Aš irgi palaikiau užklojusi šiltai per naktį, bet kai kitu receptu darydavau, vitiek buvo traškūs. Na čia ko gero tikrai priklauso ir nuo veislės agurkų ...
Mes irgi jau ragaujam siu metu derliu . Man Uspaskicho agurkuose tai druskos truksta. Gal nedadejau? O bulgariski II ir su garstyciom tai niam niam . su uspaskicho agurku marinatu uzpyliau ir sparagines pupeles, paprikas, morkas, tai irgi gavosi . Aciu uz receptelius
Kiekvienais metais vakuoju,rauginu agurkus ir kiekviena karta vis kitoks skonis,nors viską tą patį dedu. Bet, skanu ir smagu žiemą isitraukti stiklainiuką agurkų.
QUOTE(AveM @ 2009 11 11, 18:48)
Marinavau keliais receptais,bet nepasizymejau kur kokie.Kuriuos valgau visi skanus,o kaip daryti-nezinau.
As tai kitamet darysiu tik su garstyciom
Aciu uz recepta
Aciu uz recepta
QUOTE(sandraspo @ 2009 10 28, 21:27)
Kiekvienais metais vakuoju,rauginu agurkus ir kiekviena karta vis kitoks skonis,nors viską tą patį dedu. Bet, skanu ir smagu žiemą isitraukti stiklainiuką agurkų.
aga man irgi skirtingai gavosi agurkai nors receptas tas pats
QUOTE(Loora @ 2009 10 26, 17:07)
Mes irgi jau ragaujam siu metu derliu . Man Uspaskicho agurkuose tai druskos truksta. Gal nedadejau? O bulgariski II ir su garstyciom tai niam niam . su uspaskicho agurku marinatu uzpyliau ir sparagines pupeles, paprikas, morkas, tai irgi gavosi . Aciu uz receptelius
Ragaujam ir mes ,mums irgi druskos mažoka, kitamet žinosiu ,kad reikia daugiau druskos
Kaip įdomiai gaunasi čia, kad pas visus skirtingai
Maniškis, tai negali atsivalgyti marinuotų agurkų pagal Uspaskichą jam tik duok ir duok manau be šansų, kad iki Velykų dar liks nors vienas slovikiukas
Maniškis, tai negali atsivalgyti marinuotų agurkų pagal Uspaskichą jam tik duok ir duok manau be šansų, kad iki Velykų dar liks nors vienas slovikiukas