Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

QUOTE(*monikute* @ 2009 09 17, 10:22)
Sveikos mergaičiukės  4u.gif

Aš šiemet galvojau jau nebespėsiu nieko pasidaryti žiemai, nes visą vasarą buvau išvykusi svetur, bet ačiū dievui suspėjau bent į derliaus pabaigą karsta.gif
Tai apsipatenkinusi ruošiuosi žiemai hihihi.gif

MB labai patiko pagal Uspaskicho receptuką daryti agurkėliai, tai prašė ir šiemet taip daryti  biggrin.gif

Mano darbo vaisiai  blush2.gif

user posted image

Dariau taip ne tik agurkus, bet ir pomidorius hihihi.gif žiūrėsim kas gausis  smile.gif
user posted image
Man nebuvo problemų tokių  schmoll.gif  ir lapus dėjau ir visokių visokiausių prieskonių  bet tokių problemų neturėjau g.gif  Tiesa, lapus, krapus ir dangtelius užplikau verdančiu vandeniu, o stiklainius iškaitinu orkaitėje ir agurkų atskirai neplikau ir nekaitinu  ax.gif

Tai tik sudedi i iskaitintus stiklainius agurkus,uzpili marinatu ir uzvekuoji g.gif
Atsakyti
monikute,labai skaniai atrodo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2009 09 17, 19:35)
Tai tik sudedi i iskaitintus stiklainius agurkus,uzpili marinatu ir uzvekuoji  g.gif

Oj ne schmoll.gif dar ir tris kartus užpilu verdančiu marinatu ax.gif

QUOTE(AveM @ 2009 09 17, 21:51)
monikute,labai skaniai atrodo. 4u.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
As vakar dar padariau stiklainiuka asorti.Jau sakiau daugiau nemarinuosiu,bet sirdis neleidzia ismesti tokiu graziu agurku.
Atsakyti
Aš išvis nei kaitinu stiklainių, nei sterilizuoju, nei marinatu perpilinėju.

Išplaunu stiklainius po kranu, įdedu prieskonių (parduotuvinių), sudedu nuplautus verdančiu vandeniu perlietus agurkus, užpilu verdančiu marinatu, uždarom ir po kaldra keliom dienoms. Viskas. Nei bala, nei drumsčiais, puikiai atrodo.
Darau pagal Uspaschiko receptą.
Atsakyti
As vis dar skinu agurkus,nors jie jau pasariniai.
Atsakyti
Mes jau neiškentėm ir paragavom šiųmetinių blush2.gif skanūs thumbup.gif
Atsakyti
as irgi jau ragavau uspaschiko agurkeliu. na labai labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 30, 10:21)
As vis dar skinu agurkus,nors jie jau pasariniai.

AveM :4u:jeigu turi dar agurkų,gali iš jų paruošti salotų su svogūnais,su krapais+petražolėmis. 4u.gif
Atsakyti
Man tai dar norėjosi stiprumo, kuris atsiras ilgiau jiems pastovėjus ir pasimarinavus thumbup.gif bet jau dabar suprantu, kad visgi per mažai tų agurkų pasidarėm doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites niekur nerandu,gal uztikot kur "Kopustu solianka su grybais"
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 10 02, 11:51)
Mergaites niekur nerandu,gal uztikot kur "Kopustu solianka su grybais"

Aš net nežinau kas tas yra hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti