Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ačiū labai, merginos, už torto vertinimą wub.gif

QUOTE(Akella @ 2009 08 31, 12:07)
Sveikos mergaites, kepu vaisini tortuka ir pertepimas grietines, jei aptepsiu sonus ir virsu bezes kremu ar beze nesuskistes prisilietus su grietine? Ir dar noriu paklausti kokiu momentu reikia dazyti beze. Aciu is anksto.

Bezė nepasileis. Dėl viso pykto gali netepti grietinės iki kraštų, juos užpildysi beze. Čia Cipciukas rodo, kaip tepti tortą, kuris bus puoštas beze.

Norint nudažyti bezę, dažus reikia dėti į baltymus iki plakimo (bent jau aš taip darau bigsmile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 31 rugpjūčio 2009 - 13:01
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 30, 21:21)
gitule, labai graži knyga. Spalvos labai mielos thumbup.gif
O štai mano kūrinys - vėl mašinytės. Šį kartą ne dvi, o trys.
Rudos spalvos mašinytė (Mater) gavosi ne visai panaši į filmukinę, labai sunkiai lipdiesi smile.gif

Viduje - baltas biskvitas, grietinėlės kremas, želė gabaliukai. Mašinytės ir logotipas iš marcipano, kaktusai, akmenukai - iš cukrinės gėlių masės, kelias - pastilažas.

user posted image

user posted image

user posted image

niu jau bruolio grozis wub.gif wub.gif wub.gif ir tie daantukai jo ... rolleyes.gif rolleyes.gif
labai labai grazu ir spalvytes liux thumbup.gif
Atsakyti
Gal ne i tema bet paklausiu, kokio dydzio tortas iseina is cipciuko medaus torto recepto smile.gif
Jeigu darysiu is puses ar gausis 1.5kg tortas ax.gif
Atsakyti
Davai darykim biznį, Jūs lipinkit tas mažinytes ir gulbes kas sugebat, mes pirksim, bent jau aš tai tikrai 4u.gif nu man čia aukštoji matematika tie lipdiniai doh.gif pažiūrėti labai gražu, bet kai reikia padaryti, o mama mia, ir kaip tik penktadieniui reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 31, 13:26)
Davai darykim biznį, Jūs lipinkit tas mažinytes ir gulbes kas sugebat, mes pirksim, bent jau aš tai tikrai  4u.gif  nu man čia aukštoji  matematika tie lipdiniai  doh.gif  pažiūrėti labai gražu, bet kai reikia padaryti, o mama mia, ir kaip tik penktadieniui reikia  doh.gif

Olesta, na jau baik. Tikrai sugebėsi. Nieko nėra sunkaus lipdyti mašinytes, bent jau Makviną ir Salį. Čia yra parodyta, kaip lipdyti žingsnis po žingsnio. Nors man labiau patinka lipdyti iš paveiksliuko. Atspausdinu, pvz., mašinytę iš įvairių pusių, žiūriu į paveiklėlius ir lipdau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 31 rugpjūčio 2009 - 13:45
Mergaites, Privet.

Nebuvau visa savaitgali, tai dabar negaliu atsiziuret. Kaip Olesta sako, priklausomybe SM lotuliukas.gif

Olestos bitute tiesiog superine, gigantas thumbup.gif
Milgles masiniukai, nu ir ka dar sakyt, 4u.gif
Rugiagele, gavosi zuviukas, saunu, grazus, reikejo dar kokiu zoliu ir kriauklyciu padet daugiau mirksiukas.gif
Meian grazi ideja
gitules knyga nuostabi
SSSema, nepergyvent del beze, svarbu torciukas butu vykes smile.gif
salexa, geriausiais ivertinimas, tai uzsakovu geras zodis

Ir visos visos saunios

As visa savaitgali praleidau sade, tai kartais per telefona ziurejau ka Jus ten padaret, bu kompo ten nera.
Dabar grizom, tai parodysiu pora praeitos savaites darbeliu.

Abu vaisiniai tortai ir puosti beze. Kremo dedu negailint, gan stori sluoksniai. Viskas kuo puikiausiai su beze draugauja. Plonu sluoksniuku aptepiau bulvyte tokia skysta, kaip krema padariau.

