Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

aciu smile.gif as kazkaip buvau isitikinus kad mazesnius nuskynus jie dar nebuna prinoke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 02 16, 11:55)
aciu smile.gif as kazkaip buvau isitikinus kad mazesnius nuskynus jie dar nebuna prinoke smile.gif

.as visada tik tokius ir konservuoju.... retas kuris didenis pakliuna....
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 08 26, 07:38)
Aš,norėčiau pasiūlyti agurkų salotos žiemai.
Esu dariusi jau ne vieną sykį,gerai stovi,ir žiemą labai gerai sueina
Reikia: 
4kg agurkų,
stiklinė aliejaus,
0,5 stiklinės acto,
(9% },
pora šaukštų cukraus,
pora šaukštų druskos,
krapų nemažai,pipirai,lauro lapai,
Supjaustytus griežinėliais agurkus ir prieskonius,aliejų, druską,cukrų, sudėti į puodą ir palaikyti 12val..
Paskui pakaitinti iki virimo,nukelti nuo ugnies  ,sudėti į stiklainius ir,uždaryti metaliniais dangteliais.

O krapų kokių-žiedynų ar žalios mases?Ir kiek tas nemažai-litras pjaustytų,ar du.Nes dažniausia jau būna žiedynai ir stiebai kai agurkus marinuoju,o mano chebra tų stiebų tai nevalgys verysad.gif
Atsakyti
ziu temele atsigavus, kazin kur Jolete dingus pasakytu kaip jos agurkeliai, mes jau viska sudorojom o as dariau pagal Joletes o mama pagal savaji recepta, tai manieji kieti skanus, gal kiek marinatas druzlinas o va mamaos minksti, fe neina valgyti, tad tikrai Jolete aciuka 4u.gif visi stiklainiai pavyko, bet...kai daug privalgom sesku namie augint nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 02 19, 23:22)
O krapų kokių-žiedynų ar žalios mases?Ir kiek tas nemažai-litras pjaustytų,ar du.Nes dažniausia jau būna žiedynai ir stiebai kai agurkus marinuoju,o mano chebra tų stiebų tai nevalgys verysad.gif

Naminė 4u.gif -
Krapus naudoju,tik žalius.
Kiekis krapų priklauso nuo agurkų kiekio{aš,nuo savęs mėgstu juos labai tai dedu nemažai}niekuomet nematoju,bet dedu iš akies.
Tikiuosiu,atsakiau į klausimą.
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 02 19, 23:22)

Seniau mama darydavo tas salotas, bet krapai man jose visai nepatinka, nu nebent labai smulkiai juos supjaustyti, kazkaip veliasi jie tarp dantu blush2.gif Tai as siemet is peraugusiu agurku jas padariau be krapu ir rezultatas thumbup.gif Kazkaip nesenai teistraukiau, iki tol paprikoms mitom, vyras sako is kur tokiu skaniu gavai lotuliukas.gif Oi sakau tu tik valgyk daug yra, nu ir valge jis, tai is to daug 2 stiklainiai beliko lotuliukas.gif Puikus receptas sunaudoti peraugusius ir negrazius agurkus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 03 12, 14:35)
Seniau mama darydavo tas salotas, bet krapai man jose visai nepatinka, nu nebent labai smulkiai juos supjaustyti, kazkaip veliasi jie tarp dantu  blush2.gif  Tai as siemet is peraugusiu agurku jas padariau be krapu ir rezultatas  thumbup.gif  Kazkaip nesenai teistraukiau, iki tol paprikoms mitom, vyras sako is kur tokiu skaniu gavai  lotuliukas.gif  Oi sakau tu tik valgyk daug yra, nu ir valge jis, tai is to daug 2 stiklainiai beliko  lotuliukas.gif Puikus receptas sunaudoti peraugusius ir negrazius agurkus  4u.gif

laizanika,

Nemėgsti krapų,gali nevalgyti,gali pasiruošti su svogūnais.
Man labai patinka ir krapai ir svogūnai,
Tuomet nesuprantu kaip tu juos pjaustai ,jeigu veliasi.
Man yra nesuprantama.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 03 12, 16:13)
laizanika,

Nemėgsti krapų,gali nevalgyti,gali pasiruošti su svogūnais.
Man labai patinka ir krapai ir svogūnai,
Tuomet nesuprantu kaip tu juos pjaustai ,jeigu veliasi.
Man yra nesuprantama.

Juk parasiau kad mama darydavo su krapais, o as darau be krapu ir su svogunais, gi rodos taip aiskai parasiau. doh.gif Citata: "Tai as siemet is peraugusiu agurku jas padariau be krapu ir rezultatas thumbup.gif " . Nu su blenderiu neblenderuoji gi tu krapu, o supjauscius vistiek yra gan stambiai, o kai as jau nemegstu man jie ir veliasi, nepatinka man jausti pacius krapus, bet va ju skonis patiekaluose patinka.
Kas cia darosi pavasary tame SM, kur ka parasau, vis kazkas kazkam uzkliuna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laizanika: 12 kovo 2010 - 15:36
QUOTE(*AMRI* @ 2009 12 28, 22:07)
Bus kita sezona isbandytas sis receptukas.Mergaites,o kokia druska naudojate ir koki acta,nes pastebejau,kad ne su visais gaunasi normaliai.

As net nezinojau kad druska buna skirtinga(gal delto viena partija agurku netokie gavosi) g.gif , o siaip tai ta druska naudoju kur popieriniuose pakeliuose(rusiska, raso kamenaja)
Atsakyti
QUOTE(mari1111 @ 2010 04 06, 08:22)
As net nezinojau kad druska buna skirtinga(gal delto viena partija agurku netokie gavosi) g.gif , o siaip tai ta druska naudoju kur popieriniuose pakeliuose(rusiska, raso kamenaja)

Man regis netinka druska su jodu g.gif Ir tuose popieriniuose buna su jodu(raudonam).
Atsakyti
Sveikos, gal galit parasyti Dziunkos recepta, rodos perskaiciau visa tema, bet neradau
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti