Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Migle79 @ 2009 09 01, 19:20)
Visuomet tortą aptepu sviestiniu kremu, tai ir šį kartą turbūt taip darysiu. Manau sviestinis kremas nepagadins reikalo.

Dėl Meian masės nežinau, bet kitos tai bijo grietinėlės. Gal aptepk dėl viso pikto, blogiau tikrai nebus.
Taip, lipdžiau iš marcipano. Super masė - ir dažosi gerai, ir lipdyti iš jos labai malonu smile.gif

gal butu galima receptuka marcipano 4u.gif

QUOTE(pumpica @ 2009 09 01, 20:53)
pritariu tau  biggrin.gif siaip Meilikatyte, kita kart pries darydama uzrasa tiesiog pasitikrink jo rasyba kad ir per google mirksiukas.gif tiesiog draugiskas patarimas blush2.gif  bus paciai ramiau mirksiukas.gif  nes jeigu as buciau torto uzsakove, ir man padarytu torta su klaida, tai labai supykciau...... unsure.gif  O tortukas grazus  ax.gif

Rekaliuke
, fainas staliukas  rolleyes.gif

4u.gif blush2.gif

labukas 4u.gif dabar as labai nepatogiai pasijutau verysad.gif zinau kad netobula esu su visais trukumais ir dabar man labai blush2.gif berasyt cray.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 09 02, 11:00)
bet jeigu pirmasis aukstas apdengtas mase?  g.gif

cia kazkuri moteryte buvo vaizdine medziaga imetusi,tai rode ,kad ismeigia medini pagaliuka per pati tortu centra,aisku, jis ismatuotas taip,kad neislystu pro antro auksto virsu,(na, pas mus tiktu mediniai iesmeliai kur visuose prekybcentriuose yra)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 02 rugsėjo 2009 - 10:17
QUOTE(pumpica @ 2009 09 02, 11:00)
bet jeigu pirmasis aukstas apdengtas mase?  g.gif

galima ta vieta kur desis antras aukstas siek tiek patepti sviestu, jo nesijaus o laikys puikiai, nors jei tortukas nebus vezamas toli nereikia tept niekuo, prikimba ir taip neblogai
Atsakyti
Dekui uz atsakymus visom mirksiukas.gif
Atsakyti
nei norėdama nenukrapštysi antro aukšto nuo pirmo tongue.gif pirmą dengi mase, o antro apačia tai drėgna nuo sulaistymo, uždedi ir viskas, nu jei jau labai neramu, ta pačia grietinėle plonai nedidelį plotelį patepi, kad uždėtas antras aukštas neitraiškytų jos į šonus ir viskas, prikimba kaip cementas, niekur nieko tvirtinti nebereikia, galų gale juk antrą aukštą kai dengi palenki masę po tortu, tai masė prie masės puikiausiai sąlytyje su drėgme prilimpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 09 02, 00:14)
Idesiu ir as savo puses savaites triusa. Tortas mamos 50-cio proga.
Du tortai Meduciai, vienas su mandarinais, kitas su kiviais, dar vienas sokoladinis su riesutais ir sokolado gabaliukais, ant virsaus tortas Menulis . Dengta pastiliazu su aliejumi ir glicerinu, gyvom gelem ir gelytem is pastiliazo be aliejaus.

[

O cia tai tortai blink.gif sedejau akis isvertus koki pusvalandi.

