Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Srove @ 2009 08 28, 19:28)
Merginos, labai saunus visu torciukai, kazkaip istrigo ir padanga ir parsiukai ir pievutes, nu zodziu, viskas grazu, miela, o as siandien paemiau maxei i rankas karamelini torciuka, siaip sudeti paskaitineti ir issiziojau blink.gif per sprindi suvardinta sudetiniu daliu ir visos su E doh.gif kosmaras doh.gif

Dėl tų visų E, tai čia atskira diskusija, juk pvz. grietinėlės standiklis, margarinas, elementari citrinų rūgštis, šokoladas, įvairūs maistiniai dažai - galima vardinti ir vardinti: VISA TAI IR SUSIDEDA Į TAIP VADINAMUS "E" tongue.gif Gamintojai privalo viską surašyti ant etiketės, tačiau ir mes neatsiliekame, kas ten žino ar tu įdėjai to E daug ar mažai, juk kiekio nerašo... Nudažei beze viena spalva, jau vienas E įskaitytas, dar kita - jau ir antras, uždėjai trečios spalvos gėlyte - trečias E, įdėjai standiklio - visa krūva tų E. Taip, kad ir pas mus susidaro ta E eilutė, tik nepamąstome kažkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 28, 17:15)
Dėjau 1 valgomąjį šaukštą skystos gliukozės.  Nuo įprasto medaus (dirbtinio, nuo naminio aplamai man ten kažkas nesigauna) šokoladas nesigauna toks lyg "guminis". Su gliukoze visai kitaip, nežinau, ji kažką tokio turi, ir priduoda tokį tąsumą, galima labiau išploninti lapelius, jie neplyšta, išlieka tokie patvaresni...  smile.gif Ai dar pastebėjau, kad su gliukoze ir netaip jie tirpsta tarp rankų blink.gif

Visoms nuoširdus AČIŪ, už pagyras!  blush2.gif  aciuks.gif  laugh.gif

ACIU
Visu jusu neisvardinsiu, bet uztai tortai nuostabus wub.gif saunuoles ideju pasisemsiu.
o as pasiguosiu kepu simtalapi ir jis man visai nesigavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 28, 21:49)
Dėl tų visų E, tai čia atskira diskusija, juk pvz. grietinėlės standiklis, margarinas, elementari citrinų rūgštis, šokoladas, įvairūs maistiniai dažai - galima vardinti ir vardinti: VISA TAI IR SUSIDEDA Į TAIP VADINAMUS "E" tongue.gif  Gamintojai privalo viską surašyti ant etiketės, tačiau ir mes neatsiliekame, kas ten žino ar tu įdėjai to E daug ar mažai, juk kiekio nerašo... Nudažei beze viena spalva, jau vienas E įskaitytas, dar kita - jau ir antras, uždėjai trečios spalvos gėlyte - trečias E, įdėjai standiklio - visa krūva tų E. Taip, kad ir pas mus susidaro ta E eilutė, tik nepamąstome kažkaip ax.gif

Tai savaime suprantama, kad ir mes neapsieiname be ju, bet kai pradedi skaityti: kiausiniu milteliai, vietoj kiausiniu, grietineles milteliai, standikliai, tirstikliai, emulsikliai, skonio stiprintojai, emulgatoriai, kvapai, dazai, ir t.t., apsoliuciai jokio naturalaus produkto, isskyrus miltus ax.gif manau mes zyyymiai maziau sunaudojame situ dalyku, o kas prieina dar ir kaimisku kiausinuku, grietines, varskes ir daug geru dalyku sudeda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 08 28, 21:53)
ACIU
Visu jusu neisvardinsiu, bet uztai tortai nuostabus wub.gif  saunuoles ideju pasisemsiu.
o as pasiguosiu kepu simtalapi ir jis man visai nesigavo  verysad.gif

Pirkit gliukozę vaistinėje, kaip Cipciukas sakė, nes toms rožytėms daug nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 28, 21:49)
Dėl tų visų E, tai čia atskira diskusija, juk pvz. grietinėlės standiklis, margarinas, elementari citrinų rūgštis, šokoladas, įvairūs maistiniai dažai - galima vardinti ir vardinti: VISA TAI IR SUSIDEDA Į TAIP VADINAMUS "E" tongue.gif  Gamintojai privalo viską surašyti ant etiketės, tačiau ir mes neatsiliekame, kas ten žino ar tu įdėjai to E daug ar mažai, juk kiekio nerašo... Nudažei beze viena spalva, jau vienas E įskaitytas, dar kita - jau ir antras, uždėjai trečios spalvos gėlyte - trečias E, įdėjai standiklio - visa krūva tų E. Taip, kad ir pas mus susidaro ta E eilutė, tik nepamąstome kažkaip ax.gif

