o mes su Jolka999 dabar skaipu tą patį žvengiam, kad čia labiau Mikė Pūkuotukas, nei bitė
ganašas yra užkaitinta grietinėlė beveik iki virimo ir į ją sulaužomas šokoladas nukaitus nuo ugnies, maišoma kol ištirpsta, santykiu 1:1, paskui kremas atšaldomas ir plakamas mikseriu. Gerai yra palaikyti per naktį, jei reikia standaus kremo, ir po kelių valandų galima plakti, bus puresnis. Aš vakar dėjau į išplaktą ganašą dar plaktos grietinėlės, buvo lengviau išspausti dzibukus
aš mažas debesėlis, aš ne lokys visai

o klausimukų atsirado: visada gėles tupdau ant grietinėlės, tiek cukrines, tiek pastiliažines šitos uždėtos vakar vakare, fotografuota šįryt, nes sparnus tik šįryt kišau ir tai mirkiau juos baltame šokolade galus, kad gink dieve neištirptų torte ir sukišau gilyn į vidų... šitos bitės pagrindas 21 cm, viršus 18-os cm, tai gavosi, kaip 2 aukštų tortas, aš čia tik nufotkinus netinkamai, atrodo, kad visi lakšteliai buvo vienodi, tikrai taip nėra, užtat ir neša labiau ne į bitę, o tikrai į įmitusią mešką
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...