QUOTE(Naminė @ 2010 07 27, 07:46)
o čia tik vieną kartą užpili ir vsio
...gal kas yra darę
kaip skonis
,nes labai lengvas receptas, bet bijau kad gali nesilaikyt
Man tas vienas užpylimas didžiai nepatikimas atrodo... Pernai agurkus ruošiau pagal tokį receptą:
Ingredientai į stiklainį:
Agurkai,
Vyšnių, juodųjų serbentų lapai,
Krienų stiebai,
Krapai,
Česnakai
Marinatui:
1 l vandens - 2 š. druskos, 2 š. cukraus, 2 a.š. citrinos rūgšties, pipirai, lauro lapai.
Eiga:
Užverdam vandenį.
1 kartą užpilam stiklainio turinį. Palaikom ~10 min. Nupilam atgal į puodą.
Užverdam vandenį.
2 kartą užpilam stiklainio turinį. Palaikom ~40 - 60 min. Nupilam atgal į puodą.
Užverdam vandenį.
3 kartą užpilam stiklainio turinį. Užsukam arba vakuojam stiklainius.
Nei vienas stiklainis "neiššovė", tai ir šiais metais dalį taip paruošiau. Dabar bandysiu "patobulinti" receptą čili pipirais, žiūrėsim, kas bus... : )