarbu, kad neliktų vandens, nes truks druskos.
Po 3 parų nukošiu per sietą sunką, žoles išmetu, užkaitinu. Į mažesnius stiklainius sugrūdų agurkus su šviežiu česnakėliu ir pilu sunką. Palaikau, nupilu, dar kart pakaitinu, užpilu ir uždarau. kaitinti nereikia.
Čia žinoma receptas toms, kad gyvena bute ir neturi šalto rūsio.
Šių agurkų skonis žiemą, kaip kaime ištrauktų iš bačkos, o patogumas, kad stiklainius galima laikyti ir šiltoje patalpoje.
O raugiau taip - į trilitrinius stiklainius sugrūdu agurkus su žolėm, 3 be kaupo šaukštus rupios druskos patirpinu šiltame vandenyje, po to pilu šalto, sumaišau, kad druska susimaišytu ir pilu ant agurkų. Svarbu, kad neliktų vandens, nes truks druskos.
Po 3 parų nukošiu per sietą sunką, žoles išmetu, užkaitinu. Į mažesnius stiklainius sugrūdų agurkus su šviežiu česnakėliu ir pilu sunką. Palaikau, nupilu, dar kart pakaitinu, užpilu ir uždarau. kaitinti nereikia.
Čia žinoma receptas toms, kad gyvena bute ir neturi šalto rūsio.
Šių agurkų skonis žiemą, kaip kaime ištrauktų iš bačkos, o patogumas, kad stiklainius galima laikyti ir šiltoje patalpoje.
Dekoju uz si recepta,reiks gal ziemai ir tokiu agurkeliu pasistatyti.Asa tik norejau paklausti,nes truputi nesupratau.Po 3 paru tuos agurkelius perdedat i kitus stiklainiukus ir pilate sunka.Ar sunka pirma karta kaitinate ir kiek laikote laiko,ar uzpilate salta/
QUOTE(drugelis. @ 2010 07 27, 21:22)
Aš kątik užsiraugiau 12kg agurkų, anksčiau marinuodavau, bet dabar Kažkaip man tas actas nelabai... Užraugti
O raugiau taip - į trilitrinius stiklainius sugrūdu agurkus su žolėm, 3 be kaupo šaukštus rupios druskos patirpinu šiltame vandenyje, po to pilu šalto, sumaišau, kad druska susimaišytu ir pilu ant agurkų. Svarbu, kad neliktų vandens, nes truks druskos.
Po 3 parų nukošiu per sietą sunką, žoles išmetu, užkaitinu. Į mažesnius stiklainius sugrūdų agurkus su šviežiu česnakėliu ir pilu sunką. Palaikau, nupilu, dar kart pakaitinu, užpilu ir uždarau. kaitinti nereikia.
Čia žinoma receptas toms, kad gyvena bute ir neturi šalto rūsio.
Šių agurkų skonis žiemą, kaip kaime ištrauktų iš bačkos, o patogumas, kad stiklainius galima laikyti ir šiltoje patalpoje.
O raugiau taip - į trilitrinius stiklainius sugrūdu agurkus su žolėm, 3 be kaupo šaukštus rupios druskos patirpinu šiltame vandenyje, po to pilu šalto, sumaišau, kad druska susimaišytu ir pilu ant agurkų. Svarbu, kad neliktų vandens, nes truks druskos.
Po 3 parų nukošiu per sietą sunką, žoles išmetu, užkaitinu. Į mažesnius stiklainius sugrūdų agurkus su šviežiu česnakėliu ir pilu sunką. Palaikau, nupilu, dar kart pakaitinu, užpilu ir uždarau. kaitinti nereikia.
Čia žinoma receptas toms, kad gyvena bute ir neturi šalto rūsio.
Šių agurkų skonis žiemą, kaip kaime ištrauktų iš bačkos, o patogumas, kad stiklainius galima laikyti ir šiltoje patalpoje.
