labas vakarelis aciu labai labai uz pagiras
nu tortukai visu dieviski

vos akys neiskrito spejau sulaikyt

tikrai nuostabus
kaskas klause kad paaiskintumet bet niekas nepaaiski ir as dar karteli paklausiu paaiskinkit mum zioplom tuos ketvirtadalius nu as niekaip nesuprantu kaip cia gauti 3/4

sio receptuko gal kas gramais turit uzsirasiusi
Biskvitas:
1/4 st. pieno
2 v. š. sviesto
3/4 st. miltų tortams
1 a. š. kepimo miltelių
2/3 st. cukraus
1/4 a. š. druskos
3 kiaušiniai
3 tryniai.
Abrikosinis įdaras:
1 st. džiovintų abrikosų
1 1/2 st. apelsinų sulčių.
Musas-sufle:
10 prinokusių abrikosų
3/4 st. cukraus
1 st. grietinėlės
3 baltymai
1/4 st. apelsinų sulčių
3 a. š. želatinos milteliais.
Želė:
1/3 st. apelsinų sulčių
1/4 st. abrikosų piurė
1 a. š. želatinos milteliais.
www.statybanamo.lt - stogo remontas ir keitimas