QUOTE(Kristepala @ 2010 07 24, 22:16)
O tai kas kiek laiko einat ziureti ar viskas gerai su argurkais, nes jei jie prades rugti, reiks per naujo marinata virti, gal geriau juos virtuvej kokia savaite palaikyti ir stebeti, net nezinau, o dar tokie karsciai
.
Niu labai atsiprasau uz tokius kvailus klausimus, bet vis tik pirmas kartas
Kada busiu igudusi agurkeliu konservuotoja galesiu kitom padeti, bet dabar paciai reikia pagalbos
Jeigu gerai užsimarinavo , tai karščiai jokios ytakos agurkams neturės , galit ir kambarį palaikyt šiaip jei kas negerai , labai greit pasimato
Beje aš agurkus visada apverčiu po kaldra , man kažkodėl atrodo kad taip geriau dangtelius pritraukia
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2010 07 25, 05:10)
sakykit o jei nedejau garstyciu, ar skonis nepakis
na ko gero skonis bus truputėlį kitoks , nes kiekvienas prieskonis priduoda tam tikrą skonį agurkams
, bet tikrai nemanau kad bus neskanūs agurkai
, tik kitokio skonio