Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 08 23, 23:19)
Stai toki tortuka turejau padaryt, tik su kita masina.

žinai, aš tai duris parodyčiau tokiems išrankiems klientams.. arba jie man tos mašinos kainą turėtų mokėti laugh.gif
nu gal biškį šposiju...
ir kaip Tau gaunasi tos detalės doh.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 24, 01:42)
Pas naitą po žinutėm nuoroda įdėta  smile.gif .

taigi seniai bebuvau čia.. neranda žmonės..

QUOTE(Olesta @ 2009 08 24, 09:34)
laiko...bet ką daryti, kad patinka  ax.gif pažadu, nuo šiol darbų bus mažiau, nes mano vasarinės vaikų auklės išvyko namo  rolleyes.gif

aš ir galvoju, nu kaip Tu savo mažais vaikais taip gali suspėti doh.gif aš turiu 6, 3 ir metukų.. tai vos spėju kokią sriubą prasivirti, ir jau reikia vėl eiti "teisėjauti" pas juos karsta.gif
Atsakyti
Naitai, reikia reikia tuos uzsakovus pagainiot kartais, o tai tie nuosirdziai nesupranta. blush2.gif Vat ir sitas, kai prase kazko panasaus, tai net neisivaizdavo, kad gausis taip vat. blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vos neisgriuvo pamates. O vaikas tai is vis. biggrin.gif Gaila, kad vaika fotografavo jau po emociju antpludzio, ale kazka gal iziuresi:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 24 rugpjūčio 2009 - 09:17
alfa,ar leido vaikis prapjauti biggrin.gif ?
Atsakyti
Po Cipciuko,Olestos,Sroves, Spanguolia,Meilikatyte,o Asseni tortas su gulbem ir visi kiti sedevrai truksta zodziu apsakyti. wub.gif Nenorejau deti savo klecko,bet tiek gaunu cia ziniu ir jusu groziu deka noris bandyt vel ir vel ... Rozes pastilazo,ant virsaus beze.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 08 24, 10:35)
alfa,ar leido vaikis prapjauti biggrin.gif ?

Ir neklausk. biggrin.gif Po ilgu derybu leido tik ta puse, kur ner veliaveliu, ner jo vardo, ir masinos liesti niekam neleido. biggrin.gif Skonis tai pasaka.

Tiesa, klausimas: ar ta masinyte galima ant lentynos laikyti, ne saldytuve?

Dar, naitai, kazkada buvo kalba apie vardus ir datas ant torto. As irgi iki siol buvau lyg ir pies, niekad neturejom tortu su vardais. Bet vaikui tai labai patiko, kad tortas su jo vardu. thumbup.gif Vat ir griuvo mano nuostatos pries vardus ant torto po tokios vaiko reakcijos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 24 rugpjūčio 2009 - 09:45
alfa 159 taiip gražiai viską išaiškino, kad nieko nelieka pridurti. rolleyes.gif

o be to, tai ant šito torto ir raidės tobulai užrašytos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(akvii @ 2009 08 24, 11:38)
.. Rozes pastilazo,ant virsaus beze.

o vidus koks? o pertepimai?
man labai gražu tie pakringeliavimai.. ir padėkliukas nesipjauna su bendru vaizdu.. labai mielas tortas wub.gif
Papildyta:
alfa, pažiūrėk, kaip aš nerimstu dėl Tavo torto laugh.gif
žinai, be viso to, kad Tavo vaikas yra labai gražus berniukas, ir dar gavo svajonių tortą, dar aš negaliu akių atitraukti nuo mašinos lempų. Mašina tokiu rakursu nufotografuota, jog atrodo, kad jos lempos šviestų.. neabejoju, jog kitą kartą mylinti mama išprašys pas tortų kepėją va tokį dalyką - šviečiančias lempas cool.gif . Nugis kas ten yra batareikikę įtaisyt. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 24, 09:16)
. Mašina tokiu rakursu nufotografuota, jog atrodo, kad jos lempos šviestų.. neabejoju, jog kitą kartą mylinti mama išprašys pas tortų kepėją va tokį dalyką - šviečiančias lempas cool.gif . Nugis kas ten yra batareikikę įtaisyt. irnesakyk.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai vis kabinejiesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Manau Asseni ir tokia masina sukurtu,jau jai tai gabumu netruksta.

Asseni,nu kaip visada nera ka pridurti,padarai ka nori,as kai grisiu kada nors Lietuvon pas tave uzsisakysiu koki is fantastikos srities lotuliukas.gif
akvii,tau puikiai pavyko papuosti torta,ir rozytes grazios ir beze gavosi.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 24, 12:16)
neabejoju, jog kitą kartą mylinti mama išprašys pas tortų kepėją va tokį dalyką - šviečiančias lempas cool.gif . Nugis kas ten yra batareikikę įtaisyt. irnesakyk.gif

As jau rasiau Asseni, kad po to, ka pamatem pastarosiose puosimu temose, belieka laukti sokanciu ir dainuojanciu tortu. biggrin.gif

P.S. Nesikabineja naitas, naitas- geras zmogus. O jos svelniuose kabliukuose daug tiesos. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 24 rugpjūčio 2009 - 11:49
QUOTE(akvii @ 2009 08 24, 11:38)
Po Cipciuko,Olestos,Sroves, Spanguolia,Meilikatyte,o Asseni tortas su gulbem ir visi kiti sedevrai  truksta zodziu apsakyti. wub.gif Nenorejau deti savo klecko,bet tiek gaunu cia ziniu ir jusu groziu deka noris bandyt vel ir vel ... Rozes pastilazo,ant virsaus beze.
user posted image

aciu 4u.gif grazus tortukas nepergyvenk taip labai imk dar 4u.gif mirksiukas.gif
asseni tortukai tikrai verciantys is koto kiek metu jei nepaslaptis uzsiimineji tortukais kad jie kaip is paveiksliuko gaunasi bigsmile.gif

ir klausimeli turiu gavau sestadieni tortuka padaryt papukus bet neturiu spalvos kuno is ko galeciau sumaisyt toke spalvyte ir zinoma ruda spenelem as tik keles spalvikes teturiu ax.gif raudona,zale,geltona,melyna,oranzine ir salotine ka is ju galiu sumaisyt 4u.gif
Atsakyti
Naitai,Daividija,meilikatyte aciu uz grazius zodzius.Tikrai padrasinot smile.gif O viduj snikersas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2009 08 24, 13:03)
Naitai,Daividija,meilikatyte aciu uz grazius zodzius.Tikrai padrasinot  smile.gif O viduj snikersas ax.gif

merginos ,o kaip tas snikersas-skanus?-kur rasti receptą blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nu bet kokiais groziais tema uzbaiget ir nauja pradejot negaliu atsiziuret bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Labai nuostabus tortai visu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Parodysiu ir as savaites pabaigos darba:

Medutis, puostas grietinele

user posted image

user posted image

Medutis, kremas su graikiskais riesutais, pasakiskas skonis thumbup.gif ( beze fiasko, gerai, kad naminiam vartojimui, nenuciuoze, tik labai nestandi buvo doh.gif ):

user posted image

Vel medutis:

user posted image

Jogurtinis braskinis su mascarpone:

user posted image
Atsakyti