Bet mes kremus ne miltuku darom... ir be jokiu ten skonio stiprikliu ir pan.dalykeliu..
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 08 28, 21:56)
Tai savaime suprantama, kad ir mes neapsieiname be ju, bet kai pradedi skaityti: kiausiniu milteliai, vietoj kiausiniu, grietineles milteliai, standikliai, tirstikliai, emulsikliai, skonio stiprintojai, emulgatoriai, kvapai, dazai, ir t.t., apsoliuciai jokio naturalaus produkto, isskyrus miltus ax.gif  manau mes zyyymiai maziau sunaudojame situ dalyku, o kas prieina dar ir kaimisku kiausinuku, grietines, varskes ir daug geru dalyku sudeda. 4u.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 28, 21:58)
Bet mes kremus ne miltuku darom... ir be jokiu ten skonio stiprikliu ir pan.dalykeliu..

Žinoma pas mus chemijos ne tiek daug kaip pirktiniuose, bet vistiek jos yra hihihi.gif
Atsakyti
Ohoho grozybiu kiek vel blink.gif thumbup.gif thumbup.gif Ramuniu pieva wub.gif na ir kaip ta zole jus padarot, ir dar is grietineles doh.gif

Atsakykit prasau, nors turbut milijona kartu aptartas klausimas, bet ziopla galva neissaugojau informacijos -sokoladinius sonus kaip padaryt -ar reikia i sokolada ipilt ko nors tirpinant? g.gif ir kiek mazdaug to sokolado reikia (plyteliu) kad apsjuostu 26 cm skersmens tortukas? g.gif Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 28, 16:50)
spin2liux, viskas liuks. Tik gal trūksta lapelių rožytėms. Kitą kartą, kai darysi rožes, pasistenk paslėpti viduriuką (tiesiog arčiau priklijuok pirmą rožės lapelį), atrodys dar geriau bigsmile.gif 

Naitas dekuiuz gera ivertinima blush2.gif
Migle79, man ir paciai truko lapeliu, bet neturiu dar zaliu dazu, o melynos su geltona jau tingejau miksuoti, kad gautus zalia, man si karta buvo darbas sau bent pabandyti rozytes padaryt, aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Nu bet Cipciuko tortu grozis wub.gif ir neramuoles kokie 4u.gif ir gal dar ko nepaminejau, bet visos tokios darbstuoles thumbup.gif Laukiu Olestos bitutes wub.gif
Atsakyti
merginos, darbstuoles, saunuoles. Kaip man patinka savaitgaliai. Grazu ziuret i jusu darbus. Labai patiko Rugiageles krikstukas. Neramuoles meskiukas. Cipciuko parsiukai. Atleiskit, kad visu nevardinu. Visos jus superines
QUOTE(pumpica @ 2009 08 28, 22:04)
Atsakykit prasau, nors turbut milijona kartu aptartas klausimas, bet ziopla galva neissaugojau informacijos -sokoladinius sonus kaip padaryt -ar reikia i sokolada ipilt ko nors tirpinant?  g.gif ir kiek mazdaug to sokolado reikia (plyteliu) kad apsjuostu 26 cm skersmens tortukas? g.gif Aciu  blush2.gif

Kalbi apie ta azurine juosta. Nieko nereikia det. Man tokiam tortui uztenka 80 gr
Atsakyti
Bet fotika tai sudauzysiu... nu man visai neryskiai fotkinasi.. va savo albume is arciau idejau nufotografuotus batukus, tai ten matosi tikroji torto spalva. O ta pievute tikrai ryski, ryt dar bandysiu kitu kampu fotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 28, 22:34)
Bet fotika tai sudauzysiu... nu man visai neryskiai fotkinasi.. va savo albume is arciau idejau nufotografuotus batukus, tai ten matosi tikroji torto spalva. O ta pievute tikrai ryski, ryt dar bandysiu kitu kampu fotkint biggrin.gif

Nenaudok blykstės biggrin.gif
Atsakyti