Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mazuliux @ 2009 08 23, 17:03)

aciukas

Papildyta:
nu nieko nesupratau, toj temoj kur tik papuosimai be komentaru Rugegele rase kad su pastilazu tortu dengti nerekomenduojama, o jus cia kalbate apie tortu dengima pastilazu, tai PAAISKINKIT man neismanelei, ar jus cia kalbate apie viena ir ta pati pastilaza, su juo galima ir tortus dengti ir is jo geles lipdyti?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 08 23, 23:27)
aciukas

Papildyta:
nu nieko nesupratau, toj temoj kur tik papuosimai be komentaru Rugegele rase kad su pastilazu tortu dengti nerekomenduojama, o jus cia kalbate apie tortu dengima pastilazu, tai PAAISKINKIT  man neismanelei, ar jus cia kalbate apie viena ir ta pati pastilaza, su juo galima ir tortus dengti ir is jo geles lipdyti?

Cipciukas dengia tortus su pastilazu i kuri deda alieju. Tikrame pastilazo recepte aliejaus nera.
Einu bea parasysiu, kad siek tiek pataisytu ta posta, kad butu visiems aisku 4u.gif
Atsakyti
Aiškinu neišmanėliai lotuliukas.gif ....jei tortą aptepsi sviestiniu kremu , puikiai tinka pastilažas , tik į jį įpilk 4 -5 šaukštus aliejau , kad nedžiūtų smile.gif .

Atsakyti
aciu mergaites uz atsakymus, dabar jau galesiu ramiai miegoti, ryt kepsiu torta tik dar nenusprendziau koki, bet kad papuosimus darysiu is pastilazo tai 100 proc.
Atsakyti
Niu super Jusu tortikai savaitgaliniai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atsakyti
a nu tai kiek tu gaidziu pastilazu yra? g.gif g.gif cipciukas ana naudoja gal jau simts metu,nors ne,ner tokia sena dar mastau.gif asseni isrado nesenai..tai kame reples?jus cia visas mases vadinat pastilazais?ir as kaip neismanele jauciuos dabar doh.gif kas man gali paaiskint kaip gimsta isradimai tokie,ir as noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ipciukas,asseni..kuri nuo kurios nusiziurejot pastilaza ir dabar kuri kurios norit tobulint,kad butu vienintelis ir nepakartojamas? bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bjauri as boba,todel ir uzsukau biggrin.gif biggrin.gif nepergyvenkit,jau iseinu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 23 rugpjūčio 2009 - 22:41
lotuliukas.gif lotuliukas.gif .....aš saviškę iškeičiau į pastilažą išrastą Asseni .....kodėl ? ....nežinau , gal , kad iš pirmo karto gavosi liuksiška , patobulinau ( aliejus ...negaliu neprikišti nagų doh.gif blush2.gif ) , o va gėlių iš jos nebandžiau , turiu savo podruškę cukrinę masę ir kol kas męs su ja nesipykstame tongue.gif .

Atsakyti
Asseni- man aparpuolis nuo tokiu groziu - vestuvinis nerealus, briedis super 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 23 rugpjūčio 2009 - 23:17
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 23, 20:58)
Yra atskira tema sukurta musu apsipirkimui biggrin.gif galesi jungtis. Naitas viska organizuoja.

Nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(April-Aries @ 2009 08 24, 00:18)

va sia mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...77784&st=84
Atsakyti
QUOTE(April-Aries @ 2009 08 24, 00:18)

Pas naitą po žinutėm nuoroda įdėta smile.gif .
Atsakyti
sveikos briliantinių rankelių savininkės, na jau savaitgaliniams tortams apibūdinti pritrūkau regis savo neskurdžiame žodyne žodžių blush2.gif kažkas fantastiško Asseni, Srovės, Spanguolia tortuose, labai mieli ir šilti ir kiti tortukai, super thumbup.gif

na o aš sėkmingai nusivežiau savo klasės susitikimui skirtą tortuką (220 km), auklėtoja parašė man 10 ax.gif 4u.gif klasiokai buvo nustebinti ir buvau pastatyta pozuoti su juo, apipuolė kaip paparaciai lotuliukas.gif žodžiu buvo smagu ir skanu smile.gif
puošiu ir aš ilgai, priklausomai nuo torto 2-3 valandas tai tikrai - dažniausiai ryte kepou biskvitus, aušinu, pjaustau, sutepu, brandinu ir kai suminga vaikai, užsidarau naktinei pamainai virtuvėje. Tik šią savaitę dariau kitaip, nes būčiau nespėjusi, vieną dieną kepiau visus biskvitus, kitą dieną sutepiau ir vakarop kai kuriuos jau bandžiau puošti, viskam tam reikia labai daug susikaupimo ir laiko...bet ką daryti, kad patinka ax.gif pažadu, nuo šiol darbų bus mažiau, nes mano vasarinės vaikų auklės išvyko namo rolleyes.gif
Atsakyti