QUOTE(vija @ 2009 09 18, 09:46)
Aš išvis nei kaitinu stiklainių, nei sterilizuoju, nei marinatu perpilinėju.
Išplaunu stiklainius po kranu, įdedu prieskonių (parduotuvinių), sudedu nuplautus verdančiu vandeniu perlietus agurkus, užpilu verdančiu marinatu, uždarom ir po kaldra keliom dienoms. Viskas. Nei bala, nei drumsčiais, puikiai atrodo.
Darau pagal Uspaschiko receptą.
Išplaunu stiklainius po kranu, įdedu prieskonių (parduotuvinių), sudedu nuplautus verdančiu vandeniu perlietus agurkus, užpilu verdančiu marinatu, uždarom ir po kaldra keliom dienoms. Viskas. Nei bala, nei drumsčiais, puikiai atrodo.
Darau pagal Uspaschiko receptą.
As taip padariau, deja tada agurkai gaunasi minksti, netraskus O as asmeniskai megstu kietus ir traskius todel nusipirkau keleta kg marinuosiu uzpilant kelis kartus marinatu, ziuresiu kaip laikysis, bet noriu traskiu