QUOTE(saintlina @ 2010 08 11, 11:37)
xix, skinu kasdien. O kai nedirbu - dukart per dieną. Pas mane konservuoti agurkėliai nedidesni nei pirštas. Ir kasdien nuskinu ~ 3 kibirus.
Čia viskas dėl godumo pavasarį -
17 pakelių susodinau (dauguma jų hibridiniai gausiai derantys)
Bet ir pernai labai daug buvau prikonservavus, visi sakė, kad penkiems metams užteks. O balandžio mėnesį baigėsi
Pernai daug visokių receptų išbandžiau. Ant kiekvieno stiklainio klijavau etiketę ir rašiau pagal kokį receptą daryta - kad šiais metais žinočiau geriausius. Na, ir labiausiai patiko mums agrukai pagal Dziunką
nu tada aisku as tris pakelius
ir agurkai mano uz 25 km, tai iseina skint tik 3 kart per savaite ( geriausisu atveju)
Papildyta:
QUOTE(Naminė @ 2010 08 11, 12:30)
Lusasita ten tam recepte rei butinai garstyciu grudų,bet aš ju nedejau,nes neturiu...gal nieko blogo,a?
ir žolių nedėjau ,tik krapų...nu bet žiūrėsim
man sake, kad siam receptui gasrtyciu seklos
butinos Ju visada buna, jei naudojat misinius konservavimui
Papildyta:
QUOTE(Mrs. R @ 2010 08 11, 13:30)
Mergaitės - o kodėl jūs taip bijot acto ir nekalta laikot citrinos rūgštį? Juk tai tas pats š... tik kitoj rankoj
nebent imtumėtė tikros citrinos sultis ar naudotumėt tik kaukazines slyvaites, vat čia būtų natūralų, o dabar gi, ta citrinos rūgštis net prie citrinos negulėjus, koks jau čia gėris?
vaikų darželiuose ją griežtai uždraudė naudoti...
Imkit marinatui pvz obuolių actą, nes vynuogių biški brangu....
girdejau laida, kad citrinu rugstis gaminama is juodojo pelesio, kuris buna po kriauklemis, na kur gausu dregmes
fuuuuuuuuiiiiii man jau actas geriau