Sitas tortukas skirtas vaikinui 22 gimtadienio. proto megsta snieglentes,alnus ir pan. Paskambino padaryti torta ryte, kad kitai dienai 11 val. butu paruostas. Ziuriu nei miltu nieko neturiu. Daugiau tokiu greitu tortu nedarysiu. Nes per toki trumpa laika nesugebejau igyvendinti ideja. Slydininkai turejo kiek sulenktas kojas, kurias reikejo padziovinti bent para, kad laikytu poza, taciau figureles pradejau daryti tik 18 val. vakaro, tai ir gavosi, kas gavosi. Kai uzdejau megstini, kojos siek tiek pasedo, rankos turejo buti istiestos, bet nespejo taip izdziut. doh.gif . Pagal ideja ir kalnas turejo buti didesnis, bet norejo mazo tortuko

user posted image

user posted image

ir zmogeliukai is arciau, tie mano nevykeliai doh.gif
user posted image
user posted image

Ir dar vienas. Jubiliejinis 30 metu gimtadienis. Be roziu ir kitu geliu.

Tiesiog pavadinau laimingi pievoje. Norejosi kaz ko silto smile.gif

user posted image

Ir jeigu kam idomu, dar keli fragmentai is arciau
user posted image

user posted image

Visos figureles marcipanas su pastilazo detalemis. O drugeliu formeliu neturejau, tai pabandziau tiesiog iskipti zirklutemis.

Papildyta:
QUOTE(skristyn @ 2009 08 31, 14:25)
Gal ne i tema bet paklausiu, kokio dydzio tortas iseina is cipciuko medaus torto recepto smile.gif

skristyn, man is visos normos gaunasi virs 5 kg. tortas.
Is 2-ju kiausiniu apie 4 kg tortas
Is vieno gaunasi maziukas 20 cm tortukas apie 2 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 31 rugpjūčio 2009 - 14:19
QUOTE(Asseni @ 2009 08 31, 14:58)

skristyn, man is visos normos gaunasi virs 5 kg. tortas.
Is 2-ju kiausiniu apie  4 kg tortas
Is vieno gaunasi maziukas 20 cm tortukas apie 2 kg.

tavo tortai kaip visada nuostabus 4u.gif aciu uz atsakyma ir dar vienas kl ar pastliaza galiu dengti ant grietineles ar geriau sviestini krema pasiruost?
Atsakyti
Gitule,labai grazi tavo knyga, papuosimas man labai mielas ir siltas wub.gif

Migle79, super masiniuku grozis, grynai kaip tikros, thumbup.gif man tai cia kazkas nerealaus, as niekada nesugebeciau tokiu nulipdyt unsure.gif
Asseni, labai saunus tavo tortukai, pirmojo sniegas tai kaip tikras 4u.gif thumbup.gif
o antras tai labai grazus man, kaip meno kurinys, gaila butu toki valgyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 08 31, 15:04)
tavo tortai kaip visada nuostabus 4u.gif  aciu uz atsakyma ir dar vienas kl ar pastliaza galiu dengti ant grietineles ar geriau sviestini krema pasiruost?

Del pastilazo nieko negaliu pasakyt. Nesu dengusi juo tortus. Cia Cipciukas galetu ka pakomentuot.
Bet stai ka pastebejau. Kai darau medaus ar "nemedaus" hihihi.gif tortus, tai virsutini sluoksni gerai aptepu kremu. Pastatau i saldytuva ir tik kita diena puosiu. Tai visa dregme isigeria i lakstus, o kremas gaunas toks standus kaip sviestas. Tai, manau ant tokio drasiai gali dengt. Tik as vistiek aptepciau, kad butu pavirsius ir sonai lygus 4u.gif
Atsakyti
KOKIE TORTAIII, paska. Kai pamaciau Assenios slidininkus, tai pati jau i klanus uzsinorejau, kaip grazu. O kokios boruzeles pievoje minetiurines ir nuostabios kaip ir zmoniu figueles. Bet jus visos ir rankas turit auksines
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 08 31, 14:25)

iskart pasakau,kad nezinau ax.gif
bet as irgi turiu klausima neytema bet globalesni - o kur apskritai Cipciuko receptu temikes tesinys? (as kazka per atostogas zinoma praleidau pro akis arba ausis....)

Atsakyti
Vel skaitineju ir groziuosi jusu tortais bigsmile.gif . Va SB gimtadieniui papulius planavau iskepti ,bet neplanuotai pagyvenusiu zmoniu porele bus ,tai bijau ,kad soko negautu ,tai manau reiks geriau pinigu maisa nulipdyti. Tik va jus man patarkit kaip padaryti ,kad atrodytu kaip tikras maisas ,o ne vazonas g.gif ???
Atsakyti