Sveikos kepejeles Nuo jusu tokiu grazumynu, man jau galva susisuko Kepti visokius skanumynus labai megstu, bet su puosyba ne kas, tiksliau sakius, nesu puosus Uzuot uzsakius suneliui gimimo dienos proga torta, nutariau pati issikepti ir pasipuosti (suviliojot jus) Taigi, prasau jusu pagalbos, nes niekaip negaliu apsispresti, mintys, norai "sokineja"
Ar imanoma sitokio tipo masinyte puosti kokoso drozlemis (beze ir kitokias dengimo mases bijau daryti, kad nesugadinciau torto)
O sitas masynytes daret pagal koki pavyzdi ar paprasciau pagal paveiksliuka
Aciu uz atsakymus
QUOTE(lotute @ 2009 09 01, 11:30)
mergaites, noriu užduot viena klausimuka, per kiek laiko sustingsta tas zeliukas, kuris yra pilamas ant vaisiu
Akimiksniu. Is kart.
QUOTE(gitule @ 2009 09 01, 08:21)
As UK[/COLOR[COLOR=yellow]],pas mus vakar buvo bank holiday
QUOTE(wiwi @ 2009 09 01, 10:33)
Sveikos! Seniai as pas jus nesilankiau ir jau labai daug groziu praleidau. Visom atvezu vagooonus komplimentu .SAUNUOLES!!!!!!!
Rugsejo 1-osios proga atnesu savo nelaimeli "PORTFELI" .Zodziu gavosi visai ne taip kaip norejau,dar ir sokoladine mase labai skylineti pradejo.Bet gavosi tas kas gavosi
Rugsejo 1-osios proga atnesu savo nelaimeli "PORTFELI" .Zodziu gavosi visai ne taip kaip norejau,dar ir sokoladine mase labai skylineti pradejo.Bet gavosi tas kas gavosi
Kooks grazus portfelis Ir detales visos apgalvotos, ir uztrauktukas, ir sagtis, nu saunuole, grazu
OHO koks portfelis
apie mašiną ir man įdomu, kiek yra realu padaryti makvyną iš biksvitinio torto KĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ ??????????
apie mašiną ir man įdomu, kiek yra realu padaryti makvyną iš biksvitinio torto KĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ ??????????
QUOTE(wiwi @ 2009 09 01, 09:33)
labai saunus portfeliukas,puikiai ten viska uzmaskavai,dar ne tokiu prtfeliu buna pirkt O sitas dar ir skanus
QUOTE(Olesta @ 2009 09 01, 12:56)
OHO koks portfelis
as pries kelis metus Kaune buvau uzsisakiusi masiniuka is pauksciu pieno ir padare
Bankrotas tai kepyklai vien as per metus uzsisakydavau apie 20 tortu O dabar pati kepu, drauge juokias kad jau prapuoliau, sako dabar tik sakocius perki ir per ta nora paciai pasigamint
QUOTE(Olesta @ 2009 09 01, 12:56)
Olesta. Is biskvitinio be problemos. Kuo plonesni biskvitai, tuo stabilesnis tortas.
Zinok, is torto ka nors isformuoti yra daug lengviau nei kokia figurele nulipdyt.
As po bredzio, tai atrodo, kad net velni is torto padaryciau , ale niek tokio torto nenori
QUOTE(daividija @ 2009 09 01, 12:58)
labai saunus portfeliukas,puikiai ten viska uzmaskavai,dar ne tokiu prtfeliu buna pirkt O sitas dar ir skanus
. Super portfeliuks
QUOTE(Asseni @ 2009 09 01, 13:06)
Olesta. Is biskvitinio be problemos. Kuo plonesni biskvitai, tuo stabilesnis tortas.
Zinok, is torto ka nors isformuoti yra daug lengviau nei kokia figurele nulipdyt.
As po bredzio, tai atrodo, kad net velni is torto padaryciau , ale niek tokio torto nenori
. Super portfeliuks
. Super portfeliuks
Aš šį kartą kepiau šokoladinį biskvitą kur Rimami receptą nurodė, tai pjaustėsi super plonai, skonis ir kvapas super bet aš tada kvaiša kremo tiek pavariau, kad gavosi tortas dvigubai sunkesnis nei norėjo draugė ir atrodo baisiai net MB pasakė, kad čia vienas iš baisesnių mano "šedevrų"
o dar grįžau iš po kirpyklos baisi, tai išvis kaukt norisi
Savaitgaliui reikia mašinytės krikštasūniui, bet jaučiuosi lyg rankom nukapotom ir atrodo nieks nebeišeis.
Beja, lagaminiukas jėgelė kaip ir visų tortai - apakus buvau nuo Miglės lentos, Asseni slidininkai labai čiotki, nu bet Srovės žaliasis, tai akis baigiu išvarvint - superinis darbas. Jooo, o Olestos torčiuką ir aš užsinorėjau prapjaut
Atleiskit už off topic'ą, nu bet kas geriau supras jei ne jūs
Ačiū, merginos
Čia yra parodyta, kaip lipdyti žingnis po žingsnio, gal padės.
wiwi, šaunus portfelis Iš pradžių pagalvojau, kad įdėjai tikro portfelio nuotrauką
QUOTE(rudenine @ 2009 09 01, 10:38)
O sitas masynytes daret pagal koki pavyzdi ar paprasciau pagal paveiksliuka
Mašinytes lipdžiau pagal paveiksliuką. Atsispausdinau iš ineto įv. rakursais ir lipdžiau Čia yra parodyta, kaip lipdyti žingnis po žingsnio, gal padės.
wiwi, šaunus portfelis Iš pradžių pagalvojau, kad įdėjai tikro portfelio nuotrauką