Gitule labai graži knyga O viršus irgi grietinėle padengtas ar pastilažu? Jau lygut lygutėlis Labai graži spalva ir ramūnės labai gražiai tinka. Fainulka knyga
QUOTE(SSSema @ 2009 08 30, 14:51)
Salexa, labai grazus tavo tortukas, man ypac gulbes nerealios
Rugiagele26, wow koks saunus tavo tortukas, spalva labai grazi, o ir zuviukas kaip tikras
Rugiagele26, wow koks saunus tavo tortukas, spalva labai grazi, o ir zuviukas kaip tikras
Is arciau nedesiu, nes jos visai nevykusios
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 30, 15:56)
salexa, simpatiškas tortas. Tik ar torto viršus blogai išlygintas, ar tai pirštais padaryta duobutė?
Krikstadukra su pirstu man prarake bet ir siaip nelygus, nes reik daug praktikos. visur visokiu burbuliuku ir nelygumu. bet reik tik noro
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 30, 16:01)
Kokia ryski torto spalva o cia taip su dazais isgavai ta ryskuma? man niekad i mase tokia ryski nesigauna, imaisius dazu... as visad padazyt turiu su teptuku, jei kokia figurele..
Cia tie is bazes dazai, vysnine spalva. Jo, labai ryski gavosi. O gelytes (bandziau rozes daryti ), kai sudziuvo tai spalva tokia neryski visai nors kai mase nesudziuvus labai grazi atrode, o kai jinai sukietejo tokia tamsi vysnine siaip sau. O vat apdengimo mases spalva tikrai aki dziugino
O apdengimo mase kiek saldytuve galima laikyti maisiuke (pagal Cipciuka) man jos labai daug liko, tai pasidejau, bet bijau kad nereiketu ismesti
+2009 08 30, 15:08-->
Aciukas Virsus grietinele irgi padengtas, tik gelytes is pastilazo
QUOTE(spanguolia @ 2009 08 30, 15:08)
Gitule labai graži knyga O viršus irgi grietinėle padengtas ar pastilažu? Jau lygut lygutėlis Labai graži spalva ir ramūnės labai gražiai tinka. Fainulka knyga
QUOTE(gitule @ 2009 08 30, 17:18)
Labai grazus tortas ech, uzsimaniau i mokykla...
O as lipdau gulbes, bet gaunasi man tikras s... sparnai linksta, kaklas linksta, paramsciau as vargse viena
O jau kiek groziu prideta Saunuoles visos
QUOTE(gitule @ 2009 08 30, 14:58)
Yra skystos gliukozes pirkti? Kiek maciau tik milteliais, milteliu as turiu, ir glicerino turiu. Jeigu butu jau skystos, butu super, bet niekur nemaciau
Yra yra - paziurek Tesco parduotuvej - prie Dr.Oetker produkcijos padeta
QUOTE(Lion @ 2009 08 30, 15:44)
Nu auksas tu, ne zmogus Niekada uz akiu neuzkliuvo, reiks atidziai dabar ziurineti lentynas Dar karteli aciu
QUOTE(skristyn @ 2009 08 30, 12:15)
Naminiam valgymui, ta prasme sveciu turiu, tai jiems norejau grazaus torto o gavosi s....
gražus gražus Tavo tortas.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 30, 13:46)
Viduj "Juodasis miskas", puostas grietinele, zuvyte is pastilazo (tik as daziau spalvom, tai siek tiek susiliejo linijos bedazant. Tortukas 18 cm skersmens.
Labai esu pikta ant IKI serveteliu po tortu... ar matot kaip jos sudreksta su pirktom is Arevitos to niekad nebuna...
Labai esu pikta ant IKI serveteliu po tortu... ar matot kaip jos sudreksta su pirktom is Arevitos to niekad nebuna...
tokia didoka ta žuvytė.. ir čia tiek pastilažo ant torto?
o dėl servetėlių.. maniau, kad ten šešėlis nuo kokios nors šviesos.. o čia taip drėksta
QUOTE(Olesta @ 2009 08 30, 14:07)
Naitai, mišios pas mus 14 val. taip, kad dar prie gero noro galėčiau spėti, bet šiandien sugriešysiu ir nenueisiu turiu šiai dienai kitų planų
aš tai PATI namie atlaikau visiems mišias , o ypač sekmadienio rytą
QUOTE(gitule @ 2009 08 30, 14:58)
Nu auksas tu, ne zmogus Niekada uz akiu neuzkliuvo, reiks atidziai dabar ziurineti lentynas Dar karteli aciu
Ieškok prie pabarstukų, vanilių visokių Pati buvau nustebus, kad radau neieškodama
Olesta, po kiek laiko plaki ganašą?
na ir prikepėt - kiekvieną savaitgalį vis daugiau superinia ir naminiai ir išeiginiai tortai
o su servetėlėmis tai tikra bėda, pradėjau mažiau laistyti apatinius biskvitus ir pakietinimus dėlioti po servetėlėmis, nes kitaip žmogui perkelti be šansų čia vos ne šakočių kartoninių padėkliujkų reikėtų naminiams tortams
o su servetėlėmis tai tikra bėda, pradėjau mažiau laistyti apatinius biskvitus ir pakietinimus dėlioti po servetėlėmis, nes kitaip žmogui perkelti be šansų čia vos ne šakočių kartoninių padėkliujkų reikėtų naminiams tortams
QUOTE(Olesta @ 2009 08 30, 19:19)
na ir prikepėt - kiekvieną savaitgalį vis daugiau superinia ir naminiai ir išeiginiai tortai
O tai tu po tortais nededi jokio kartoniuko??? Su servetele ir taip perkeli??? As tai visad nuo pirmo torto dedu kartona torto dydzio, tada servetele ir tortas.
O serveteles lievos tik IKI.
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 08 30, 18:55)
Taigi tortukas 18 cm skersmens tai ta zuvyte mazyte, net nezinau su kuo palyginti, na kiausinio dydzio teslos gumuliukas imtas.
gitule, labai graži tavo knyga, tik foto didesnės noriu!!!