Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

QUOTE(Sermuksn_e @ 2010 04 11, 23:50)
Sveikos, gal galit parasyti Dziunkos recepta, rodos perskaiciau visa tema, bet neradau

jo gal kas įmes receptuką ax.gif
o čia tuščia...dar nemarinuojat????
gal galit paaiškint kam reikia tuos agurkus mirkyt šaltam vandeny,prieš marinavimą...?
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 07 16, 18:24)
jo gal kas įmes receptuką ax.gif
o čia tuščia...dar nemarinuojat????
gal galit paaiškint kam reikia tuos agurkus mirkyt šaltam vandeny,prieš marinavimą...?

laba,kuri receptuka???
Papildyta:
mano firminis.....trilitriniam stiklainiui....t.y. apie1.5 litro vandens
60gr.druskos
100gr. cukraus
3arbat.saukstel. citrinos rugsties arba 170gr. acto
krapai, cesnakai, serbent. vysniu lapai,dedu krienu saknies (jei turiu),jei ne tai lapu, pipiru ir kvapiu ir karciu zirniukais, garstyciu seklu, (dar jei kam patinka pagal skoni dedu gvazdikeliu...i stiklaini kokius 3-4 vnt) man visai nieko.
pirma karta uzpilu is arbatinio verdanciu ,po to is stiklainio i puoda ir dar 2 katus su marinatu, tarp tu visu triju uzpylimu agurkus palaikau po kokias tris minutes.
gero konservavimo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 16 liepos 2010 - 20:43
Šiandien pasidariau pirmuosius tris stiklainius agurkėlių pagal Uspaskicho receptą thumbup.gif . Pernai dariau - patiko , tai šiemet tik tokius ir darysiu , kad tik agurkai užaugtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 07 16, 17:24)

Va va ir man įdomus šis klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 07 17, 16:39)
Šiandien pasidariau pirmuosius tris stiklainius agurkėlių pagal Uspaskicho receptą  thumbup.gif . Pernai dariau - patiko , tai šiemet tik tokius ir darysiu , kad tik agurkai užaugtų  thumbup.gif

O pagal sita recepta stiklainiu su agurkais kaitinti nereikia?Jei gerai suprantu,tai pakanka uzpilti 2 kartus karstu marinatu ir viskas.O gal klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 07 17, 17:39)
Šiandien pasidariau pirmuosius tris stiklainius agurkėlių pagal Uspaskicho receptą  thumbup.gif . Pernai dariau - patiko , tai šiemet tik tokius ir darysiu , kad tik agurkai užaugtų  thumbup.gif

Ir aš pernai dariau bandymui, kaip buvo skanu žiemai neįpusėjus suvalgyti visi buvo lotuliukas.gif

QUOTE(*AMRI* @ 2010 07 19, 14:13)
O pagal sita recepta stiklainiu su agurkais kaitinti nereikia?Jei gerai suprantu,tai pakanka uzpilti 2 kartus karstu marinatu ir viskas.O gal klystu? g.gif

na as tik marinata du kart uzkaiciau ir supyliau i stiklianius, ir viskas buvo ok bigsmile.gif
Atsakyti
Šiemet aš darysiu su garstyčioms.. greit išnykstantys agurkėliai rolleyes.gif
Atsakyti
man skaniausi buvo kiek dariau paskutinius kelis metus, na irgi taip sakant meginau keleta recepteliu, kazkodel uzstrigo Joletes receptas, chm...tik siemet kur ji prapuolus g.gif nes nerandu kur recepta issisaugojus esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 08 26, 08:38)
Aš,norėčiau pasiūlyti agurkų salotos žiemai.
Esu dariusi jau ne vieną sykį,gerai stovi,ir žiemą labai gerai sueina
Reikia: 
4kg agurkų,
stiklinė aliejaus,
0,5 stiklinės acto,
(9% },
pora šaukštų cukraus,
pora šaukštų druskos,
krapų nemažai,pipirai,lauro lapai,
Supjaustytus griežinėliais agurkus ir prieskonius,aliejų, druską,cukrų, sudėti į puodą ir palaikyti 12val..
Paskui pakaitinti iki virimo,nukelti nuo ugnies  ,sudėti į stiklainius ir,uždaryti metaliniais dangteliais.

vat ieskojau kazko tokio ...
zinau anyta darydavo ( a a jai) nulupdavo didelius agurkus, supjaustydavo griezinelaiis, su svogunais ir druska ( ir dar kazkuo) palaikydavo para, o gal maziau ir virdavo puode , paskuj i stiklainiukus ir ziemai thumbup.gif

reiks ismegint siemt pagal regnos recepta, o gal dar kazka panasaus kuri darot ?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif gal parasytumet kuri,kur rasti ta Uspaschiko receptuka ax.gif perziurejau kelis puslapius,neradau.o laiko ne per daug blush2.gif aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 07 19, 19:35)
sveikutes 4u.gif gal parasytumet kuri,kur rasti ta Uspaschiko receptuka ax.gif perziurejau kelis puslapius,neradau.o laiko ne per daug blush2.gif aciu is anksto

Pirmam puslapy.
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 07 19, 18:35)

Paciam pirmame puslapyje yra surasyti keli populiarus receptukai.Tarp ju ir Uspaschiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 19 liepos 2010 - 19:14