Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

belieka tik aikčioti ir stebėtis, ką geba moterys wub.gif wub.gif wub.gif tuoj pradėsiu mokytis iš naujo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 30, 21:21)
O štai mano kūrinys - vėl mašinytės. Šį kartą ne dvi, o trys.

mano vaikai svaigsta dėl šitų mašinyčių. O Tu jas taip tobulai nulipdei wub.gif
Atsakyti
mergaičiai, radau naudingos info, ypač pradedančioms:
rožių gamyba labai labai vaizdžiai
ir dar
paprastesnis ir greitesnis būdas
taip pat labai aiškiai
na ir čia dar

labai labai įdomūs ir gražūs karameliniai papuošimai, keli puslapiai atgal yra pavyzdžių, ką galima padaryti wub.gif
ir dar daugiau karamelės

kaip lipdomas paukštis

gėlės iš ZEFYRŲ

labos nakties karsta.gif
Atsakyti
Nuostabus tortai visu, wub.gif
olesta aciu uz nuorodas, man taip reikia roziu gaminime patobuleti, gaunas geles bet ne rozes ir dar tokios sleivos kreivos doh.gif
Atsakyti
Migle, nuostabūs mašiniukai wub.gif wub.gif wub.gif bet jau tooooks kruopštumas tavo, alei smulkiausia detalytė nulipdyta thumbup.gif

Rugiagele, kokos fainutis žuveliukas ežere, ups ant torto hihihi.gif Nemo čia turbūt, jei neklystu blush2.gif

Gitule, tikrai labai graži knyga, tiesiog SUPER thumbup.gif thumbup.gif ir pritariu merginoms labai graži švelni spalva wub.gif

salexa, wauw kokios gulbės wub.gif wub.gif wub.gif labai švelnus ir mielas torčiukas

ir kitų mergaičių, skristyn, šauni knyga thumbup.gif, SSSemos tokie mieli tortukai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Muskės - su bateliu ir karoliais LIUKS atrodo thumbup.gif ir kaip gi aš pražiūrėjau butkes kempiniuką blush2.gif nu FANTASTIŠKA aplikacija wub.gif laaabai labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 31 rugpjūčio 2009 - 00:55
merginos gal galit imesti nuoroda puslapio,nes neradau ,kuriame galiam paradvinet visokius kulinarinius daikciukus,nes turiu kai ka ko nereik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 08 31, 01:53)
Muskės - su bateliu ir karoliais LIUKS atrodo thumbup.gif

Aciu rolleyes.gif

Padima, dabar uzsisakinejam kaip tik, paziurek Naito parase, yra nuoroda. Bet turi labai paskubet, labai labai.

O jei ne, kreipkis pas Aistuzele. Ji pades gal. Ir dar viena mergina buvo, bet niko nepamenu
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 08 31, 01:53)

Rugiagele, kokos fainutis žuveliukas ežere, ups ant torto hihihi.gif  Nemo čia turbūt, jei neklystu  blush2.gif

Siaip as prisiminiau, kad ten zuviukas Nemo, tik kai kazkuri taip pasake biggrin.gif
Atsakyti
sveikos darbstuolytes 4u.gif cia tokiu grozybiu prisiziurejau, akys raibsta wub.gif wub.gif wub.gif

nezinau istikro ar cia klausiu, manau kad as nelabai i tema, bet gal neuzpyksit 4u.gif
gal yra kuri is jusu siauliete, kuri kepa tokio grozio tortus g.gif gal butu galima uzsisakyti wub.gif jei galit parasykit i az mirksiukas.gif
Atsakyti
as noriu parduoti pati kulinariniu dakciuku keleta,nes man parveze is uk ir man nereikia tai kur man parduoti kuriam puslapiuky?
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 08 31, 12:58)
as noriu parduoti pati kulinariniu dakciuku keleta,nes man parveze is uk ir man nereikia tai kur man parduoti kuriam puslapiuky?

Gal čia?
Atsakyti
Sveikos mergaites, kepu vaisini tortuka ir pertepimas grietines, jei aptepsiu sonus ir virsu bezes kremu ar beze nesuskistes prisilietus su grietine? Ir dar noriu paklausti kokiu momentu reikia dazyti beze. Aciu is anksto.
Atsakyti