Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu jau orchideju grozis huh.gif wacko.gif as dar joms nepribrendau... visas tortas koks fainas...
Atsakyti
user posted image.... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Neradau taip greit nė kaco nė žiūrkės ...RiMami , ir gerai , kad turi savo stilių , jis pas tave puikus thumbup.gif ....o tokių nori nes juos pjaustyti be galo patogu biggrin.gif .
Atsakyti
rimami smile.gif labai šiltas ir gražus tortas thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk,maisiukas grazus,net bnezinau kuris budas graziau,abu atrodo graziai,bet jei su apjuosiamu iseina maziau pastiliazo,tai labiau apsimoka toki daryt,ane?

RiMami,grazus tortas,tiek daug geliu pridaryt reikejo,labai grazios orchidejos!!!
Atsakyti
Cipciuk, ačiū 4u.gif Man visi jūsų maišiukai patinka, šis ne išimtis thumbup.gif

RiMami, labai mielas, šiltas tortas thumbup.gif O jau gėlyčių gražumas wub.gif
Atsakyti

RiMami tiesiog buvo toks pageidavimas, nes buvo laipsnio "laistymas" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jursla: 24 rugpjūčio 2009 - 21:10
na, po visų Jūsų grožybių, tai maniškis atrodys jau baisiai beryšio, bet išdrįstu pirmą kartą išlysti į areną ir pasirodyti.
Pirmą kartą pabandžiau normaliai papuošt tortą, tai pomidorais neapmėtykit, nes praeis noras daugiau daryt... blush2.gif
Viduj medutis su vaisiais.
user posted image

user posted image
Atsakyti
mergaites darau pastilaza ir kazkas ne taip kai tik viska sumaisai kaip jis turi atrodyti, na kokios konsistencijos, man gavosi kaiu ptirsta grietine, are tai normalu? as kai p visada viska darau nakti ir niekas man padeti tada negali verysad.gif
Atsakyti
Kaip pirmam kartui tikrai gražiai atrodo smile.gif Manau pasitreniruosi dar kažkiek ir tikrai, ne ką prasčiau puoši už visas. Sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
o ką ir už ką čia mėtyti, viskas čia puiku, aš net nebamdžius dar papuošimų vaisiais, o Tu jau moki thumbup.gif
RiMami, išlaikyk tą stilių, labai dailu thumbup.gif tik man įdomu, kas tiek gėlių suvalgys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 08 24, 22:50)
mergaites darau pastilaza ir kazkas ne taip kai tik viska sumaisai kaip jis turi atrodyti, na kokios konsistencijos, man gavosi kaiu ptirsta grietine, are tai normalu? as kai p visada viska darau nakti ir niekas man padeti tada negali  verysad.gif

Dabar ir as galiu jau apie pastilaza pakomentuot biggrin.gif jei pylei vandenuko 60 ml, tai tada normalu kad su 250 g pudros, tau grietines tirstumas.. as dejau 3 valgomus saukstus vandens, tai gavosi gerai. Dek manau pudros tol, kol mase bus minkoma. Na gal kitos mergaites atsakys dar koki varianta g.gif
Atsakyti
tikrai taip pyliau 60 ml vandens. Nu einu dadesiu pudros
Atsakyti