Nu jau orchideju grozis as dar joms nepribrendau... visas tortas koks fainas...
rimami labai šiltas ir gražus tortas
Cipciuk,maisiukas grazus,net bnezinau kuris budas graziau,abu atrodo graziai,bet jei su apjuosiamu iseina maziau pastiliazo,tai labiau apsimoka toki daryt,ane?
RiMami,grazus tortas,tiek daug geliu pridaryt reikejo,labai grazios orchidejos!!!
RiMami,grazus tortas,tiek daug geliu pridaryt reikejo,labai grazios orchidejos!!!
Cipciuk, ačiū Man visi jūsų maišiukai patinka, šis ne išimtis
RiMami, labai mielas, šiltas tortas O jau gėlyčių gražumas
RiMami, labai mielas, šiltas tortas O jau gėlyčių gražumas
RiMami tiesiog buvo toks pageidavimas, nes buvo laipsnio "laistymas"
na, po visų Jūsų grožybių, tai maniškis atrodys jau baisiai beryšio, bet išdrįstu pirmą kartą išlysti į areną ir pasirodyti.
Pirmą kartą pabandžiau normaliai papuošt tortą, tai pomidorais neapmėtykit, nes praeis noras daugiau daryt...
Viduj medutis su vaisiais.
Pirmą kartą pabandžiau normaliai papuošt tortą, tai pomidorais neapmėtykit, nes praeis noras daugiau daryt...
Viduj medutis su vaisiais.
mergaites darau pastilaza ir kazkas ne taip kai tik viska sumaisai kaip jis turi atrodyti, na kokios konsistencijos, man gavosi kaiu ptirsta grietine, are tai normalu? as kai p visada viska darau nakti ir niekas man padeti tada negali
Kaip pirmam kartui tikrai gražiai atrodo Manau pasitreniruosi dar kažkiek ir tikrai, ne ką prasčiau puoši už visas. Sėkmės
o ką ir už ką čia mėtyti, viskas čia puiku, aš net nebamdžius dar papuošimų vaisiais, o Tu jau moki
RiMami, išlaikyk tą stilių, labai dailu tik man įdomu, kas tiek gėlių suvalgys
RiMami, išlaikyk tą stilių, labai dailu tik man įdomu, kas tiek gėlių suvalgys
QUOTE(mamkaa @ 2009 08 24, 22:50)
mergaites darau pastilaza ir kazkas ne taip kai tik viska sumaisai kaip jis turi atrodyti, na kokios konsistencijos, man gavosi kaiu ptirsta grietine, are tai normalu? as kai p visada viska darau nakti ir niekas man padeti tada negali
Dabar ir as galiu jau apie pastilaza pakomentuot jei pylei vandenuko 60 ml, tai tada normalu kad su 250 g pudros, tau grietines tirstumas.. as dejau 3 valgomus saukstus vandens, tai gavosi gerai. Dek manau pudros tol, kol mase bus minkoma. Na gal kitos mergaites atsakys dar koki varianta
tikrai taip pyliau 60 ml vandens. Nu einu dadesiu pudros