Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 08 30, 05:26)
ačiū, ačiū, o Tu žiūriu jau irgi pasiekei aukščiausią kepėjėlių ligos stadiją, forume pusę keturių ryto  thumbup.gif

Aha lotuliukas.gif Pasidariau gelytes ir galvoju trumpam prisesiu prie kompo doh.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif

Kai uzdesiu gelytes atnesiu pirmaja savo knyga rolleyes.gif Tik spalvos nuotraukose labai blankios, visiskai kitaip negu realybej mad.gif

Tiesa, Cipciuk, kepiau uzvakar Braskini Torta arba Tiesiog Cipciuko Pauksciu Piena. Skonis fantastiskas, visi ragavusieji gyre, ir man paciai jis nerealaus skonio, tas riesutinis padas ir lengvutis virsus, mmm wub.gif . Tik neturiu nuorodos i ta recepta unsure.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
oi kokie jusu grazus tortukai tai negaliu atsiziuret wub.gif gal ir as kadanors pasieksiu jusu lygi ax.gif
parodysiu ir as savo nelabai vykusius sios savaites kleckus, blush2.gif
abu labai panasus papuosimai, viduj medutis su vaisiais, puosti beze, bet man jinai nesigavo abu kartus, susiliejo unsure.gif verysad.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikutes, atnesu ir as savo kleckiuka blush2.gif Vidus juodo misko biskvitai (juodi ir balti) pertepimas jogurtas su namine grietine lygiom dalim su persikais ir aisku zelatinos deta. Virsus su cipciuko dengimo mase apdengta, o "gulbes" is cipciuko gelyciu mases. tortas gavos 4.2 kg. Aisku apdengimas nelygus klaidu tai n, bet jauniesiems labai patiko, nes vestuves buvo tik seimos rate, o ir labai skanus gavosi.

user posted image
Atsakyti
Atvelku dar viena biggrin.gif

Viduj "Juodasis miskas", puostas grietinele, zuvyte is pastilazo (tik as daziau spalvom, tai siek tiek susiliejo linijos bedazant. Tortukas 18 cm skersmens.

Labai esu pikta ant IKI serveteliu po tortu... ar matot kaip jos sudreksta verysad.gif su pirktom is Arevitos to niekad nebuna...

Tiesa, labai norejau isbandyti lapelio antgali, bet is grietineles man kazkaip lapo galas nusikerta, matyt su beze jis tik skirtas puosti... arba as nemoku smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 30 rugpjūčio 2009 - 11:49
Naitai, mišios pas mus 14 val. taip, kad dar prie gero noro galėčiau spėti, bet šiandien sugriešysiu ir nenueisiu cool.gif turiu šiai dienai kitų planų blush2.gif

o mergaitės įdėjusios paskutinius tortukus visos šaunuolės už pastangas, net jei kažkas ir nesigavo, tortai naminiai, skanūs ir vis tiek parduotuvėj tokių negausi mirksiukas.gif thumbup.gif
Rugiagėle26, labai gražus tavo žuviukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 30, 12:46)
Tiesa, labai norejau isbandyti lapelio antgali, bet is grietineles man kazkaip lapo galas nusikerta, matyt su beze jis tik skirtas puosti... arba as nemoku smile.gif

drinks_cheers.gif Va as irgi tai pastebejau, galiukas nusikerta, tai taip pat pagalvojau arba kazka netaip darau arba su beze skirtas. Norejau paklausti ar asinga galima dzibuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 30 rugpjūčio 2009 - 12:19
O man su aisingu gavosi nesamone, niekaip as jo nesuplakiau. Nors su mikseriu 2 valandas plakiau, ir sese apie valanda plake su rankytem. Mintis maniskiui tortui buvo visai kitokia, norejau su aisingu israsineti, bet kad nieko nesigavo, dariau su sirdutem. Bet su kiekvieu torto padarymu vis kazko ismokstu naujo.
Atsakyti
Salexa, labai grazus tavo tortukas, man ypac gulbes nerealios wub.gif
Rugiagele26, wow koks saunus tavo tortukas, spalva labai grazi, o ir zuviukas kaip tikras thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSSema: 30 rugpjūčio 2009 - 13:52
QUOTE(gitule @ 2009 08 30, 01:31)
Meian, aciu uz patarimus, kad daliniesi savo patirtim  4u.gif  Bandysiu issivirti gliukozes sirupa  ax.gif

