Asseni, o tu koki abrikosini dzema naudoji? Nes as vis pirkdavau Maximoje Geroves firmos, labai skanus, bet jo pastaruoju metu nematau, kad butu pardavime...bent pas mus...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 23, 10:14)
Asseni, o tu koki abrikosini dzema naudoji? Nes as vis pirkdavau Maximoje Geroves firmos, labai skanus, bet jo pastaruoju metu nematau, kad butu pardavime...bent pas mus...
, nezinau . Pirkau koks buvo, tai visa isnaudojau ir ismeciau indeli.
sveikos,nu mergos jus ir pavarot,tortai nerealus,visos be isimties saunuoles
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 23, 10:14)
O nebandei to prancuzisko po 1kg. yra iki pardej, akcijos metu 6lt., jis man labai skanus, nepersaldus, gaivus.
[img=http://img268.imageshack.us/img268/5996/dsc08665.jpg]
QUOTE(Srove @ 2009 08 23, 11:25)
O nebandei to prancuzisko po 1kg. yra iki pardej, akcijos metu 6lt., jis man labai skanus, nepersaldus, gaivus.
Va sito ir nebandziau, as tada pirkau mazesni indeli, tai nepatiko ten kazkoks. O va ketinau jau sita pirkti, nes maciau kad tokiu yra
+2009 08 22, 15:58-->
neturiu ka pridurt,NUOSTABU!!!!!!
gaila,kad nepasiseke,bet tikrai neverta del to gadintis sau nervu,tikrai visoms taip buve ir visoms dar visko bus.Auksciau galva,nugramdai nenusisekusia beze ir apibarstai kuom randi...
kaip tau visda taip graziai gaunasi,atrodo paprasta,bet taip grazu
va cia tai darbeliai,gulbiu ezeras mane pakerejo,o nuo briedzio akys isvarvejo,o akys akys briedzio kokios..ir ji reikes suvalgyti,ji reikia ant sienos pakabint.
Su vaikais tai jau taip,maniskiai kai pradedu ka nors daryt pradeda man kenkt,viena karta prisinese pieniu puku ir pradejo ant mano torto pust Galvojau as juos nupusiu su visais pukais negriztamai.
dar dar tortu idekit,cia mano megstamiausias puslapis.
QUOTE(spanguolia @ 2009 08 22, 15:58)
Na mergaitės, registruojuos naujoje temoje.
Šio ryto darbelis - mano dukterėčių grįžimo iš stovyklos prie jūros proga Einu toliau mokytis
Šio ryto darbelis - mano dukterėčių grįžimo iš stovyklos prie jūros proga Einu toliau mokytis
neturiu ka pridurt,NUOSTABU!!!!!!
QUOTE(neramuole @ 2009 08 22, 16:13)
mergaites, negi paprastas zmogus gali kuri toki grozi jus nuostabios sakau is sirdies tortukai labai labai dailuciai, tiesiog ziuriu ir net sirdi spaudzia, nera zodziu jiems apibudint, taaip grazu man sis savaitgalis buvo labai nesekmingas, beze nuciuoze vel nuo torto, blioviau kaip mazas vaikas kiti tortukai pavyko, bet kaip skaudu kai stengies visa savaite ir galutini vaizda pamacius asaros byra sory kad issiliejau, bet antra diena vaikstau be nuotaikos ir prisiminus vakaryksti vaizda asaros tvenkias, matyt ne man su jos didenybe susidraugaut
gaila,kad nepasiseke,bet tikrai neverta del to gadintis sau nervu,tikrai visoms taip buve ir visoms dar visko bus.Auksciau galva,nugramdai nenusisekusia beze ir apibarstai kuom randi...
QUOTE(Srove @ 2009 08 22, 17:13)
Va dar vienas rafaelo is ferero
Grietinele ir cukrinukes.
Grietinele ir cukrinukes.
kaip tau visda taip graziai gaunasi,atrodo paprasta,bet taip grazu
QUOTE(Asseni @ 2009 08 22, 18:50)
Mergaites, norejau visas pagirt uz nuostabius tortus, kuriais baiget sena tema. O taip pat nerealius grozius, kuriais pradejot sita tema.
