Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rudenine @ 2009 09 01, 19:47)
dar vienas klausimelis, nusilipdyti galima is anksto ar pries puosiant  g.gif

Galima ir iš anksto ir prieš pat dedant ant torto, kaip išeina su laiku. Aš visuomet lipdau iš anksto, kad viską spėčiau padaryti.

rekaliuke, drakosa, faini mokykliniai tortukai 4u.gif Tikrai pradžiūginot vaikučius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 01, 18:42)
nu va kiek šaunių mokyklinių tortukų, tokių šiltų šiltų  4u.gif tai jau ne iš pirmos girdžiu, kad baisiai saldu, tai man netiks tada, o taip norėjau aš jo sūnelio gimtadieniui  g.gif ką tai daryti, neturiu vaikui torto  blink.gif noriu aišku savaime nebandyto kepti ir skanaus  g.gif  gal turit pasiūlymų  cool.gif

Man Rafaelo gavosi saldziarugstis, bet tikrai ne per saldus g.gif (diedas net nevalge, nes jam per rugstu buvo doh.gif ). Tik as biskvitu sulaistymui sunaudojau 4 citrinu sultis rolleyes.gif Skonis super thumbup.gif Tortas, kuri galeciau valgyti kasdien biggrin.gif

Labas vakarelis 4u.gif Visu torciukai superiniai. Tik akys raibsta uzejus ir rankos linksta, nebesinori nieko daryt tiek groziu prisiziurejus doh.gif
Atsakyti
Idesiu ir as savo puses savaites triusa. Tortas mamos 50-cio proga.
Du tortai Meduciai, vienas su mandarinais, kitas su kiviais, dar vienas sokoladinis su riesutais ir sokolado gabaliukais, ant virsaus tortas Menulis . Dengta pastiliazu su aliejumi ir glicerinu, gyvom gelem ir gelytem is pastiliazo be aliejaus.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
mergaites kokie grazus tortukai jau visu ir neisvardinsiu,tiek daug prikepete,visos saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif auksines rankos jusu mergaites bigsmile.gif
miskouoga vat cia tai grazumas,labai labai labai garzus tortukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
NUOSTABUS VISU TORTAI 4u.gif YPAC ISTRIGO TAS SU REMELIAIS bigsmile.gif
Atsakyti
miskouoga, ar mamytės jubiliejuje svečių netrūksta ax.gif ax.gif blush2.gif aš kaip tai labai to apetetitno vaizdelio labai norėčiau paragauti, o jau apie grožį patylėsiu - 100 balų thumb_yello.gif
Atsakyti
miskouoga,galingas gimtadienis bus blink.gif bigsmile.gif šitiek tortų bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergaites tortukai super thumbup.gif
misko uoga, rekaliuke,drakosa, meilikatyte, Lietaus lasas, wiwi, skristyn, gitule, Migle79, Olesta, Srove visas kartu ir kiekviena atskirai giriu, tikrai sauniai pasidarbavot bigsmile.gif thumbup.gif , as irgi keleta iskepiau, ale jusiskiams jie neprilygsta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 02 rugsėjo 2009 - 07:38
ane, dar taip nėra buvę, nešk tiktais šen ir greitai, kol pirdė sveika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 02, 08:39)
ane, dar taip nėra buvę, nešk tiktais šen ir greitai, kol pirdė sveika  lotuliukas.gif

be be be, nebijau per toli esi tongue.gif o kol atvaziuosi tikrai pamirsi, beto juk neskriausi manes per mano svente unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 09 02, 08:54)
be be be, nebijau per toli esi  tongue.gif o kol atvaziuosi tikrai pamirsi, beto juk neskriausi manes per mano svente  unsure.gif

niekas taves neskriaus, se tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikiname, o parodyti savo darba reikia, mes tik pagirsim uz pastangas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 09 02, 08:37)
mergaites tortukai super  thumbup.gif
misko uoga, rekaliuke,drakosa, meilikatyte, Lietaus lasas, wiwi, skristyn, gitule, Migle79, Olesta, Srove visas kartu ir kiekviena atskirai giriu, tikrai sauniai pasidarbavot  bigsmile.gif  thumbup.gif , as irgi keleta iskepiau, ale jusiskiams jie neprilygsta  schmoll.gif

Neramuole, su nekantrumu laukiam dar vieno tavo grazuolio! (Ir kuo greiciau blush2.gif )

Misko uoga, nuostabus trio wub.gif Man ypac patiko virsutiniojo auksto sonu apdaila, neitiketino grozio "karbatkeles", ir gelytes baltos taip jausmingai atrodo... labai, labai saunus derinukas!

Drakosos tortuke itin suzavejo pieva thumbup.gif
Atsakyti