Gitule, gliukozės būna pirkti Tesco priešais duonas visas smile.gif Yra ir gliukozės, ir glicerino... Jaučiu reik išbandyt, kad jau nusipirkau
Atsakyti
Merginos, darbštuolės, ir vėl pilna tortukų. Šaunuolės!

meilikatyte, šauniai pasidarbavai, gražūs tortukai 4u.gif

Olesta, superinė bitutė. Labai, labai miela wub.gif Meškiukas tikras fainuolis thumbup.gif

Muske, viskas puiku 4u.gif

butke, tikrai patiks mergaitei toks fainas tortukas. Aplikacija thumbup.gif

Meian, ką ir kalbėti - fantastiškas tortas. Labai originali idėja thumbup.gif

SSSema, gražios gėlytės 4u.gif O su bezė man irgi nuolatinės problemos, tai gaunasi, tai ne. Ir kiek jau kiaušinių sugadinta doh.gif

salexa, simpatiškas tortas. Tik ar torto viršus blogai išlygintas, ar tai pirštais padaryta duobutė?

rugiagele26, mielas ir linksmas žuviukas thumbup.gif

Vakare atnešiu parodyti savo "darbelį" bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 08 30, 12:41)
Sveikutes, atnesu ir as savo kleckiuka  blush2.gif  Vidus juodo misko biskvitai (juodi ir balti) pertepimas jogurtas su namine grietine lygiom dalim su persikais ir aisku zelatinos deta. Virsus su cipciuko dengimo mase apdengta, o "gulbes" is cipciuko gelyciu mases. tortas gavos 4.2 kg. Aisku apdengimas nelygus klaidu tai n, bet jauniesiems labai patiko, nes vestuves buvo tik seimos rate, o ir labai skanus gavosi.

Kokia ryski torto spalva thumbup.gif o cia taip su dazais isgavai ta ryskuma? blink.gif man niekad i mase tokia ryski nesigauna, imaisius dazu... as visad padazyt turiu su teptuku, jei kokia figurele..

Gulbes ir manes laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2009 08 30, 09:34)
parodysiu ir as savo nelabai vykusius sios savaites kleckus,  blush2.gif
abu labai panasus papuosimai, viduj medutis su vaisiais, puosti beze, bet man jinai nesigavo abu kartus, susiliejo 

SSema, labai skaniai atrodantys tortukai thumbup.gif 4u.gif
QUOTE(salexa @ 2009 08 30, 10:41)
Sveikutes, atnesu ir as savo kleckiuka  blush2.gif  Vidus juodo misko biskvitai (juodi ir balti) pertepimas jogurtas su namine grietine lygiom dalim su persikais ir aisku zelatinos deta. Virsus su cipciuko dengimo mase apdengta, o "gulbes" is cipciuko gelyciu mases. tortas gavos 4.2 kg. Aisku apdengimas nelygus klaidu tai n, bet jauniesiems labai patiko, nes vestuves buvo tik seimos rate, o ir labai skanus gavosi.

Labai dailus, o jau gulbes wub.gif
QUOTE(skristyn @ 2009 08 30, 11:18)
Norejau paklausti ar asinga galima dzibuoti?

Rodos eglejk dzibuoja su aisingu mirksiukas.gif
QUOTE(bliuskė @ 2009 08 30, 13:40)
Gitule, gliukozės būna pirkti Tesco priešais duonas visas smile.gif Yra ir gliukozės, ir glicerino... Jaučiu reik išbandyt, kad jau nusipirkau

Yra skystos gliukozes pirkti? bigsmile.gif Kiek maciau tik milteliais, milteliu as turiu, ir glicerino turiu. Jeigu butu jau skystos, butu super, bet niekur nemaciau unsure.gif

O cia pirmoji mano knyga. Viduj medutis, puostas grietinele, papuosimai is pastilazo. Spalvos naturoj garzesnes ax.gif

user posted image
Papildyta:
Jetus, Rugiagele, pamirsau pagirti tavo zuviuka wub.gif Zuviukas dievazi kaip tikras wub.gif , o ir torto spalva kokia wub.gif 4u.gif
Atsakyti