Aciu labai visoms uz pagyrimus tortui. Man paciai irgi patiko, nors buvo siokiu tokiu klaideliu
Klausimas -o kaip dedamas antras torto aukstas ant apdengto pirmojo -ar jis stabiliai stovi?
mano galva turetu nuciuozt
ar jis kaip nors klijuojamas
[/quote]
Mano virsutinis tortas dar buvo ant kartoninio padekliuko, ir tada uzdetas ant tu triju. Pradejom pjaustyt nuo apatiniu, tai tas virsutinis labai lengvai nusieme, bet iki tol stovejo stabiliai, niekur neslidinejo. I restorana vezem bagazinej, tai du kartus prasiau vyro, kad sustotu, begau paziuret
QUOTE(naitas @ 2009 09 02, 11:28)
bet
kodėl juos dėjai taip vieną ant kito? Kaip būtų buvę gražu, kad tie tortai būtų matomi iš visų pusių.
Nu va
Aš sakau
tokioms progoms reika va ko:
Meian, keturio
arba kitaip - kvartetas. Nors jos pačios žodžiais, ten lyg ir penki tortai minimi
Kad neturiu tokio padeklo, o ir kaina jo nelabai maloni. Ir is vis nieko neturiu iki rugsejo 17 d.
Gelytes formele radau prie plastilino rinkinio, kvarbatkas dariau sausainiu formeles pagalba. Gal ir spalvos buciau kitos padarius, bet kad ir dazu dar neturiu
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 02, 13:41)
keturi tie tortai:medutis (vienas su kivi,kitas su mandarinais),sokoladinis su riesutais ir sokolado gabaliukais,ir menulis
2 meduciai ir dar du tortukai...
Teisingai suskaiciavot
, matyt, neaiskiai parasiau