Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Asseni, kokie tortukai bigsmile.gif Labai tikroviskai sniegas atrodo thumbup.gif Ten grietinele ar kas? O tas antrasis jau tooks man prie dusios, toks siltas, tiesiog seimos idile, nu labai labai wub.gif
QUOTE(Srove @ 2009 08 31, 14:36)
imesiu pora meduciu, fotikas baigia issikraut, kazkaip nera ryskumo detaliu, susiliejacios kokios tai, vienas be blico normalesnis.

Srove, be galo grazu 4u.gif O apie antraji tai tyliu, ateme zada toks grozis bigsmile.gif
QUOTE(Meian @ 2009 08 31, 18:38)
Gitule, ilgai ilgai ziurejau i tavo knyga, ir beskaitydama tema vis kartojau sau, kad jokiu budu negalima uzmirst asmeniskai isgirt sito sedevro... neeilinis grozis, tikrai  wub.gif

Labai aciu 4u.gif Man labai daug reiskia tokios profesionales nuomone ax.gif 4u.gif

QUOTE(Migle79 @ 2009 08 31, 21:26)
Ačiū visoms už pagyriamuosius žodžius 4u.gif Malonu ax.gif
O aš atėjau su mokykliniu tortuku pioneers.gif Visus besimokančius iš anksto sveikinu su mokslo metų pradžia smile.gif

Migle, nepaliauji stebint bigsmile.gif Viskas taip isbaigta, visos detales savo vietose, tiesiog tobulas tortas thumbup.gif
QUOTE(skristyn @ 2009 08 31, 21:39)
Va mano darbelis, gl ir prikepes, bet labai dziaugiuosi as juo smile.gif

Nea, neprikepes schmoll.gif O be galo dailus, o jau geliu grozis wub.gif
Atsakyti
atsigavo fotki ti galiu ideti taip atrodo is virsaus r gelytes geriau matosi blush2.gif user posted image
o cia vien tik gelytes
user posted image
Aciu uz ivertinima asseni, olesta, gitule man tai labai svarbu, didziule paskata eiti i prieki ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 31 rugpjūčio 2009 - 23:18
skristyn, liuks thumbup.gif . Saunuole

O man reikia seimynele nulipdyt, 6 vaikucius, dar pagal amziu turi skirtis ir seneli doh.gif Kazi kas cia bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 31, 22:23)
O man reikia seimynele nulipdyt, 6 vaikucius, dar pagal amziu turi skirtis ir seneli  doh.gif   Kazi kas cia bus unsure.gif

Bus gerai, tu tikrai nulipdysi mirksiukas.gif 4u.gif Ir kaip visada pritrenksi mus torto groziu bigsmile.gif

Cia mano siandieninis tortas savo pirmokelei wub.gif Tortas STIKLO SUKES, dengtas grietinele, geles ir papuosimai is pastilazo.

user posted image

user posted image

Siaip jis labai graziai atrodo ir nepuostas, bet buvau pasiruosusi papuosimus tokiai progai, tai norejosi uzdeti. Ir dar gelytes man stipriai aptirpo ant grietineles unsure.gif Olesta, o kaip tau neistirpsta? Tu jas tiesiai ant grietineles dedi?

Olesta, labai siltas ir skaniauskas jauciu tavo tortukas i darzeli bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitule: 01 rugsėjo 2009 - 00:08
gitule, fainuolis tortuks. Man irgi tirpsta ant grietineles.
Atsakyti
nu jezusėliau mergaitės, nu garbės žodis netirpsta unsure.gif unsure.gif unsure.gif gal suminkštėja, bet tirpti tikrai ne schmoll.gif kuo puikiausiai šįryt išnešėm į darželį, dedu tiesiai ant grietinėlės visas detales 4u.gif

Gitule, tokiais tobulėjimo tempais greit pasieksi aukštumas 4u.gif labai dailus tortikas 4u.gif o kitam kartui, grietinėlę lygink karštu sausu peiliu, kyštelėk peilį į karštą vandenį, palaikyk kelias sekundes, nusausink ir greitais judesiukais išsilyginsi grietinėlę 4u.gif mano padėklas sukasi ant ašies tai man lengviau ir ne visada prireikia šito triuko, o kai tortas stovi stabiliai, tai sunkiau išlyginti ax.gif
gražios Jums rugsėjo 1-osios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 01, 00:23)
skristyn, liuks  thumbup.gif . Saunuole

