Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos kepejeles 4u.gif Nuo jusu tokiu grazumynu, man jau galva susisuko blush2.gif Kepti visokius skanumynus labai megstu, bet su puosyba ne kas, tiksliau sakius, nesu puosus blush2.gif Uzuot uzsakius suneliui gimimo dienos proga torta, nutariau pati issikepti ir pasipuosti (suviliojot jus) ax.gif Taigi, prasau jusu pagalbos, nes niekaip negaliu apsispresti, mintys, norai "sokineja" blush2.gif

Ar imanoma sitokio tipo masinyte user posted image puosti kokoso drozlemis (beze ir kitokias dengimo mases bijau daryti, kad nesugadinciau torto) g.gif

user posted image O sitas masynytes daret pagal koki pavyzdi ar paprasciau pagal paveiksliuka g.gif

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 09 01, 11:30)
mergaites, noriu užduot viena klausimuka, per kiek laiko sustingsta tas zeliukas, kuris yra pilamas ant vaisiu 4u.gif

Akimiksniu. Is kart. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 01, 11:54)
Akimiksniu. Is kart. mirksiukas.gif

ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 09 01, 08:21)
1.  drinks_cheers.gif
2. Mano Gitute vakar pradejo  smile.gif  Kokioj saly tu gyveni?

As UK[/COLOR[COLOR=yellow]],pas mus vakar buvo bank holiday
Atsakyti
Sveikos! Seniai as pas jus nesilankiau ir jau labai daug groziu praleidau. Visom atvezu vagooonus komplimentu bis.gif bis.gif bis.gif 4u.gif 4u.gif .SAUNUOLES!!!!!!!
Rugsejo 1-osios proga atnesu savo nelaimeli "PORTFELI" karsta.gif doh.gif .Zodziu gavosi visai ne taip kaip norejau,dar ir sokoladine mase labai skylineti pradejo.Bet gavosi tas kas gavosi blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wiwi @ 2009 09 01, 10:33)
Sveikos! Seniai as pas jus nesilankiau ir jau labai daug groziu praleidau. Visom atvezu vagooonus komplimentu bis.gif  bis.gif  bis.gif  4u.gif  4u.gif .SAUNUOLES!!!!!!!
Rugsejo 1-osios proga atnesu savo nelaimeli "PORTFELI" karsta.gif doh.gif .Zodziu gavosi visai ne taip kaip norejau,dar ir sokoladine mase labai skylineti pradejo.Bet gavosi tas kas gavosi blush2.gif 

Kooks grazus portfelis wub.gif thumbup.gif Ir detales visos apgalvotos, ir uztrauktukas, ir sagtis, nu saunuole, grazu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
OHO bigsmile.gif koks portfelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

apie mašiną ir man įdomu, kiek yra realu padaryti makvyną iš biksvitinio torto KĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ ??????????
Atsakyti
QUOTE(wiwi @ 2009 09 01, 09:33)

thumbup.gif labai saunus portfeliukas,puikiai ten viska uzmaskavai,dar ne tokiu prtfeliu buna pirkt lotuliukas.gif O sitas dar ir skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 01, 12:56)
OHO  bigsmile.gif koks portfelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

apie mašiną ir man įdomu, kiek yra realu padaryti makvyną iš biksvitinio torto KĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ ??????????

as pries kelis metus Kaune buvau uzsisakiusi masiniuka is pauksciu pieno ir padare smile.gif
Bankrotas tai kepyklai lotuliukas.gif vien as per metus uzsisakydavau apie 20 tortu doh.gif O dabar pati kepu, drauge juokias kad jau prapuoliau, sako dabar tik sakocius perki ax.gif ir per ta nora paciai pasigamint
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 01, 12:56)

Olesta. Is biskvitinio be problemos. Kuo plonesni biskvitai, tuo stabilesnis tortas.
Zinok, is torto ka nors isformuoti yra daug lengviau nei kokia figurele nulipdyt.

As po bredzio, tai atrodo, kad net velni is torto padaryciau lotuliukas.gif , ale niek tokio torto nenori unsure.gif

QUOTE(daividija @ 2009 09 01, 12:58)
thumbup.gif labai saunus portfeliukas,puikiai ten viska uzmaskavai,dar ne tokiu prtfeliu buna pirkt lotuliukas.gif O sitas dar ir skanus thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Super portfeliuks
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 01, 13:06)
Olesta. Is biskvitinio be problemos. Kuo plonesni biskvitai, tuo stabilesnis tortas.
Zinok, is torto ka nors isformuoti yra daug lengviau nei kokia figurele nulipdyt.

As po bredzio, tai atrodo, kad net velni is torto padaryciau lotuliukas.gif , ale niek tokio torto nenori  unsure.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif . Super portfeliuks

Aš šį kartą kepiau šokoladinį biskvitą kur Rimami receptą nurodė, tai pjaustėsi super plonai, skonis ir kvapas super thumbup.gif bet aš tada kvaiša kremo tiek pavariau, kad gavosi tortas dvigubai sunkesnis nei norėjo draugė doh.gif ir atrodo baisiai doh.gif net MB pasakė, kad čia vienas iš baisesnių mano "šedevrų" verysad.gif

o dar grįžau iš po kirpyklos baisi, tai išvis kaukt norisi bash.gif

Savaitgaliui reikia mašinytės krikštasūniui, bet jaučiuosi lyg rankom nukapotom ir atrodo nieks nebeišeis.

Beja, lagaminiukas jėgelė thumbup.gif kaip ir visų tortai - apakus buvau nuo Miglės lentos, Asseni slidininkai labai čiotki, nu bet Srovės žaliasis, tai akis baigiu išvarvint - superinis darbas. Jooo, o Olestos torčiuką ir aš užsinorėjau prapjaut mirksiukas.gif

Atleiskit už off topic'ą, nu bet kas geriau supras jei ne jūs verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 01 rugsėjo 2009 - 13:50
Ačiū, merginos 4u.gif

QUOTE(rudenine @ 2009 09 01, 10:38)
O sitas masynytes daret pagal koki pavyzdi ar paprasciau pagal paveiksliuka  g.gif
Mašinytes lipdžiau pagal paveiksliuką. Atsispausdinau iš ineto įv. rakursais ir lipdžiau smile.gif
Čia yra parodyta, kaip lipdyti žingnis po žingsnio, gal padės.

wiwi, šaunus portfelis thumbup.gif Iš pradžių pagalvojau, kad įdėjai tikro portfelio nuotrauką bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 01 rugsėjo 2009 - 14:08