Tai nelabai supratau kokiam cia vandens kiekiui tie 3 saukstai druskos,ir kur cia turi nelikti vandens,kad netruktu druskos.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 27, 10:14)
Eisiu net i rusi paziuret nes nesimeciau as ju
na ir kaip?. ar pažiūrėjai?
QUOTE(rasike @ 2010 07 27, 10:46)
as ir nakti paaukoju kad susideti i stiklainius
neaukoju nei dienos nei nakties
QUOTE(Lusasita @ 2010 07 27, 12:00)
100 % patikrintas prietaras mano svogierka jo laikosi ir sventai tiki.. o kai tiki, tai ir saudo dangteliai ir per MMM ir ne per MMM darytus.
Niekad neziuriu mmm ar ne, yra darze agurku ir darau.
Niekad neziuriu mmm ar ne, yra darze agurku ir darau.
netikiu ir aš prietrais , bet va šis praeitais metais pasiteisino, taip kad yra kaip yra
QUOTE(Kalnietė @ 2010 07 27, 21:49)
As ka tik paziurejau savuosius agurkelius,marinuotus pagal bulgariska Nr.2 recepta,tai jie ir gi truputi apsinese tokiu baltu sluoksniu,vietomis.Bet as manau,kad nieko baisaus.As tik vos uzvire marinatas su agurkeliais is karto nukeliau nuo plytos ir dejau juos i stiklainiukus.Ziuresim ziema,kas gausis.as pagal si recepta marinavau pirma karta.Ryt vel zadu kartoti visa procesa.
kai grįšiu iš po darbo namo leksiu žiūrėti kaip ten mano tie agurkėliai
QUOTE(Kalnietė @ 2010 07 27, 22:06)
As konservuojant agurkelius,visada nupjaunu galiukus,nes man taip graziau ir estetiskiau atrodo.
QUOTE(drugelis. @ 2010 07 27, 22:22)
Aš kątik užsiraugiau 12kg agurkų, anksčiau marinuodavau, bet dabar Kažkaip man tas actas nelabai... Užraugti
O raugiau taip - į trilitrinius stiklainius sugrūdu agurkus su žolėm, 3 be kaupo šaukštus rupios druskos patirpinu šiltame vandenyje, po to pilu šalto, sumaišau, kad druska susimaišytu ir pilu ant agurkų. Svarbu, kad neliktų vandens, nes truks druskos.
Po 3 parų nukošiu per sietą sunką, žoles išmetu, užkaitinu. Į mažesnius stiklainius sugrūdų agurkus su šviežiu česnakėliu ir pilu sunką. Palaikau, nupilu, dar kart pakaitinu, užpilu ir uždarau. kaitinti nereikia.
Čia žinoma receptas toms, kad gyvena bute ir neturi šalto rūsio.
Šių agurkų skonis žiemą, kaip kaime ištrauktų iš bačkos, o patogumas, kad stiklainius galima laikyti ir šiltoje patalpoje.
O raugiau taip - į trilitrinius stiklainius sugrūdu agurkus su žolėm, 3 be kaupo šaukštus rupios druskos patirpinu šiltame vandenyje, po to pilu šalto, sumaišau, kad druska susimaišytu ir pilu ant agurkų. Svarbu, kad neliktų vandens, nes truks druskos.
Po 3 parų nukošiu per sietą sunką, žoles išmetu, užkaitinu. Į mažesnius stiklainius sugrūdų agurkus su šviežiu česnakėliu ir pilu sunką. Palaikau, nupilu, dar kart pakaitinu, užpilu ir uždarau. kaitinti nereikia.
Čia žinoma receptas toms, kad gyvena bute ir neturi šalto rūsio.
Šių agurkų skonis žiemą, kaip kaime ištrauktų iš bačkos, o patogumas, kad stiklainius galima laikyti ir šiltoje patalpoje.
gal galima aiskiau...ar 3 saukstai eina 3 litru sloikui? ar o 3 paru sunkos nereikia uzkaitinti? ar i stiklainelius dedamas tik cesnakas? nereikia krapu, lauru, pipiru, cukraus, lauru, vysniu ir serbentu lapu? kazkaip man neatitinka aprasymas realybe