O man reikia seimynele nulipdyt, 6 vaikucius, dar pagal amziu turi skirtis ir seneli  doh.gif  Kazi kas cia bus unsure.gif

aciu. as vis delto dariau meduti is 2kiausiniu, tai kaip ir sakei gavosi 4kg. Mama sako bus daugiau zmoniu, tad prasom mums dideli torta su rozem smile.gif
Nulipdysi, tokias rankeles turedama tai tikrai 4u.gif Tie tavo zmogeliukai kur pievoj nuostabus
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 01, 07:02)
1.nu jezusėliau mergaitės, nu garbės žodis netirpsta  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  gal suminkštėja, bet tirpti tikrai ne  schmoll.gif kuo puikiausiai šįryt išnešėm į darželį, dedu tiesiai ant grietinėlės visas detales  4u.gif

2.Gitule, tokiais tobulėjimo tempais greit pasieksi aukštumas  4u.gif labai dailus tortikas  4u.gif o kitam kartui, grietinėlę lygink karštu sausu peiliu, kyštelėk peilį į karštą vandenį, palaikyk kelias sekundes, nusausink ir greitais judesiukais išsilyginsi grietinėlę  4u.gif  mano padėklas sukasi ant ašies tai man lengviau ir ne visada prireikia šito triuko, o kai tortas stovi stabiliai, tai sunkiau išlyginti  ax.gif

1. Tai as jas per plonai iskocioju? Ramunes tokios labai plonutes pas mane g.gif
2. Aciukas, bandziau taip daryt, bet gal peilis ne toks platus, nieko nesuprantu. Kur prisiliecia karstas peilis buna super lygu, bet kai perbraukiu salia kitoj vietoj, is karto lieka kantelis doh.gif Mano padeklas irgi sukasi apie savo asi, bet as lyginu ir man biski kantuojasi. Kazka ne taip darau turbut unsure.gif

Cipciukas prapuolus, tuoj izengs su trenksmu, visos nuvirsim nuo kedziu nuo tortu groziu bigsmile.gif

O man is 3 kiausiniu gaunasi netoli 4kg tortas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 31, 19:49)
Kadangi turejau tik viena sokolado plytele, kurios pora gabaliuku sutarkavau ant virsaus, tai pagalvojau, kad turetu uzteks. Ir uzteko  bigsmile.gif . Del to drasiai ir parasiau, kad man uzteko 80 gr. Gal del to, kad mano sonai labiau skyleti  g.gif
Stai tas tortukas Sokoladiniu sonu tortukas

Soniukai plonesni sito tortuko mirksiukas.gif siaip tikrai uztektu ir vienos plyteles, bet kadangi paisiau pirma kart, tai per storai pavariau, ir pritrukau paskui blush2.gif biggrin.gif

Bet kiek vel groziu prideta blink.gif blink.gif Olesta, Skristyn, Migles lenta, Gitule -nu nerealiai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kada as taip mokesiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 01 rugsėjo 2009 - 09:34
Tikrai lankiausi cia neperseniausiai,gerai atsimenu,bet tieek tortu pridejot,kad net neatsimenu kiek kuri doh.gif
ka cia ir bevardinsi,VISOS darbstuoles 4u.gif
Su rugsejo pirmaja ir neskit sen visus tortus!!!
(mano vaikiukai iseina i mokykla rugsejo 7)
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 09 01, 09:03)
1.Su rugsejo pirmaja ir neskit sen visus tortus!!!
2.(mano vaikiukai iseina i mokykla rugsejo 7)

1. drinks_cheers.gif
2. Mano Gitute vakar pradejo smile.gif Kokioj saly tu gyveni?
Atsakyti
mergaites, noriu užduot viena klausimuka, per kiek laiko sustingsta tas zeliukas, kuris yra pilamas ant vaisiu 4u.gif
Atsakyti