AveM
grybu
2kg kopustu
1kg morku
0,5kg svogunu
0,5 l aliejaus
0,5 l pomidoru padazo
galima det lauro , kvepianciu pipiru
Pjaustytus svogunus pakepint aliejuje . Supilt i puoda . Pakepint tarkuotas morkas . Supilt i svogunus . I kepintas darzoves sudet supjaustytus kopustus , isvirtus grybus , pasudyt . pilt likusi alieju . Troskint apie valanda .I pabaiga det pomidoru padaza .
grybu
2kg kopustu
1kg morku
0,5kg svogunu
0,5 l aliejaus
0,5 l pomidoru padazo
galima det lauro , kvepianciu pipiru
Pjaustytus svogunus pakepint aliejuje . Supilt i puoda . Pakepint tarkuotas morkas . Supilt i svogunus . I kepintas darzoves sudet supjaustytus kopustus , isvirtus grybus , pasudyt . pilt likusi alieju . Troskint apie valanda .I pabaiga det pomidoru padaza .
Atsidariau siandien agurkeliu stiklainiuka tai Super skonis o recepta man pakuzdejo Jolete aciu Tau tikrai skanu nei per austru nei per saldu pats tas;
QUOTE(georgiana @ 2009 10 06, 11:28)
Atsidariau siandien agurkeliu stiklainiuka tai Super skonis o recepta man pakuzdejo Jolete aciu Tau tikrai skanu nei per austru nei per saldu pats tas;
Žiūriu ne mes vieni tokie nekantruoliai
QUOTE(anemone @ 2009 10 02, 20:33)
AveM
grybu
2kg kopustu
1kg morku
0,5kg svogunu
0,5 l aliejaus
0,5 l pomidoru padazo
galima det lauro , kvepianciu pipiru
Pjaustytus svogunus pakepint aliejuje . Supilt i puoda . Pakepint tarkuotas morkas . Supilt i svogunus . I kepintas darzoves sudet supjaustytus kopustus , isvirtus grybus , pasudyt . pilt likusi alieju . Troskint apie valanda .I pabaiga det pomidoru padaza .
grybu
2kg kopustu
1kg morku
0,5kg svogunu
0,5 l aliejaus
0,5 l pomidoru padazo
galima det lauro , kvepianciu pipiru
Pjaustytus svogunus pakepint aliejuje . Supilt i puoda . Pakepint tarkuotas morkas . Supilt i svogunus . I kepintas darzoves sudet supjaustytus kopustus , isvirtus grybus , pasudyt . pilt likusi alieju . Troskint apie valanda .I pabaiga det pomidoru padaza .
Ar Jūs išbandėte šį receptuką? Ar patiko? Labai intriguojančiai atrodo.
QUOTE(Terra2 @ 2009 10 07, 12:01)
Ar Jūs išbandėte šį receptuką? Ar patiko? Labai intriguojančiai atrodo.
Taip,ne tik isbandziau,bet ir suvalgem tai ka pagaminau.Labai skanu,todel pavaisinau puse giminiu,dabar rytoj vel darysiu.
QUOTE(AveM @ 2009 10 07, 19:39)
Taip,ne tik isbandziau,bet ir suvalgem tai ka pagaminau.Labai skanu,todel pavaisinau puse giminiu,dabar rytoj vel darysiu.
Dar vienas klausimėlis. O kek maždaug grybų jau išvurtų dedate tam kiekiui ir kokius? Ar tai nesvarbu?
QUOTE(AveM @ 2009 10 08, 20:29)
As dejau visu rusiu grybus.Kokius tik renku valgomus,visus ir dejau. Bet va kiekio tipo svorio tai negaliu pasakyti,gal koks vienas kilogramas bus virtu.
Papildyta:
Anemone,o as labai dekinga uz recepta,nes blaskiausi nezinodama kaip ruosti,o sulaukiau labai gero recepto.
Papildyta:
Anemone,o as labai dekinga uz recepta,nes blaskiausi nezinodama kaip ruosti,o sulaukiau labai gero recepto.
Ačiū labai, būtinai pasidarysiu.