QUOTE(nikute @ 2009 08 23, 15:47)
Jau kelintus metus, kai turiu daug agurkų, juos rauginu taip:
Agurkai agurkuose
10 kg pernokusių (nebūtinai) agurkų sutarkuoti burokine tarka. Įberti 700 g druskos. Pridėti krienų lapų, serbentų lapų, česnako skiltelių.
Tą masę emaliuotame inde sluoksniuoti su čielais agurkais.
Paslėgti ir laikyti vėsiai rūsyje. Žiemą labai skanu.
Kiti ir masę vartoja sriuboms, aš tik agurkus
Agurkai agurkuose
10 kg pernokusių (nebūtinai) agurkų sutarkuoti burokine tarka. Įberti 700 g druskos. Pridėti krienų lapų, serbentų lapų, česnako skiltelių.
Tą masę emaliuotame inde sluoksniuoti su čielais agurkais.
Paslėgti ir laikyti vėsiai rūsyje. Žiemą labai skanu.
Kiti ir masę vartoja sriuboms, aš tik agurkus
Kaip gerai, kad radau šitą receptuką Taip tingiu konservuoti, o agurkų daug daug Jau rūsyje 32 stiklainiai stovi.
Ačiū, Nikute