Labai grazus visu rugsejo 1 tortukai, nei vienos nevardinsiu nes visu tiesiog nuotabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2009 09 01, 17:45)
visai nepykstu biggrin.gif cia mane kaimyne suklaidino kai atejo ji man sake kad su nosine nu as ir padariau  lotuliukas.gif

Na žinok, kliento noras - Tau įsakymas 4u.gif

QUOTE(drakosa @ 2009 09 01, 21:28)
tai va kepiau rafaelo svajonę.

kaip maloniai mane nuteikė ta "mokykla" wub.gif

QUOTE(miskouoga @ 2009 09 02, 01:14)
Du tortai Meduciai, vienas su mandarinais, kitas su kiviais, dar vienas sokoladinis

Iki šito grožio priėjau ir viskas.. toliau per temą nenoriu eiti.. wub.gif Visi taip dailiai padaryti wub.gif

bet doh.gif
kodėl juos dėjai taip vieną ant kito? Kaip būtų buvę gražu, kad tie tortai būtų matomi iš visų pusių.
Nu va doh.gif Aš sakau topsecret.gif tokioms progoms reika va ko:
user posted image

QUOTE(Meian @ 2009 09 02, 10:23)
Misko uoga, nuostabus trio  wub.gif Man ypac patiko virsutiniojo auksto sonu apdaila, neitiketino grozio "karbatkeles", ir gelytes baltos taip jausmingai atrodo... labai, labai saunus derinukas!

Meian, keturio mirksiukas.gif arba kitaip - kvartetas. Nors jos pačios žodžiais, ten lyg ir penki tortai minimi g.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 09 02, 00:14)
Du tortai Meduciai, vienas su mandarinais, kitas su kiviais, dar vienas sokoladinis su riesutais ir sokolado gabaliukais, ant virsaus tortas Menulis . Dengta pastiliazu su aliejumi ir glicerinu, gyvom gelem ir gelytem is pastiliazo be aliejaus.

o kodėl aš matau tik keturis tortus g.gif , nors pati išvardinai penkis g.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 09 02, 13:02)
o kodėl aš matau tik keturis tortus g.gif , nors pati išvardinai penkis g.gif  mastau.gif

Tai 4 ir isvardino biggrin.gif 2 meduciai,vienas sokoladinis ir vienas menulis
Atsakyti
Klausimas, kokia pagal jus geriausia mase lipdymui. As su cukrine kazkaip susidraugavau atrodo bet man rozes niekaip neiseina, siaip atrodo kad grazu, bet galiukai labai aptrupa doh.gif brolio drauges gimtadienis kita savaitgali tai jai rozes pacios graziausios geles, tai noriu jas grazias nulipinti doh.gif
Ir dar klausimukas, is kur pirkot gelyciu formeles, ypac ramuniu
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 09 02, 13:12)
Klausimas, kokia pagal jus geriausia mase lipdymui. As su cukrine kazkaip susidraugavau atrodo bet man rozes niekaip neiseina, siaip atrodo kad grazu, bet galiukai labai aptrupa  doh.gif  brolio drauges gimtadienis kita savaitgali tai jai rozes pacios graziausios geles, tai noriu jas grazias nulipinti  doh.gif
Ir dar klausimukas, is kur pirkot gelyciu formeles, ypac ramuniu

man graziausiai gaunasi is pastiliazo, ir lengva dirbt su juo ir netrupa ax.gif
o gelyciu formeles as pirkau anglijoj bet yra ir LT tik kaina didesne.
http://www.kulinarij...nas.visiems.lt/
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 01, 19:42)
nu va kiek šaunių mokyklinių tortukų, tokių šiltų šiltų  4u.gif tai jau ne iš pirmos girdžiu, kad baisiai saldu, tai man netiks tada, o taip norėjau aš jo sūnelio gimtadieniui  g.gif ką tai daryti, neturiu vaikui torto  blink.gif noriu aišku savaime nebandyto kepti ir skanaus  g.gif  gal turit pasiūlymų  cool.gif

Jei dar nebandėt labai skanus Meian ,,Tailandietiškų,, bananų tortas. Lengvai pagaminamas ir vaikams patiko, tik aš kepdama biskvitus nedėjau visai kakavos, o tik juodo šokolado plytelę (100g. )

Dariau pinigų maišą, formą laikė puikiai, dengiau Meian dengimo mase.

Receptas
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wijola: 02 rugsėjo 2009 - 13:00