Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos mergaitės, nu jūs ir duodat garo bigsmile.gif jau šis savaitgalis tai tiesiog ištisinis tortų paradas buvo ploja.gif tikėkimės, kad ir rugsėjo 1-os šventėms tortukų bus nemažiau blush2.gif

Be abejonės, Asseni, demonstruoji mums aukštąjį pilotažą, labai romantiškas tortukas su gulbėm, o briedis ir su mašinėle tortas – tai man išvis neįsivaizduojama kad ten tortai ir kaip tokius įmanoma padaryyyyyyyt blink.gif FANTASTIKA

Labai nustebino Spanguolės tortukai ir aš va taip va spoksojau blink.gif blink.gif tobulėji ne dienom, bet valandom mirksiukas.gif

Srove, tavo laaaaaaaabai dailus ir puošnus tortukas, atrodo nuostabiai wub.gif

Meduolytee, ooooooohooooho kooooks tavo vestuvinis blink.gif pribloškei galutinai su savo gražuoliu first.gif ŠAU-NUO-LĖ thumbup.gif thumbup.gif Dabar pasakok, kas per tortai viduje, kuo dengti, iš kuuuuuur toks gražus stovas bigsmile.gif Negaliu akių atplėšt - fantasitka wub.gif

Gitule, nepaprastai gražūs tortai ir kiek daug prikepei bigsmile.gif su aplikacijom man laaaabai gražiai atrodo wub.gif Pasistengei kaip reikalas čia mirksiukas.gif

akvii, laaaaabai dailus ir šiltas tortas wub.gif ir kooooks diiiidelis bigsmile.gif

Neramuole, sveikinu nors ir pavėluotai tave su švente 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 24 rugpjūčio 2009 - 15:43
ar musu dazai dar neparvyko pas cipciuka?ar praziopsojau?
Atsakyti
Neparvyko , jau nervas ima verysad.gif

meduolutee...superinis tortas wub.gif wub.gif ....Š A U N U O L Ė thumbup.gif

gitule...konvejeris dirba ir dirba be priekaištų , visi laaaabai gražūs , su peliuku ypač wub.gif .

akvii.... good.gif good.gif good.gif tortas , dailus ir didžiulis bigsmile.gif .

Atsakyti
Na as panikoj, nors jau siek tiek apsiraminau Olestos deka karsta.gif uzsiminkiau, pasak kazkurios, ta "gaidi" pastilaza hihihi.gif sunaudojau turbut siek tiek virs 250 g pudros, nes vandens pagal paskutinius patarimus dejau 3 saukstus. Tegu pabresta, ir imsiuosi darbo blink.gif user posted image
Atsakyti
Aciu mergaites uz ivertinima stengiuosi ir mokausi is jusu thumbup.gif Dekui jums kad dalinates savo patirtimi,ir skaniu tortuku receptukais 4u.gif Gal kas imestu koks antgalis geriausias dzibukams?
Atsakyti
akvii, gitule, puikūs tortai thumbup.gif

Cipciuk, gal galėtumėt pasakyti su kokiu antgaliu padaryti tokias "gofruotas juosteles" (sorry, nežinau, kai pavadinti), kaip pas jūsų "dangišką" Barbi ant balto sijono ar šonuose ant puošnaus rožinio torto ir torto "Švelnumas" (pavadinimus paėmiau iš jūsų katalogo).
Atsakyti
Migle79....su rožei daryti antgaliuku smile.gif .

Maišiukas ....auksinis ( pagal mano akių spalvinę gamą ) rolleyes.gif .
Medutis , dengtas pastilažu , dažytas aukso skystais dažais amerikacolor ( maišiau auksinius ir brondzą ) ....pinigėliai 4u.gif .
Va čia aš jo nejuosiau aplinkui , bet uždėjau ant " palos " pastilažo per vidurį ir suraukiau .....kaip gražiau spresti jums , tik pastilažo suėjo visa norma ( iš 500 g. pudros )......dauk , tortas nėra didelis , kainos sumetimais - brangu ir svorio duoda dauk ....žodžiu , gražiau ar ne bet taip daugiau nedengsiu schmoll.gif .

user posted image

Atsakyti
Kokie man grazus tie pinigu maisiukai wub.gif o dar pinigai tikri galetu but lotuliukas.gif

O as pabandymui nulipdziau kerzava lotuliukas.gif ryt lipdysiu jau tortui biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų tortukai. thumbup.gif O man niekaip nesigauna beze kremas nors nusišauk. Pabandžiau dirbti su Cipciuko mase. Kažkas gavosi... į masę dėjau žalių dažų, o visa kita piešiau. Dariau tortuką vyrui į darbą, maniau nepavyks nupiešti kamufliažo, bet gavosi. Vyrai išgyrė, o tai jau paguodžia... ax.gif
Foto gal nelabai kokia,nes jau tortas buvo supakuotas išvežimui.
Atsakyti
Jursla , na puikiai matosi , kad kamufliažas bigsmile.gif , jei ir nesakius būtum vistiek iš karto suprasčiau smile.gif .

Atsakyti
Cipciuk, koooooks fainas maišiukas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ojjj kaip dabar toks nepamaišytų, prieš planuojamą užsakymą lotuliukas.gif

Jursla, labai įdomus tavo tortikas bigsmile.gif

Niu prisiduodu ir aš saviškį tortą blush2.gif Viduj medutis su želės gabaliukais, puošta beze, gėlytės cukrinės. Ant torto lygiai 40 žiedų - 35 rožytės ir 5 orchidėjos, t.y. lygiai tiek kiek jubilijatei metų, toks buvo užsakovės pageidavimas biggrin.gif Išvažiavo šitas tortas į Kauną lotuliukas.gif Nusivariau su juo saaaaaavsiem karsta.gif tiksliau pasakius ne tiek su tortu kiek su gėlėm hihihi.gif ir atvirai pasakius jau pabodo daryt panašius tortus blush2.gif niekaip neprikalbinau daryt, pvz. dviaukštį - reik jiems tokio ir psio doh.gif žodžiu, prilipo prie manęs tokių tortų stilius doh.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 24 rugpjūčio 2009 - 19:40
QUOTE(RiMami @ 2009 08 24, 21:33)
Nusivariau su šituo tortu savsiem... tiksliau pasakius ne tiek su tortu kiek su gėlėm hihihi.gif 

nu bet gali didžiuotis didis.gif ir orchės kaip orchės gavos...
kitąsyk kai gausi tokį užsakymą, aš Tau padarysiu tų gėlių.. aš Tau padėsiu.. kaip gėlė - taip litas. Va pažiūrėk, kiek sutaupei, pati darydama topsecret.gif
Atsakyti