Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2009 09 02, 14:37)
o aš išsirinkau sau topus šių dviejų dienų. Prašau neužpykti kitų.. bet man šitie tai tooookie gražūs..
tikiuos, ne per daug pafotošopinti kai kurie  mirksiukas.gif

aciu dar karteli uz ivertinima ax.gif as lbai noreciau ismokt naudotis fotoshop, bet man kompas tai fantastikos sritis, nieko as nesuprantu, kol paveiksliuka ismokau ikelt kiek vargau doh.gif

QUOTE(naitas @ 2009 09 02, 14:51)
aaaaaaaaaaa  lotuliukas.gif  balsu juokiuos..
šaunuolė Tu.. suskaičiavai.  thumbup.gif 
kažkada univeroj nėjau į logikos teorijos kursą. Visą gyvenimą tas jaučiasi laugh.gif gailiuos dabar..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as irgi nejau, buvo pasirenkamas dalykas, bet taip ir nesusigundziau ax.gif

QUOTE(Dziolina @ 2009 09 02, 15:32)
labas visom skaitau cia as  apie jusu mena ir groziuosi jusu tortais,lenkiu zemai galva uz nuostabius tortus,galvoju gal ir man koki parodyti is savo kolekcijos?????? tik nezinau ar iseis ikelti  blush2.gif  rolleyes.gif

wub.gif grazu ypac tas su 1
Atsakyti
QUOTE(Dziolina @ 2009 09 02, 15:32)
labas visom skaitau cia as  apie jusu mena ir groziuosi jusu tortais,lenkiu zemai galva uz nuostabius tortus,galvoju gal ir man koki parodyti is savo kolekcijos?????? tik nezinau ar iseis ikelti  blush2.gif  rolleyes.gif

Sveika atvykusi, Dziolina, ir dar su tokiais grazuoliais! Nuostabu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 09 01, 23:14)

Netekau žado! Tikrai! Nuostabiai padirbėjai, labai labai gražiai ir įspūdingai atrodo wub.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
mane jau nerimas ima del dazu,ar jie parvyks man taip reiketu po dvieju savaiciu,mazum iki to laiko parvyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 09 02, 16:16)
Netekau žado! Tikrai! Nuostabiai padirbėjai, labai labai gražiai ir įspūdingai atrodo wub.gif  bigsmile.gif  wub.gif

as jau gyriau miskouogos tortukus wub.gif , bet irgi dar sugrizau paziuret neseniai prisiminus....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 02 rugsėjo 2009 - 15:27
QUOTE(padima @ 2009 09 02, 14:18)
mane jau nerimas ima del dazu,ar jie parvyks man taip reiketu po dvieju savaiciu,mazum iki to laiko parvyks g.gif

naitas rase,kad is chaku tik apie rugsejo 17 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziolina @ 2009 09 02, 13:32)
labas visom skaitau cia as  apie jusu mena ir groziuosi jusu tortais,lenkiu zemai galva uz nuostabius tortus,galvoju gal ir man koki parodyti is savo kolekcijos?????? tik nezinau ar iseis ikelti  blush2.gif   rolleyes.gif

Sveika istojusi i sekta 4u.gif Nuostabus tortai tikrai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitule: 02 rugsėjo 2009 - 17:51
Brangios kepejeles,

Sakykit - ar galiu sausainiu ir varskes tortuka puosti beze? Jei ne, tai gal saldainiu mase geriau tiktu?

Labai lauksiu greito atsakymo, nes tortukas jau rytoj i dukrytes darzeli turi iskeliauti ax.gif .

Is anksto dekoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(praeiviene @ 2009 09 02, 18:52)
Brangios kepejeles,

Sakykit - ar galiu sausainiu ir varskes tortuka puosti beze? Jei ne, tai gal saldainiu mase geriau tiktu?

Labai lauksiu greito atsakymo, nes tortukas jau rytoj i dukrytes darzeli turi iskeliauti  ax.gif .

Is anksto dekoju  drinks_cheers.gif

Tiks abu variantai, jei i varske "neslapiuojanti", t.y., jei i ja nera pripilta daug papildomu skysciu.
Atsakyti
Mergaites,kiek ir kokie tortai nespeju atsiziuret,su kiekviena diena vis daugiau ir daugiau,ir be abejo labai grazus visu jusu tortukai mirksiukas.gif
as ir dariau tortuka,man jis nevykes.su ta arklio galva prasiknisau visa nakti kadangi jis buvo labai dielis,i saldytuva tilpo tik tik,po to dar problemu turejau negalejau ishtraukti is saldytuvo lotuliukas.gif bet kazkaip...
tai vat viduj sokoladiniai biskvitai,sokaladinis ganasas,dengta sokoladine marshmellow mase smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 09 02, 20:33)
as ir dariau tortuka,man jis nevykes.

blink.gif Nesuprantu, kas cia tau nevykusio blink.gif Tobula arklio galva, ir dargi visi raumenys -- kaip nulieti... Netikiu, kad ir pati kitaip manai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 09 02, 20:48)
blink.gif Nesuprantu, kas cia tau nevykusio  blink.gif Tobula arklio galva, ir dargi visi raumenys -- kaip nulieti... Netikiu, kad ir pati kitaip manai  schmoll.gif

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti