Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Gitule labai graži knyga thumbup.gif O viršus irgi grietinėle padengtas ar pastilažu? Jau lygut lygutėlis bigsmile.gif Labai graži spalva ir ramūnės labai gražiai tinka. Fainulka knyga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2009 08 30, 14:51)
Salexa, labai grazus tavo tortukas, man ypac gulbes nerealios wub.gif
Rugiagele26, wow koks saunus tavo tortukas, spalva labai grazi, o ir zuviukas kaip tikras thumbup.gif  wub.gif

Is arciau nedesiu, nes jos visai nevykusios schmoll.gif
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 30, 15:56)
salexa, simpatiškas tortas. Tik ar torto viršus blogai išlygintas, ar tai pirštais padaryta duobutė?

Krikstadukra su pirstu man prarake doh.gif bet ir siaip nelygus, nes reik daug praktikos. visur visokiu burbuliuku ir nelygumu. bet reik tik noro smile.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 30, 16:01)
Kokia ryski torto spalva  thumbup.gif o cia taip su dazais isgavai ta ryskuma?  blink.gif man niekad i mase tokia ryski nesigauna, imaisius dazu... as visad padazyt turiu su teptuku, jei kokia figurele..

Cia tie is bazes dazai, vysnine spalva. Jo, labai ryski gavosi. O gelytes (bandziau rozes daryti doh.gif ), kai sudziuvo tai spalva tokia neryski visai nors kai mase nesudziuvus labai grazi atrode, o kai jinai sukietejo tokia tamsi vysnine siaip sau. O vat apdengimo mases spalva tikrai aki dziugino blush2.gif

O apdengimo mase kiek saldytuve galima laikyti maisiuke (pagal Cipciuka) man jos labai daug liko, tai pasidejau, bet bijau kad nereiketu ismesti
Atsakyti
smile.gif+2009 08 30, 15:08-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 08 30, 15:08)
Gitule labai graži knyga  thumbup.gif O viršus irgi grietinėle padengtas ar pastilažu? Jau lygut lygutėlis  bigsmile.gif Labai graži spalva ir ramūnės labai gražiai tinka. Fainulka knyga  smile.gif

Aciukas blush2.gif 4u.gif Virsus grietinele irgi padengtas, tik gelytes is pastilazo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 08 30, 17:18)
Aciukas  blush2.gif  4u.gif  Virsus grietinele irgi padengtas, tik gelytes is pastilazo  smile.gif

Labai grazus tortas wub.gif ech, uzsimaniau i mokykla...

O as lipdau gulbes, bet gaunasi man tikras s... sparnai linksta, kaklas linksta, paramsciau as vargse viena biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

O jau kiek groziu prideta bigsmile.gif Saunuoles visos wub.gif

QUOTE(gitule @ 2009 08 30, 14:58)
Yra skystos gliukozes pirkti?  bigsmile.gif  Kiek maciau tik milteliais, milteliu as turiu, ir glicerino turiu. Jeigu butu jau skystos, butu super, bet niekur nemaciau  unsure.gif

Yra yra - paziurek Tesco parduotuvej - prie Dr.Oetker produkcijos padeta tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2009 08 30, 15:44)
Yra yra - paziurek Tesco parduotuvej - prie Dr.Oetker produkcijos padeta  tongue.gif
user posted image

Nu auksas tu, ne zmogus oro_buckis.gif Niekada uz akiu neuzkliuvo, reiks atidziai dabar ziurineti lentynas 4u.gif Dar karteli aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 08 30, 12:15)
Naminiam valgymui, ta prasme sveciu turiu, tai jiems norejau grazaus torto o gavosi s.... unsure.gif

gražus gražus Tavo tortas.

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 30, 13:46)
Viduj "Juodasis miskas", puostas grietinele, zuvyte is pastilazo (tik as daziau spalvom, tai siek tiek susiliejo linijos bedazant. Tortukas 18 cm skersmens.

Labai esu pikta ant IKI serveteliu po tortu... ar matot kaip jos sudreksta  verysad.gif su pirktom is Arevitos to niekad nebuna...

tokia didoka ta žuvytė.. ir čia tiek pastilažo ant torto?

o dėl servetėlių.. maniau, kad ten šešėlis nuo kokios nors šviesos.. o čia taip drėksta doh.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 08 30, 14:07)
Naitai, mišios pas mus 14 val. taip, kad dar prie gero noro galėčiau spėti, bet šiandien sugriešysiu ir nenueisiu  cool.gif turiu šiai dienai kitų planų  blush2.gif

aš tai PATI namie atlaikau visiems mišias laugh.gif , o ypač sekmadienio rytą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 08 30, 14:58)
Nu auksas tu, ne zmogus oro_buckis.gif  Niekada uz akiu neuzkliuvo, reiks atidziai dabar ziurineti lentynas  4u.gif  Dar karteli aciu aciuks.gif

Ieškok prie pabarstukų, vanilių visokių smile.gif Pati buvau nustebus, kad radau neieškodama smile.gif
Atsakyti

Olesta, po kiek laiko plaki ganašą? g.gif
Atsakyti
na ir prikepėt - kiekvieną savaitgalį vis daugiau thumbup.gif superinia ir naminiai ir išeiginiai tortai thumbup.gif
o su servetėlėmis tai tikra bėda, pradėjau mažiau laistyti apatinius biskvitus ir pakietinimus dėlioti po servetėlėmis, nes kitaip žmogui perkelti be šansų doh.gif čia vos ne šakočių kartoninių padėkliujkų reikėtų naminiams tortams cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 30, 19:19)
na ir prikepėt - kiekvieną savaitgalį vis daugiau  thumbup.gif superinia ir naminiai ir išeiginiai tortai  thumbup.gif
o su servetėlėmis tai tikra bėda, pradėjau mažiau laistyti apatinius biskvitus ir pakietinimus dėlioti po servetėlėmis, nes kitaip žmogui perkelti be šansų  doh.gif čia vos ne šakočių kartoninių padėkliujkų reikėtų naminiams tortams  cool.gif

O tai tu po tortais nededi jokio kartoniuko??? Su servetele ir taip perkeli??? As tai visad nuo pirmo torto dedu kartona torto dydzio, tada servetele ir tortas.
O serveteles lievos tik IKI.
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 08 30, 18:55)

tokia didoka ta žuvytė.. ir čia tiek pastilažo ant torto?

Taigi tortukas 18 cm skersmens doh.gif tai ta zuvyte mazyte, net nezinau su kuo palyginti, na kiausinio dydzio teslos gumuliukas imtas.
Atsakyti
gitule, labai graži tavo knyga, tik foto didesnės noriu!!! ploja.gif
Atsakyti