Neramuole, spjauk tu ant tos beze. Buna dienu
Pagaliau turiu minutele, bu eisiu toliau dirbti. Na ir dienele siandien, galvojau isprotesiu. Mazoji verke gal 3 val. be priezasties , jau galvojau, kad nusisausiu. Net rankos pradejo i dienos pabaiga drebet. Pavargau moraliskai, tai net negaliu pasakyt kaip.
Tai va, parodau ka padariau.
Neramuole, spjauk tu ant tos beze. Buna dienu
Pagaliau turiu minutele, bu eisiu toliau dirbti. Na ir dienele siandien, galvojau isprotesiu. Mazoji verke gal 3 val. be priezasties , jau galvojau, kad nusisausiu. Net rankos pradejo i dienos pabaiga drebet. Pavargau moraliskai, tai net negaliu pasakyt kaip.
Tai va, parodau ka padariau.
va cia tai darbeliai,gulbiu ezeras mane pakerejo,o nuo briedzio akys isvarvejo,o akys akys briedzio kokios..ir ji reikes suvalgyti,ji reikia ant sienos pakabint.
Su vaikais tai jau taip,maniskiai kai pradedu ka nors daryt pradeda man kenkt,viena karta prisinese pieniu puku ir pradejo ant mano torto pust Galvojau as juos nupusiu su visais pukais negriztamai.
dar dar tortu idekit,cia mano megstamiausias puslapis.
mergaitės, o kiek laiko pastilaža galima pasiruošus laikyt šaldytuve plėvelėje? ar iškart pasidarai ir turi sulipdyt? ir kaip suprantu tai gliukozė skysta turi būt?
Na jau daryt torta su morengu, tai savizudybe virs 6 val.padziovinau, ir isjungiau, gana elektra degint ir tai pasirinkau savaitgali, kada pigesne elektra
QUOTE(rembiene @ 2009 08 23, 17:54)
mergaitės, o kiek laiko pastilaža galima pasiruošus laikyt šaldytuve plėvelėje? ar iškart pasidarai ir turi sulipdyt? ir kaip suprantu tai gliukozė skysta turi būt?
Skysta .
Aš padarau ir dengiu , tada ji normalaus kietumo būna - elastinga , ir nereikia niekur jos laikyti ...ypač šaldytuve .
sveikos,
o jau tortu grozybes truksta zodziu!!!!!!
As noreciau Asseni paklaust,jei nepaslaptis gal pasidalintum savo biskvitu receptasi,lyg nemaciau,kad butum parasius kai kazkas klause su sviestu ar kitias riebalais kai kepi ir sitais paskutiniais,jogurtiniu ir riesutiniu.Kepiau kazkada riesutini,bet man gavosi kietas kaip cemantas
is anksto labai aciu!!!!!!!
o jau tortu grozybes truksta zodziu!!!!!!
As noreciau Asseni paklaust,jei nepaslaptis gal pasidalintum savo biskvitu receptasi,lyg nemaciau,kad butum parasius kai kazkas klause su sviestu ar kitias riebalais kai kepi ir sitais paskutiniais,jogurtiniu ir riesutiniu.Kepiau kazkada riesutini,bet man gavosi kietas kaip cemantas
is anksto labai aciu!!!!!!!
aciu mergaites uz sveikinimus vakar ismovem i pirtele smagiai apsibuvom, dabar ka tik nuo medvegalio gryzom, zodziu turiningas savaitgalis nesekme jau pamirsau, juolab kad dabar atrodo nebereiks su ja gamint, darysiu siaip vistiek as ja iveiksiu, jau atrodo kad buvau perkandus jos darymo buda o va nedariau koki men ir vel nebeiseina
ASSENI tavo tortukai nuostabus, akis kaip tikra atrodo, o jau gulbiu ezeras............ gal gali papasakot kaip tas baltas gelytes darei
ASSENI tavo tortukai nuostabus, akis kaip tikra atrodo, o jau gulbiu ezeras............ gal gali papasakot kaip tas baltas gelytes darei
mergaites, padekit , niekaip nerandu pastilazo recepto is kurio noriu padaryti geles ant torto