Sveikos mergaitės, nu jūs ir duodat garo jau šis savaitgalis tai tiesiog ištisinis tortų paradas buvo tikėkimės, kad ir rugsėjo 1-os šventėms tortukų bus nemažiau
Be abejonės, Asseni, demonstruoji mums aukštąjį pilotažą, labai romantiškas tortukas su gulbėm, o briedis ir su mašinėle tortas tai man išvis neįsivaizduojama kad ten tortai ir kaip tokius įmanoma padaryyyyyyyt FANTASTIKA
Labai nustebino Spanguolės tortukai ir aš va taip va spoksojau tobulėji ne dienom, bet valandom
Srove, tavo laaaaaaaabai dailus ir puošnus tortukas, atrodo nuostabiai
Meduolytee, ooooooohooooho kooooks tavo vestuvinis pribloškei galutinai su savo gražuoliu ŠAU-NUO-LĖ Dabar pasakok, kas per tortai viduje, kuo dengti, iš kuuuuuur toks gražus stovas Negaliu akių atplėšt - fantasitka
Gitule, nepaprastai gražūs tortai ir kiek daug prikepei su aplikacijom man laaaabai gražiai atrodo Pasistengei kaip reikalas čia
akvii, laaaaabai dailus ir šiltas tortas ir kooooks diiiidelis
Neramuole, sveikinu nors ir pavėluotai tave su švente
ar musu dazai dar neparvyko pas cipciuka?ar praziopsojau?
Na as panikoj, nors jau siek tiek apsiraminau Olestos deka uzsiminkiau, pasak kazkurios, ta "gaidi" pastilaza sunaudojau turbut siek tiek virs 250 g pudros, nes vandens pagal paskutinius patarimus dejau 3 saukstus. Tegu pabresta, ir imsiuosi darbo
Aciu mergaites uz ivertinima stengiuosi ir mokausi is jusu Dekui jums kad dalinates savo patirtimi,ir skaniu tortuku receptukais Gal kas imestu koks antgalis geriausias dzibukams?
akvii, gitule, puikūs tortai
Cipciuk, gal galėtumėt pasakyti su kokiu antgaliu padaryti tokias "gofruotas juosteles" (sorry, nežinau, kai pavadinti), kaip pas jūsų "dangišką" Barbi ant balto sijono ar šonuose ant puošnaus rožinio torto ir torto "Švelnumas" (pavadinimus paėmiau iš jūsų katalogo).
Cipciuk, gal galėtumėt pasakyti su kokiu antgaliu padaryti tokias "gofruotas juosteles" (sorry, nežinau, kai pavadinti), kaip pas jūsų "dangišką" Barbi ant balto sijono ar šonuose ant puošnaus rožinio torto ir torto "Švelnumas" (pavadinimus paėmiau iš jūsų katalogo).
Migle79....su rožei daryti antgaliuku .
Maišiukas ....auksinis ( pagal mano akių spalvinę gamą ) .
Medutis , dengtas pastilažu , dažytas aukso skystais dažais amerikacolor ( maišiau auksinius ir brondzą ) ....pinigėliai .
Va čia aš jo nejuosiau aplinkui , bet uždėjau ant " palos " pastilažo per vidurį ir suraukiau .....kaip gražiau spresti jums , tik pastilažo suėjo visa norma ( iš 500 g. pudros )......dauk , tortas nėra didelis , kainos sumetimais - brangu ir svorio duoda dauk ....žodžiu , gražiau ar ne bet taip daugiau nedengsiu .
Maišiukas ....auksinis ( pagal mano akių spalvinę gamą ) .
Medutis , dengtas pastilažu , dažytas aukso skystais dažais amerikacolor ( maišiau auksinius ir brondzą ) ....pinigėliai .
Va čia aš jo nejuosiau aplinkui , bet uždėjau ant " palos " pastilažo per vidurį ir suraukiau .....kaip gražiau spresti jums , tik pastilažo suėjo visa norma ( iš 500 g. pudros )......dauk , tortas nėra didelis , kainos sumetimais - brangu ir svorio duoda dauk ....žodžiu , gražiau ar ne bet taip daugiau nedengsiu .
Kokie man grazus tie pinigu maisiukai o dar pinigai tikri galetu but
O as pabandymui nulipdziau kerzava ryt lipdysiu jau tortui
O as pabandymui nulipdziau kerzava ryt lipdysiu jau tortui
Labai gražūs visų tortukai. O man niekaip nesigauna beze kremas nors nusišauk. Pabandžiau dirbti su Cipciuko mase. Kažkas gavosi... į masę dėjau žalių dažų, o visa kita piešiau. Dariau tortuką vyrui į darbą, maniau nepavyks nupiešti kamufliažo, bet gavosi. Vyrai išgyrė, o tai jau paguodžia...
Foto gal nelabai kokia,nes jau tortas buvo supakuotas išvežimui.
Foto gal nelabai kokia,nes jau tortas buvo supakuotas išvežimui.
Cipciuk, koooooks fainas maišiukas ojjj kaip dabar toks nepamaišytų, prieš planuojamą užsakymą
Jursla, labai įdomus tavo tortikas
Niu prisiduodu ir aš saviškį tortą Viduj medutis su želės gabaliukais, puošta beze, gėlytės cukrinės. Ant torto lygiai 40 žiedų - 35 rožytės ir 5 orchidėjos, t.y. lygiai tiek kiek jubilijatei metų, toks buvo užsakovės pageidavimas Išvažiavo šitas tortas į Kauną Nusivariau su juo saaaaaavsiem tiksliau pasakius ne tiek su tortu kiek su gėlėm ir atvirai pasakius jau pabodo daryt panašius tortus niekaip neprikalbinau daryt, pvz. dviaukštį - reik jiems tokio ir psio žodžiu, prilipo prie manęs tokių tortų stilius
Jursla, labai įdomus tavo tortikas
Niu prisiduodu ir aš saviškį tortą Viduj medutis su želės gabaliukais, puošta beze, gėlytės cukrinės. Ant torto lygiai 40 žiedų - 35 rožytės ir 5 orchidėjos, t.y. lygiai tiek kiek jubilijatei metų, toks buvo užsakovės pageidavimas Išvažiavo šitas tortas į Kauną Nusivariau su juo saaaaaavsiem tiksliau pasakius ne tiek su tortu kiek su gėlėm ir atvirai pasakius jau pabodo daryt panašius tortus niekaip neprikalbinau daryt, pvz. dviaukštį - reik jiems tokio ir psio žodžiu, prilipo prie manęs tokių tortų stilius
QUOTE(RiMami @ 2009 08 24, 21:33)
Nusivariau su šituo tortu savsiem... tiksliau pasakius ne tiek su tortu kiek su gėlėm
nu bet gali didžiuotis ir orchės kaip orchės gavos...
kitąsyk kai gausi tokį užsakymą, aš Tau padarysiu tų gėlių.. aš Tau padėsiu.. kaip gėlė - taip litas. Va pažiūrėk, kiek sutaupei, pati darydama