Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Tortai visu bigsmile.gif negaliu atsiziuret, matosi, kad sventes smile.gif
Na o cia mano pirmokei, viduj Cypciuko medutis, puosta grietinele, gelytes ir kreivas staliukas is pastilazo biggrin.gif
user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
norėčiau prisėsti ant to staliuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 01, 17:39)
Pala, pamirsau, ar Meian mase bijo grietineles  g.gif jau man viskas susimaise. O jos turiu saldytuve..

Si mase bijo skysciu (ypac visokiu cukraus sirupu), bet su grietinele puikiausiai draugauja 4u.gif Sviestiniu tept nebutina; na, nebent del sventos ramybes tuo atveju, jei vietoj cukraus sirupo maseje butu naudojamas dirbtinis medus.

QUOTE(rembiene @ 2009 09 01, 17:58)
mergaitės, noriu kept pinigų maišą kiek reik maždaug medučio lakštų? ir gal patarsit kur kaune rast šokoladinių pinigėlių?

Lakstu visada kuo daugiau, tuo geriau mirksiukas.gif

Vilniuje sokoladiniu pinigeliu yra bet kurioje cukraineje (saldumynu krautuveles - kavinukes; ten visko pilna), parduotuvese "saldus majai", ir netgi ivairiausiuose kioskeliuose -- cia tikrai joks "deficitas". Esu visiskai isitikinus, kad ir Kaune situacija turi buti panasi ax.gif

QUOTE(skristyn @ 2009 09 01, 18:33)
Gelytes mama paklause ar tikros, sakau ne, bet vistiek paciupinejo ax.gif

Tai kas gi patiketu neciupinejes tongue.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 09 01, 18:59)
skonis irgi gavo pagyrų  4u.gif  smagu šiandien buvo  ax.gif

Na, nuotraukas matem, o sita aspekta irgi ne pro sal butu ivertint... essen.gif Kur ten sakei tas mums skirtas gabalelis??? blush2.gif

rekaliuke, jau kaip graziai sulygintas tortukas, ir gvazdiku grazumas, ir apskritai pati mintis kokia miela...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meian: 01 rugsėjo 2009 - 18:47
QUOTE(naitas @ 2009 09 01, 12:40)

ir visgi kokia aš bjauri.. tuoj įsitikinsit.. kreipiniai rašomi be nosinių.. taigi, ir "mokyklėlE" turėjo būti be nosinės.. man taiiiip šitas liapsusas gadina vaizdą.. ir dar tokią simbolišką dieną.. nu atleiskit.. esu bjauri.

pritariu tau biggrin.gif siaip Meilikatyte, kita kart pries darydama uzrasa tiesiog pasitikrink jo rasyba kad ir per google mirksiukas.gif tiesiog draugiskas patarimas blush2.gif bus paciai ramiau mirksiukas.gif nes jeigu as buciau torto uzsakove, ir man padarytu torta su klaida, tai labai supykciau...... unsure.gif O tortukas grazus ax.gif

Rekaliuke
, fainas staliukas rolleyes.gif
Atsakyti
Nu Jėzus Marija aukštielnikas, kiek grožių rugsėjo 1-ąjai.... blink.gif
gitulės, migle79 ir visų kitų, kurios savo ar ne savo vaikams darė meno kūrinius rugsėjo 1-osios proga. Nu šaunuolės mergaitės....aš apšalus nuo meno... blink.gif tongue.gif
Ir mano krikštasūnis šiandien buvo pirmokas ir jau sėdėjo mokykliniam suole.. 4u.gif
tai va kepiau rafaelo svajonę. Aišku, mano "puošyba" toli gražu iki jūsiškių... (vakar vakare pasižiūrėjau, nuotaika sugedo į saviškį pasižiūrėjus, galvojau nedėsiu čia, bet šiandien ryžausi tongue.gif )
Bėje, ta rafaeolo svajonė labai jau saldi gavosi (gal dėl to, kad biskvitus laisčiau ne citrinų kaip pagal receptą, o svarainių sultimis g.gif )
Visiems pirmokams sėkmės mokykloje, kitiems mokiniams gerų pažymių... mirksiukas.gif mamoms kantrybės... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
nu va kiek šaunių mokyklinių tortukų, tokių šiltų šiltų 4u.gif tai jau ne iš pirmos girdžiu, kad baisiai saldu, tai man netiks tada, o taip norėjau aš jo sūnelio gimtadieniui g.gif ką tai daryti, neturiu vaikui torto blink.gif noriu aišku savaime nebandyto kepti ir skanaus g.gif gal turit pasiūlymų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 01, 20:42)
nu va kiek šaunių mokyklinių tortukų, tokių šiltų šiltų  4u.gif tai jau ne iš pirmos girdžiu, kad baisiai saldu, tai man netiks tada, o taip norėjau aš jo sūnelio gimtadieniui  g.gif ką tai daryti, neturiu vaikui torto  blink.gif noriu aišku savaime nebandyto kepti ir skanaus  g.gif  gal turit pasiūlymų  cool.gif

Tai ar sau, ar sunui kepsi? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 09 01, 18:20)
Taip, lipdžiau iš marcipano. Super masė - ir dažosi gerai, ir lipdyti iš jos labai malonu smile.gif

dar vienas klausimelis, nusilipdyti galima is anksto ar pries puosiant g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 01, 16:12)
passakyciau as dar pridedama,ale bijau likt nesuprasta tai pasilaikau savo nuomone sau 4u.gif

Kablelis po "labas" pasimete. blush2.gif

Labai grazus jusu tortai mokykliniai. 4u.gif Kaip cia mes nesumastem torto siai dienai? doh.gif
Atsakyti
Drakosa, kaip Cipciukas sako: gausi pirden, sugalvojo ji mat mums nerodyti mad.gif
Labai grazus ir siltas tortukas, tikrai tikrai wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
rekaliuke, grazu bigsmile.gif O grietinele kaip islyginta, kaip stiklas thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, saunuoles. ploja.gif

Drakosa, tobuleji ne dienom o valandom thumbup.gif

O as taip norejau kokiam mokyklinukui koki portfeli ar Abecele padaryt, bet nieks nenorejo verysad.gif

oj, kiek daug neigyvendintu minciu dar turiu rolleyes.gif

Nu, gerai, varau seimynele lipdyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 01 rugsėjo 2009 - 20:35
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 01, 20:46)
Tai ar sau, ar sunui kepsi?  laugh.gif

na tarkim sūnaus gimtadienio svečiams, nes pats jubiliatas dar tik nebent biskvito gabaliuką galėtų valgyti blush2.gif
Atsakyti