QUOTE(ezys @ 2010 07 23, 18:34)
sveikos ir as pameginau pasidaryti agurku su garstyciomis. idomu o paskui susidrumstes marinatas nuseda,ar taip ir lieka?
tikrai, kad nusėda
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 23, 21:40)
As ryt sparagines zadejau daryt, na misraine... bet kad papriku anyta nerado siandien pirkt
ryt leksiu i paieskas... o kaip kazi vienu sparaginiu uzmarinuot...
aš vakar pagal šį receptuką dariau, dar neragavau kas gavos, bet atrodo "apetitingai"
Marinatui: 2,5 litro vandens,2stiklinės cukraus, 1,5 valgomojo šaukšto druskos, 0,25 stiklinės aliejaus(jei patinka,galima ir daugiau pilti), 1,5 stiklinės acto 9 %.Nuplautas pupeles apkarpytais galiukais dėti 2min į verdantį vandenį,atvėsinti ir kišti jas į stiklainius.Stiklainyje turėtų būti įmesta po kelis kvapiuosius ir karčiuosius pipiriukus, lauro lapas ir česnako galvutė,Užpilti verdančiu marinatu, užsukti stiklainius.
O taip pat daug yra čia SM receptukų, peržiūrėkite kitas Koncervavimo skyriaus temas.